- Konu Sahibi lightblue87
Hepsinde bi bokluk var nasl yetiştiriliyor ben anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir saat falan geç geldi. ninesi hastalanmış, hastaneye kaldırılmış onla ilgilenmiş telefonda vs. bahaneleri hazırdı. ben o bir saatte kendimi hazırladım, "gelecek bitireceksin" dedim kafamda. sürekli bekliyorum bıktım ya. doldu bardak yani.
kahve içecektik ama içki de olan bir mekandı, iki bira içtim o gelene kadar öyle diyeyim.
geldi... hiçbir şey yok gibi sarıldı, öptü, oturdu.
baya normal muhabbet ettik, siyaset, iş güç vs.
"anlat yüz yüze ne diyeceksen" dedim,
"ben hazmedemedim senin 'başkasıyla ilişkin mi var, evli misin vs' demeni. seni aramadım günlerce çünkü çözemedim, benim öfkem ağırdır, direkt terk etmem gerekirdi, ama ben bizim sonumuzun böyle olmasını istemedim" dedi.
"e şimdi de bitiyor" dedim, "daha mı iyi oldu iki aydır seni bekleyen kadın konumuna soktun beni, bildiğin acı çektim bu sürede" dedim.
"ben de çok acı çektim ama yüz yüze olunca çözeriz diye düşündüm, yoksa telefonda terk etmem gerekirdi ama ben sana vazgeçemeyecek kadar aşık oldum" dedi.
"artık benim için çok çözecek bir şey kalmadı, yüz yüze görüşelim diye bekledim ama ben artık olmayacağım" dedim.
aslında içimden geçen ne varsa söyledim kızlar...
"sen sürekli beni beklemeye alan, iki ay bekleten, 'az sonra arayacağım' diyerek bekleten, bir güzel tepkini bekleten bir adamsın. bu benim ilişki yaşayacağım bir tarz değil. ben de buraya son konuşmayı yapmak için geldim çünkü bu ilişki benim gözümde bunu hak ediyordu" dedim.
bana verdiği yalandan bira kapağından bir yüzük vardı, onu çantamdan çıkardım. "bunu da atarsın ya da bir sonrakine verirsin" dedim.
"neden bana böyle davranıyorsun" gibi sıradan bir şeyler dedi.
"iş ilişkimiz devam edebilir, bu etkilenmeyecek garanti ederim (o bana bağımlı iş konusunda) ama benden sana kanka falan bir şey olmaz" dedim.
"o zaman yarın öğlen iş için görüşelim mi bir kahve içelim" dedi.
"abartma" dedim.
"kanka olmak istemiyorum iş için görüşelim. ben sana kendimi anlatabileceğime inanıyorum. zaman alacak. ben çok kırıldım ama sen de çok kırıldın farkındayım. bunu sürekli görüşerek, konuşarak çözebileceğimize inanıyorum" dedi.
"benim bize inancım kalmadı" dedim. o sıra kalkmıştık. "bana istediğin kadar bak, sarıl napıyorsan yap.bir daha göremezsin" dedim.
çabalar tavırlarda davrandı. "bu yüzüğü (o yalandan bira kapağı olan yüzük) sana geri vereceğim ben, zamanla anlayacaksın, sana hep dürüst oldum. hayatımda güvenmek istediğim iki kişiden biriydin ama senin bana güvenmediğini fark ettim bu beni dağıttı" falan dedi.
dedim "benim gücüm kalmadı. çabalamam da. bu gece sondu"
ayrılma noktasına geldik. sarıldık. en ufak öpüşme oynaşma olmadan normal arkadaşlar gibi sarıldık. "çözeceğiz yarın buluşacağız arayacağım" falan dedi. o sırada taksi geldi bindim.
Gercekten inanilir gibi degil. İnsan yalandan bir sey icin emek harcamaz ya. Hep ayni taktigi yapiyorlarmis (okuduklarimdan) asik edene kadar asiri ilgi, sonrasi mesafe. Kadin burada sacmalayip pesinde kosmaya basliyor, bundan da keyif aliyorlar herhalde.Allah bunun gibileri varya nasl biliyorsa öyle yapsın gerçekten, beddua etcemde bana döner diye edemiyorum ,kolay mı lan insanların hayatını dengesini bozmak. Bu memlekette adam yok adam
Bitti zaten. O bulusma sonrasi degil birkac konusma sonrasinda nihayetlendi. İki taraf da aramiyor net bitis yani.Hep boş laflar.. Palavra palavra..
Mesela seyi dusununce cok sasiriyorum. Son randevuya bile gec gelmisti ya. Aslinda o anda bir isi yokk, hani bir kadinla vs degil isyerinde. Cikista da isten geldi eminim. Ama beni bekletmek icin iki uc saat isyerinde bos bos oturdu mu bu adam? Sirf egosu icin bu yapilir mi yani ya... gel kafede otur yani. Sacma sapan taktik yapiyordu anlasilan. AmacsizHepsinde bi bokluk var nasl yetiştiriliyor ben anlamadım
Canım bununla böyle minnoş minnoş konuşmak yerine aslında ağzına sıçıp bırakıcaksın, medenice falan ayrılmıcaksn yani, konunu baştan beri takip ediyorum resmen insanı salak yerine koyup süründürdü. Bu adamın ya hayatında başka bir kadın daha var yada bu şerefsizMesela seyi dusununce cok sasiriyorum. Son randevuya bile gec gelmisti ya. Aslinda o anda bir isi yokk, hani bir kadinla vs degil isyerinde. Cikista da isten geldi eminim. Ama beni bekletmek icin iki uc saat isyerinde bos bos oturdu mu bu adam? Sirf egosu icin bu yapilir mi yani ya... gel kafede otur yani. Sacma sapan taktik yapiyordu anlasilan. Amacsiz
yok canım. adam sırlara karıştı. ben hiçbir yerden silip engellemedim, normal hayatımı sürdürdüm. bayramda tatile gittim. işe odaklandım vs. o haziran başından beri en ufak twit dahi atmamış. (ki normalde çok yapar) yok oldu yani:)Light blue. Naptı senin adam aradı mı sordu mu? Anneannesi nasıl oldu acaba?
ninesini bilmiyorum. normalde paylaşırdı bir şey olsa diye düşünüyorum. ama belli de olmaz. adamın yalanları yüzünden kadının günahına girmiyorumdur inşallah ya.Light blue. Naptı senin adam aradı mı sordu mu? Anneannesi nasıl oldu acaba?
Az evvel paylstigima bakar misiniz olay bitti cunkuHepsini okumadım.Ama adam.siyasetçi. onlarin gecesi gündüzü yoktur. Normal sevgili veya eş gibi olmazlar. Evlenince hele hiç görmezsiniz. Ohoo hele ki seçim dönemleri. O nedenle bunu göze alacaksanız çıkın yola
Vay canına . Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi.İki aydan fazla oldu biteli. İletişim kurmadık hiç. İşle ilgili bile. Fakat bugun öğrendim ki insanlara Benimle iş konuştuğunu fakat benim trip atıp yapmadığımı söylemiş. Beraber çalıştığı arkadaşı aradı, adam şokta. Bana anlatılan hemen her şey yalan imiş. Ben bunları çocukluk arkadaşı zannediyordum, meğer bir senedir tanışıyorlarmış. Çok basit şeyler ama hemen her anlattığı sahte imiş. Eski sevgilisini boşanmış bir kadın sanıyordum meğer hala evliymiş kadın (50 yaşındaymış) bizim adamı 37 sanıyordum, 39 imiş. Hani her yerde ufak aslında büyük yalanlar. Büyük olasılıkla o memlskete gittiğinde geçmişten başlamış flört gibi bir ilişkisi varmış, ona yönlenmiş. Arkadaşı çok emin değil ama ‘büyük olasılık sizi yedeğe aldı, o yüzden bitirmek istemedi’ diye konuştu. Benden hep güzel bahsetmiş, diğer ilişkilerine göre çok farklıymışım, parlakmışım vs. Neden bittiğini de kimseye anlatmamış.
Çok detay ögrendim. İş konusunda onunla calisan herjes arayip ayri ayri ozur diledi. Ve mağduriyetim bir kez daha kanıtlanmış oldu.
Adamı unutmuştum ama aşırı öfkeliyim. Ağzıma geleni saysam mı?
OHA OHA OHA ben olsam saydırırdım valla ne yalan söyleyim bir daha benimle ilgili orda burda yalan konuşma derdim en azındanİki aydan fazla oldu biteli. İletişim kurmadık hiç. İşle ilgili bile. Fakat bugun öğrendim ki insanlara Benimle iş konuştuğunu fakat benim trip atıp yapmadığımı söylemiş. Beraber çalıştığı arkadaşı aradı, adam şokta. Bana anlatılan hemen her şey yalan imiş. Ben bunları çocukluk arkadaşı zannediyordum, meğer bir senedir tanışıyorlarmış. Çok basit şeyler ama hemen her anlattığı sahte imiş. Eski sevgilisini boşanmış bir kadın sanıyordum meğer hala evliymiş kadın (50 yaşındaymış) bizim adamı 37 sanıyordum, 39 imiş. Hani her yerde ufak aslında büyük yalanlar. Büyük olasılıkla o memlskete gittiğinde geçmişten başlamış flört gibi bir ilişkisi varmış, ona yönlenmiş. Arkadaşı çok emin değil ama ‘büyük olasılık sizi yedeğe aldı, o yüzden bitirmek istemedi’ diye konuştu. Benden hep güzel bahsetmiş, diğer ilişkilerine göre çok farklıymışım, parlakmışım vs. Neden bittiğini de kimseye anlatmamış.
Çok detay ögrendim. İş konusunda onunla calisan herjes arayip ayri ayri ozur diledi. Ve mağduriyetim bir kez daha kanıtlanmış oldu.
İki aydan fazla oldu biteli. İletişim kurmadık hiç. İşle ilgili bile. Fakat bugun öğrendim ki insanlara Benimle iş konuştuğunu fakat benim trip atıp yapmadığımı söylemiş. Beraber çalıştığı arkadaşı aradı, adam şokta. Bana anlatılan hemen her şey yalan imiş. Ben bunları çocukluk arkadaşı zannediyordum, meğer bir senedir tanışıyorlarmış. Çok basit şeyler ama hemen her anlattığı sahte imiş. Eski sevgilisini boşanmış bir kadın sanıyordum meğer hala evliymiş kadın (50 yaşındaymış) bizim adamı 37 sanıyordum, 39 imiş. Hani her yerde ufak aslında büyük yalanlar. Büyük olasılıkla o memlskete gittiğinde geçmişten başlamış flört gibi bir ilişkisi varmış, ona yönlenmiş. Arkadaşı çok emin değil ama ‘büyük olasılık sizi yedeğe aldı, o yüzden bitirmek istemedi’ diye konuştu. Benden hep güzel bahsetmiş, diğer ilişkilerine göre çok farklıymışım, parlakmışım vs. Neden bittiğini de kimseye anlatmamış.
Az evvel paylstigima bakar misiniz olay bitti cunku