Hala o adama nefret doluyum

dünya kadar derdi olan ergenimiz

Canim beni yanlis anlama ciddi olarak soruyorum. Herhangi bir psikiatrik analizden gectin mi? Suan 24 yasindasin ama hic 24 gibi degil yazdiklarin. Lisede de sokakta kaybolmussun fln. Hic mental reterdasyon tarzi bir tani aldin mi?
Hayır işte ben neden başka türlü davranmak durumunda olayım ki? O adamdan da onun eski kırıklarından da nefret ediyorum beddua ediyorum hepsine. Sokakta kaybolmam da gayet normal, param yoktu cep telefonum yoktu.

Çünkü çok itici bir herif. Sigara içiyor, oyun bağımlısı, kadın düşkünü, 1.78 boyunu abartarak söyleyen birisi. Zaten kokuyordur bir de o bence. Sigara içen bir herif niye kokmasın ki?
iyi de niye bir fotoğrafın peşinden gidip yıllarca takip ettin o zaman madem iticiydi .sen şu an okuyor musun çalışıyor musun canım?

İnsanlar genellile öyle konuşuyor bu fikri ben üretmedim.
Evet evet ben de tahmin ettim.
Artık sosyal medya üzerinden her şey çok çabuk yayılıyor.

Hangi meslek grubu için abaza değil diyorlardı son günlerde? O alana bakın bence.

Dünkü konusunda 23 yaşındaydı

iyi de niye bir fotoğrafın peşinden gidip yıllarca takip ettin o zaman madem iticiydi .sen şu an okuyor musun çalışıyor musun canım?
Okuyorum ve ben 16 yaşındayken birini beğenemez miyim? Bu neden saçma geliyor herkese?

Zaten 23 yaşındayım o herifi dedim 95'li diye konuya dikkatli bakarsanız anlarsınız.
he ben diğer hanımefendinin yorumuna istinaden yazmıştım.aman salla gitsin canım ya geçer bu da geçer..kaç yılını bir kere olsun canlı görmediğin adama nefret ederek geçirmişsin hayır yani çocuk da senin hiçkimsen değilmiş sevgili değilsin nişanlı değilsin elin adamı

Okuyorum ve ben 16 yaşındayken birini beğenemez miyim? Bu neden saçma geliyor herkese?
Hayır saçma değil ama kendin de diyorsun şu an 23 yaşındasın 16 yaşında beğendin gitti ne yani 7 yıldır hala takık mısın ona

Hayır saçma değil ama kendin de diyorsun şu an 23 yaşındasın 16 yaşında beğendin gitti ne yani 7 yıldır hala takık mısın ona
16 yaşındayken hayatımda kalıcı şeyler biriktirmek istedim hatta bir sevgilim de olmasını istemiştim. Her şey hayal oldu. Ne kalıcı arkadaşım var ne sevgilim var ne de mutlu bir hayatım var. Artık mutlu olmak bile istemiyorum. 24'üme gireceğim bundan sonra kaliteli hayatım olsa ya da mutlu olsam ne yazar?

Sorunlu musun fake misin? Gerçeksen psikiyatriye koşşş

sen o adamla mı doğdun varoldun.ne alaka saçmalıyorsun biraz silkelen canım ne bu bağımlılık hani lise yılların onunla geçti gençlik ilk aşk anılar desem o da yok.ekranın diğer tarafında bir fotoğraf saçmalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…