- 8 Kasım 2018
- 5.722
- 13.791
Direkt yuzune ruh hastasisin demek istemedimRamak?
Valla normal degilsinBen acı çekerken o kadar kötü bir adamın mutlu olmasını hazmedemedim. Baksana bir eli yağdaymış bir eli de baldaymış herifin. Paşalar gibi yaşamış.
1.78 erkekte kısa mı oluyor ya? Aşk olsun Evan Peters ve Tom Hardy'e kısa dedirtirmemNeden o yaratığı savunuyorsunuz bu kadar? 1.78 boyundaki kısa boylu bir erkeğin nasıl sevgilisi olabilir? Hem de diğer özelliklerini de göz önünde bulundurun. Çok iğrenç birisi.
Konu fake, orası belli de, işin üzücü kısmı bu kafa yapısında bi sürü kezo insanın da var olduğu gerçeği. Gerçekten dehşet verici.Okuyorum ve ben 16 yaşındayken birini beğenemez miyim? Bu neden saçma geliyor herkese?
Tüik raporlarindan (Turkiye Istatistik Kurumu)Mühendislerin abaza olduğu gerçeğine nasıl ulaştınız?
Bu çok gizli bir bilgiydi!
Hergun gittigin yoldan ne farki vardi?Hayır işte ben neden başka türlü davranmak durumunda olayım ki? O adamdan da onun eski kırıklarından da nefret ediyorum beddua ediyorum hepsine. Sokakta kaybolmam da gayet normal, param yoktu cep telefonum yoktu.
Ay bana da atin fotosunu sapigin toplum dusmanininGeldicevap yazdım
Bu üslup bana şunu hatırlattı:Çünkü çok itici bir herif. Sigara içiyor, oyun bağımlısı, kadın düşkünü, 1.78 boyunu abartarak söyleyen birisi. Zaten kokuyordur bir de o bence. Sigara içen bir herif niye kokmasın ki?