- 17 Nisan 2013
- 3.896
- 4.056
-
- Konu Sahibi lightblue87
İnşallah allah bunun gibi bir dengesizi bir daha karşıma çıkarmasınGeçmiş olsun.diyelim. Böyle bir insan girmesin bir daha hayatınıza.
17 gün önce bitirdik geçen Pazar günü iftara hazırladığı yemeğin fotosunu göndermiş ardından da nasılsın napıyorsun kendine iyi bak yazmış o günden beri de sesi çıkmadı
Aynen canımSeninki zeka patlaması yaşıyor
Seninki zeka patlaması yaşıyor
Kırılır mıyım hiç kuzum çok doğru söylüyorsun ben de öyle tahmin ediyorumRamazan bitsin bayramda arar sonra bir daha kurban bayramınaay sinirim bozuldu ya beni tanıyorsun kırılmazsın diye yazıyorum canım benim :)
Kırılır mıyım hiç kuzum çok doğru söylüyorsun ben de öyle tahmin ediyorumbakarsın elimi öpmeye bile gelir sevgili olamadık ya “ablamsın” a bağlar
Canım biliyor musun bu dediğinin aynısını yaptı bir tartışmamız sonrasındaYok neden aramıyorsun çok kızdım sana derkendi yaptıklarını unuttu, hafızaya reset attı çünkü
Sigara içerken iyi hissedersin, sondurunce tekrar aklına gelir, bitane daha yakarsin sonra tekrar başa sarar... sigarayi keyif icin yak, yanina bide kopuklu turk kahvesi. Oh mis keyfini cikar.. işten çıkınca spor salonu falan düşünebilirsin yada açık havada yürüyüş çok iyi gelir. Eve geldiginde iyice yorulmus olursun nefis bir uyku cekersin. Bunlar cok iyi gelmisti bana. birde kendini affet, algılarınla oynadı, toyluk degil bunların tuzağına herkes düşebilir, aynalama yapıp senin kişiliğini sana yansıtti büyük başarı erken uyandın..Yokk ben aksamlari isten gelince hep bir iki saat kestiririm, onu artik yapmayayim bir sure diyorum. Sabah cunku bir an uyanip ise firliyorsun o boslugu cok yasamiyorsun da aksam uyaninca bagim bahcem yanmis gibi oturuyorum. Soyle diyeyim, 20 gibi uyandim aksam uykumdan, uyandigimdan beri kanepenin ayni kosesinde sigara iciyorum.
Hakkında hayırlısı olsun.Kızlar benim de aynı durumda bir ilişki mi ne olduğu belli olmayan şey var. Bugün gidip bitireceğim. Kararım kesin burdan güç alarak karar verdim.
yaa keşke anlatsaydın... ne yapacaksın? seninki buluşmaya vaktinde geliyor mu bari?Kızlar benim de aynı durumda bir ilişki mi ne olduğu belli olmayan şey var. Bugün gidip bitireceğim. Kararım kesin burdan güç alarak karar verdim.
aa bugun mu aradı, olsun bence iyi hissetmişsindir. en azından aklına gelmişsin, tek düşünen sen değilmişsin.Benimki de 1.5 ay sonra aradı. Havadan sudan konuştu. Bulunduğum sehre geliyormuş. Onun haberini veriyor. Görüşelim demedi ben de birşey demedim. Bizim ki çok garip bitmişti. Son ana kadar kırıp dökme yok. Son anda hazir olmadığını dusunup korkan bir insan. Tam kendimi topluyorken yine dağıtıyor beni. İşin kötüsü özlemişim. Onu farkettim
Dün aradı baya uzun konuştu. Gideceği yerleri söyledi ben de tarif ettim. Haberleşiriz dedi. Psikolojimi çok etkilemiş bu durum. Onu iyice anladım. İçimden geçen ona soyleyememis olsam da görüşelim demesi. Hoş görsem ne olacak ki tekrar ilk günlerdeki halime dönmek,yemeden içmeden kesilmek istemiyorum. Seven,gerçekten birşey hisseden insan bu kadar ara vermezdi ,kaybetme korkusu olurdu. Geldiği gün tam 2 ay olacak ayrılalı. Ruhum,zihnim çok karışık. Çocuk gibi hissediyorum kendimiaa bugun mu aradı, olsun bence iyi hissetmişsindir. en azından aklına gelmişsin, tek düşünen sen değilmişsin.
gene biraz miymiy oldum ya. Bi ilac iceyim bari. Ara ara icim bombos hissediyorum, dokunsan aglayacak gibi oluyorum. Adami facede takibi birak yaptim, gormuyorum cok onla ilgili bir sey, whatsappta falan da bakmiyorum. Uc gun oldu.Sen nasilsin lightblue cum. Biraz daha iyisindir umarim
Gececek canım. Daha çok yeni biliyorsun. Umarım seni de arayıp sorup ruhunu daraltmaz iyice. Zamanla unutulup geçsin gitsingene biraz miymiy oldum ya. Bi ilac iceyim bari. Ara ara icim bombos hissediyorum, dokunsan aglayacak gibi oluyorum. Adami facede takibi birak yaptim, gormuyorum cok onla ilgili bir sey, whatsappta falan da bakmiyorum. Uc gun oldu.
Ağlamak istiyorsan tutma kendini ağla biraz. Belki içini rahatlatır biraz aglamakgene biraz miymiy oldum ya. Bi ilac iceyim bari. Ara ara icim bombos hissediyorum, dokunsan aglayacak gibi oluyorum. Adami facede takibi birak yaptim, gormuyorum cok onla ilgili bir sey, whatsappta falan da bakmiyorum. Uc gun oldu.