hala gelmedi...

Adil yıldırım taktikleri ilişkileri taktiksiz yürütemez olduk

YA kızlar bugün böyle bir keyifsizim falan, bir cenaze vardı uzak olduğum birinin yakını. yürüyerek gideyim camiye kafam dağılır dedim. güneşi de yedim kafaya. zaten kötüydüm de. cenazede başım döndü falan fenalaştım gibi oldu. bi cenaze sahibi bi de ben fenalaşmış oldum. böyle anlatınca komik oluyor da, beş para etmez adam beni ne hale düşürdü.

hahah ben de izledim neredeyse hepsini. kızlar ben her şeyi sildim adamla ilgili ama blocklamadım. normalde nasıl davranıyorsam öyle davrandım yani.

Adamın videolarını izlemeyen yok neredeyse :) bence erkekler de haberdar o videolardan ve yakında amaan bu taktik dicek işe yaramıcak :)))

Bana 3 ayri cicek gelmisti dun dogum gunu icin, onlarin fotosunu cektim face’e koydum. Hanzolugu yuzune vursun, hem de eskiden de koyardim normal hayatima donmus olayim. Aksam da buradan unutanlarin yazilarini falan okurum, kisa zamanda gecer. Ben hep kendimi bir ay iki ay ya da alti ay sonra aklina bile gelmeyecek bir sey icin uzme diye avuturum. Aynen oyle yapayim

Kurtulmuşsunuz. Bence sizden sakladığı çok büyük yalanları var, ondan bu kadar gizem.
Eminim biraz zaman geçsin yine ulaşacaktır size
Adam direkt yalanci da olabilir, cunku cok manasiz yalanlar yakaladim (netleyemesem de) hani bir sey gizleme amaci gutmeyen sacma sapan yalanlar. Hava atmak gibi ya da ben her seyi bilirim modlari... veya cidden hicbir anlami olmayan yalanlar da... yazik oldu giden vaktime ve enerjime.

Yaşamanız gerekiyormuş üzülmeyin, konunuzu sürekli takip ediyorum adamın saçmaladığı belliydi. İnşallah en kısa zamanda daha güzel bir ilişkiye adım atarsınız. Ben de yakın zamanda adı bile konmamış birşeye nokta koydum, şu anki ruh halinizi çok iyi anlıyorum

Kac gunde normal insana donuyorduk? Ben surekli basla bit iyice dengesizlestim, bugun cok bosluktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…