hala gelmedi...

En başında beri adamın bekar olduğuna inanmamıştım. Eşinin kendisinde büyük olması enteresan, büyük olmayabilir mi tabiki olabilir ama bu adam sanırım para avcısı gibi bişey. Karısının parasıyla gönül eğlendiriyor şerefsiz.

Yo
yok adam bekar. Eski sevgilisi kadin evliymis.

N

ninesini ogrenicem bugun laf arasinda. Bu ne adilik ya. İnsanlara bunu yasatmanin alemi ne? Ben isimde gucumde duzgun yasayan bi tipim deger miydi?
Size sunu soyleyeyim bu sizle ilgili degil. Siz degil de birbaska kadin olsaydi yine aynisi olacakti. Adamin kisiligi bu. Daha dogrusu kisilik bozuklugu. Siz simdi butun gercekleri bildiginizi soyleyin, hepsini oyle bir kilifina uyduracak ki, siz acaba fazla mi yuklendim diyeceksiniz. Cunku size bunu her defasinda yapti zaten,sizi nasil bekletti. Bir de nezaketi vs birakip bu tarz tanismalarda adamdan tc sini isteyeceksin arkadas. Kim ne derse desin.

Tc i
tc isime yaramazdi. Adam evli degil. Eski sevgilisi evliymis. Yani nufusta bekar gorecektik. Ben ve eski sevgilisinden baska kiz bulmus zaten su an. Yani beni o kiz icin birakmis

Ne kadar çok onem yukleyip anlatmışsın böyle...boşver artık yaa

Tc i

tc isime yaramazdi. Adam evli degil. Eski sevgilisi evliymis. Yani nufusta bekar gorecektik. Ben ve eski sevgilisinden baska kiz bulmus zaten su an. Yani beni o kiz icin birakmis
Cok uzuldüm. Konunuzu izliyordum. Sizi anliyorum. Benzer seyler yasamistim. Öfkelenmekte de haklisiniz. Gerci epey azaldi ama benim ofkem yillardir sürüyor. Siz de olabildigince öfkenizi gidermeye calisin. Zaman icinde azalacak. Bu kisiye ofkenizi kussaniz bile size hak vermez. Anlayamaz duygularinizi. Galiba kisilik bozuklugu yaninda kendisinde kaşarlik da var. Dalaverede epey bir usta. Siz ise saf ve iyiniyetlisiniz.
Ben olsam isyerindeki samimi kız arkadaslarim varsa onlara ve su konustugunuz arkadasina, gayet masumane bir sekilde herseyi anlatirdim. Boylece dedikodu mekanizmasiyla herkes ogrenir. Bilemiyorum ama isyerinizde yonetim personelin ozel yasantisini onemsiyorsa, onlara da bazi seyleri çıtlatirdim; mesela evli bir kadinla aşk yasamis olmasi, yonetimin hos gorecegi birsey olmaz saniyorum. En basta ahlak zayifligini, uçkur düşkünlugünü gosterir.
Bu arada sakinlikle bu adamin zayifliklarini yakalamaya calisin ve kullanabiliseniz bu zayifliklarini ona karsi kullanin. Ama her yaparsaniz yapin, gizlice ve kimseye anlatmadan yapin. Nineyi de bosverin. Ne ankami var. Belli ki yalan. Cok gecmis olsun.

Haklisiniz ne kadar konussam da anlamayacaktir. Bugun o konustugum arkadasi yemek yiyelim dedi, kendilerini affettirmeye calisiyorlar onlardan oturu magdur olduk. Cikarsak eger ona her detayi anlatirim

Yarin o kizi da baska kiz icin birakacak. Kisilik bozuklugu bir adam. Zaten ifadelerinden soylemlerinden o kadar belliydi ki hersey. Bir ayda evlilik soylemleri yapiyor gelicem diyor gelmiyor ayakustu kirk yalan atiyor.

Allahın sevgili kuluymuşsun ucuz atlattın. İçinde ki yıkımı tahmin edebiliyorum, ama üzülme. Öfkeni ondan çıkarma. Ona hesap sorarsan, onu adam yerine koymuş olursun bundan bile ego savaşı çıkarıp, hala peşimde diye yalan bile atar ortaya.
Zaten herkes sana inanıyor ve güveniyor. Görmezden gel onu. Kendini onun seviyesine indirme.

Aşağılık pislik için de sakın ama sakın üzülme.

Ah tatlım ah ki ne ah ...siyasetçi mesleği....yanı gütmek oyalamak yalan söylemek...inan ki yılandan ciyandan hasılı haserattan kactigin gibi kaç...şener senin kibar feyzo filminde kaçtığı gibi kaç..arkana bakmadan

Yarin o kizi da baska kiz icin birakacak. Kisilik bozuklugu bir adam. Zaten ifadelerinden soylemlerinden o kadar belliydi ki hersey. Bir ayda evlilik soylemleri yapiyor gelicem diyor gelmiyor ayakustu kirk yalan atiyor.
Norma belediye baskaniyla gorustu evlenicez diye. Baskan heni tebrik etti. Rezillige bakar misin.... cok utandirici bi konuma dusurdu beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…