- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 28
-
- Konu Sahibi lightblue87
İşlerine gelmiyor ki adam olmak, net olmak... Net olsalar kiminle oynayacaklar, egolarını nasıl tatmin edecekler....
Hahahaha erkekler bu kadar güzel özetlenebilirdi bu lafa imza atılır :)
En son bitirmistik biliyorsan canim. Gecen hafta. Eh iste modundayim. Cok iyi oldugumu soyleyemem, bunaliyorum surekli. Bir amacim yokk gibi takiliyorum. Bir de nedense ‘terk edildim’ moduna girdigimi fark ettim. Aslinda ben biraktim ama sonucta o beni o noktaya getirdigi icin sanirim.
Boyle ne zaman gececek diye bekliyorum, iletisim sifir. Yalnizca whatsapp story atmistim iki tane. Birine bakmis cikmis. İkinciye bakmamis. Tek adamla ilgili yasam emaresi bu yani...
Hayir hic aramadiSen bitti dedikten sonra hiç.aramadı mı
Ya ben de şunu anlamıyorum. İnsan ya seviyordur ya sevmiyordur. Sevmiyorsan neden oynuyorsun? Hani bir çıkarın olur uğraşırsın da çıkarı da yok. Geleceğim, arayacağım deyip duran ama sevmeyen bir adam. Mantığım almıyor yani. Niye beni de sürükluyorsunki?İşlerine gelmiyor ki adam olmak, net olmak... Net olsalar kiminle oynayacaklar, egolarını nasıl tatmin edecekler....
Sizin ne vakit bitti peki tamamen? Bana ara ara geliyorlar, çok bunalıyorum. Bir hafta toparlamak için yetersizmişUmarım daha iyi olursun. Seninki yine dönmek istemiş sen istememişsin. Terk edilmiş sayılmazsın yani. Bende durum çok farklı mesela. Ben terk edildim hem de sebep daha önce ilişkisi esnasında kendisine her türlü hakareti etmiş, huzur bırakmamış, ailesi ile kavgalı, takıntılı kız arkadaşını unutamamış olması. Onunla hiç kavga etmemiş olmam, çok iyi birisi olmam mesela. Buna ne dersin? Biz bir araya da gelemedik ama oo türlü türlü şeyler yaptı iletişimi koparmadı, kendini unutturmak için çabalamak bir yana sürekli hatırlattı, ama öyle adım atmak gibi de değil. En son ben iletişimi kestim baktım her hareketinden umutlanıyorum sonra her gün tekrar tekrar üzülüyorum bıraktım. Bakalım sonum ne olacak :)
Sizin ne vakit bitti peki tamamen? Bana ara ara geliyorlar, çok bunalıyorum. Bir hafta toparlamak için yetersizmiş
Tahminimce sizden başkası da var hayatında, o nedenle sizi ne tam hayatına alıyor ne de tamamen bırakıyor sizi üzmek istemiyorum ama bu ihtimal yüksek sanki. Oynayan oyalayan erkeklerde genellikle böyle bir durum ortaya çıkıyorYa ben de şunu anlamıyorum. İnsan ya seviyordur ya sevmiyordur. Sevmiyorsan neden oynuyorsun? Hani bir çıkarın olur uğraşırsın da çıkarı da yok. Geleceğim, arayacağım deyip duran ama sevmeyen bir adam. Mantığım almıyor yani. Niye beni de sürükluyorsunki?
Benim cok iletisimlik durumum kalmadi zaten. O da aramaz ben de. Blocklamadim herhangi bir yerden. Normal hayat ilerliyor. Sadece zaman daha cabuk iyilestirsin istiyorum artik. Yoruluyorum biraz.Şubat ortası bitti bizimki. Eski ilişkisinden arınmak istediğini söyledi. Ama sosyal medyadan yazmalar, kalp göndermeler hep devam etti bu sürede. Daha neler neler hatta.
Umarım atlatırsın ama benim kolay olmadı. Her gün ağlamaktan gözlerim yerinden çıkacak. Baktım öyle olmuyor kopardım iletişimi bakalım ne kadar sürdürebileceğim bunu. Dışardan birisi olsa çok şey söylerdim kendime ama insan sevince ve olayın içinde olunca çok farklı davranabiliyor. Aşkın gözü gerçekten kör oluyor. 1 sene boyunca görememişim hiçbir şeyi.
Sana tavsiyem iletişimi kopar tamamen. Diğer türlü çok yoruyor insanı. Ama hepsinden önce sen ne istiyorsun o önemli. Arkadaşlarım ilk ayrıldığımızda iletişimi kopar demişti bana ama onun bana sürekli yazması falan bana kendimi iyi hissettiriyordu o yüzden devam ettim ben de. Yeni yeni anlıyorum yapmam gerekeni ama işte o his senin içine geliyor. Kendin alıyorsun o kararı. Ben kendime çok zarar verdim ama başka türlü davranamıyordum. Umarım sen daha kısa ve acısız atlatırsın bu süreci. En önemlisi içini ne rahatlatıyorsa öyle davran, herşey yolunu bulur bir şekilde.
Kimse başkasının hayatıyla bu şekilde oynamamalı. Emek vermekten aciz insanlar, kaçıp gitme meraklısı. Değer kavramları yok. Bir karae aldın madem niye dengesiz davranıyorsun, hayatında istemiyorsan yazma etme değil mi ama?
Mumkun tabii. Ama o bile gerekce sayilir, asigim asigim deyip gitmesine. Ona bile tamamdim yani soyleseydi. Boyle sacma sapan duruma dusurmektense. Ayrilirken bile bekletmeye calisiyordu gordunuz ya. Ben cidden artik kendi hayatima odaklanmak istiyorum. Oyle face’den whatsapptan falan bakmiyorum da. Ama ruh halimde genel mutsuzluk hakim.Tahminimce sizden başkası da var hayatında, o nedenle sizi ne tam hayatına alıyor ne de tamamen bırakıyor sizi üzmek istemiyorum ama bu ihtimal yüksek sanki. Oynayan oyalayan erkeklerde genellikle böyle bir durum ortaya çıkıyor
Günaydın:)Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Konu sahibi ve hayatındaki erkeklerden madur diğer arkadaşlara. Siz bu adamlar için hiç dua ettiniz mi ?
Ben de asiri ederim, bunda da etmistim daha once deGünaydın:)
Ben rüyamda bile dua ettiğimi bilirim, bugün bile...
Selam canim. Hicbir gelisme yokk. Stalklamiyorum ama cts oyle bir bakmistim, yeni bir sey de paylasmiyor. Kayiplara karistiSanırım bir gelişme yok L lightblue87
Bu adam gerçekten gerizekalı bir daha hayatına alma yaa. Noldu ninesimi öldüSelam canim. Hicbir gelisme yokk. Stalklamiyorum ama cts oyle bir bakmistim, yeni bir sey de paylasmiyor. Kayiplara karisti
Bilmiyorum ki ölse paylaşırdı sosyal alemde sanki. Yani neredeyse 20 gundur falan bir sey yapmamis hareketsiz. Zaten daha gelmez.Bu adam gerçekten gerizekalı bir daha hayatına alma yaa. Noldu ninesimi öldü
Canım bu adam gerçekten iğrenç bi yalancı. Nefret ediyorım böyle adamlardanBilmiyorum ki ölse paylaşırdı sosyal alemde sanki. Yani neredeyse 20 gundur falan bir sey yapmamis hareketsiz. Zaten daha gelmez.