- 13 Kasım 2018
- 124
- 190
-
- Konu Sahibi lightblue87
Dedigim gibi artik arayacagini sanmam. Gecen seferkinde yarin aricam, toparlicam faan modundaydi. Bu kez buna izin vermedim. Hala yarin konusalim diyordu, ben bu sureci daha fazla uzatamam su anda bitecek dedim. Anladi yani. Ararsa da ve yazarsa gercekten cevap atmam, buraya da yazarim zaten ararsa. Ama sanmiyorum yani birkac gune konuyu kapatabiliriz bile. Hani insan hisseder, bu ayrilikti. anca bir iki ay sonra arar, klasik erkek tavri yapar ararsa.Yerinizde olsam hiçbir aramasına cevap vermez, meşgule de atma çalsın çalsın düşsün, hiçbir mesajına da en ufak bir yanıt vermezdim. Net olduğunuzu bilmeli. Lütfen sizi daha fazla yipratmasina izin vermeyin. Böyle adamlar 50 yaşına da gelse adam olmuyor
Tam aksine bence hayatınızin en anlamlı doğum günü. Bu adam ile yasadikarını size benzeri sarlatanlari sip diye ayirt edebilme yetenegi kazandiracak. Ağa düşmeden edindiğiniz bu tecrübe hayatınızin en anlamlı doğumgünü hediyesi. 3 yada 4 ay uzulmenizin önemi yok. Malesef yaşadığımız kötü olayların adı tecrübe oluyor. Biran once kafanizdan atip hayatiniza devam etmenizi dilerim.Mutlu senelerTesekkur ederimm.. zehir gibi dogum gunuoldu, oglen mutlu olmustum gelince ama yine sonunu getiremedi. Dogum gunumde yeni hayata baslamis olayim napalim... bu kez de boyle olsun. Nine isi dogrudur, bu kadar yalan atmaz. Yurtdisi goreve de gitmedi, durum kotu her an bir sey olabilir diye. Ama hic onemi yokk artik. Ben gunahini almayayim diye nine isini yazdim zaten. Yoksa gercekten ilgimi cekmiyor. Ben bana tavriyla ilgiliyim. O da farkindaymis bana berbat davrandiginin.
Olma ilasiligi var. Basta asik edip sonrasinda ezmesi vs tutuyor. Bazi obsesyonlari da vardi titizlik vs gibi ama bunlar baglantili mi bilemem. Ama cidden olma olasiligi var cunku ben ne zaman bitirsem cilgin gibi beni over falan geri almaya calisir. Alip eziyet edecek amac oDoğru diosun...Adam narsist mi acaba ya
Bilmez miyim, e kendimden biliyorum benim de aksam gorevlerim vs oluyor, ben gayet arayip yazabiliyordum. İki elim kanda olsa firsat bulurdum yani. Ona da gecmis iliskilerime de. Bu biraz da saygidir yani yasadigin seye. Bu adam saygi da gostermedi, asik oldu mu onu bilemem, ama iyi rol yapti bunu soyleyebilirimHiç kimse ama hiç kimse aslında söylediği kadar yoğun değildir.. koca bı yalan o. Seven insan her koşulda sana ayiricak bı zaman yaratirdi.
Cok tesekkur ediyorum. Ben zaten bitmesine hazirdim, yani kafamda hazirlamistim kendimi, hatta ben dune kadar ayriyiz saniyordum dun soyledi ki degilmisiz. O yuzden cok cekecegimi sanmiyorum bundan sonra. Zor olan kismini atlattim bence.Tam aksine bence hayatınızin en anlamlı doğum günü. Bu adam ile yasadikarını size benzeri sarlatanlari sip diye ayirt edebilme yetenegi kazandiracak. Ağa düşmeden edindiğiniz bu tecrübe hayatınızin en anlamlı doğumgünü hediyesi. 3 yada 4 ay uzulmenizin önemi yok. Malesef yaşadığımız kötü olayların adı tecrübe oluyor. Biran once kafanizdan atip hayatiniza devam etmenizi dilerim.Mutlu seneler
Rica ederim. 0 iletişim ile cok kolay atlatacaginiza inanıyorum bende. Lütfen no contact. SevgilerCok tesekkur ediyorum. Ben zaten bitmesine hazirdim, yani kafamda hazirlamistim kendimi, hatta ben dune kadar ayriyiz saniyordum dun soyledi ki degilmisiz. O yuzden cok cekecegimi sanmiyorum bundan sonra. Zor olan kismini atlattim bence.
Bundan sonra asla. Bir soru, whatsappta telefonda engellemedim cicukca olur diye ama faceden silsem mi? Surekli paylasim yapan biri cunku.Rica ederim. 0 iletişim ile cok kolay atlatacaginiza inanıyorum bende. Lütfen no contact. Sevgiler
Sevgili Lightblue, hem bitirdim diyorsun, hem de yarın sabah nine meselesi için yarın sabah hastaneyi ararım, diyorsun:))Sabah arayayim olur, ben de dusundum ziyaret vs bahanesiyle sirinlik yapar ogrenirim
Narsist ağır vaka teşhis koyamayiz tabi ama belirtileri var gibi duruyor. Gizli psikopat da olabilir. Bişey var ama ne? Hangi kişilik bozukluğu ise artık hep böyle aşık adam pozlarinda baslayıp karşı tarafı etkisi altına alıyorlar. Evlerden ırak, oyunlarını oynayabilecekleri kimseyi bulamazlar umarım.Doğru diosun...Adam narsist mi acaba ya
Bundan sonra asla. Bir soru, whatsappta telefonda engellemedim cicukca olur diye ama faceden silsem mi? Surekli paylasim yapan biri cunku.
Ben olsam her yerden silerdim. Kesinlikle çocukca olmaz. Rahat durmayacaktir. Sarıcak birsekilde iletişim kurup kafanı bulandiracak. Oyuna çekmeye çalışacak. Etkilenmem diye düşünme mümkün değil etkilenirsin. En ufak bir reaksiyon bile iyi kötü bişey hissettirir. Hiç süreci uzatma kesip at. Ayıp falan olmaz. Bundan sonra en ufak bir iletişim sana zarar verir. Hayat bu psikopatlarla muhatap olacak kadar uzun değil.Bundan sonra asla. Bir soru, whatsappta telefonda engellemedim cicukca olur diye ama faceden silsem mi? Surekli paylasim yapan biri cunku.
Ya arkadas daha once de rica etmisti nine konusunu, o yuzden arayayim dedim, su an cidden hic merak etmiyorum. Sonuca bagliyim yani, goruyorum Artik. Bin tane yaln olabilir, hepsi gercek de olabilir ama nihayetinde bitti. Bu adam bana iyi gelmedi. Bugun annem bile kabul etti yani, seni kotu etkiliyor dibe cekiyor, kabak tadi verdi dedi. Aynen oyle. Gecmis olsun bana.Sevgili Lightblue, hem bitirdim diyorsun, hem de yarın sabah nine meselesi için yarın sabah hastaneyi ararım, diyorsun:))
Kararından pek emin değil gibisin. Öyle mi?
Olan biten herşeyi kesinliğe kavuşturmak istiyorsun gibi anladım. Yani adamın tam olarak gerçeğini anlamak istiyorsun haklı olarak. Nihayetinde bizler burada tahminler, yorumlar yapıyoruz. Somut dayanaklarımız yok.
Kesinliği sağlayamazsan, hep bir tereddütle yaşama olasılığın olabilir. Zihninde acaba'lar cirit atıp durabilir, eğer bu tarz bir karakter özelliğin varsa.
Şu adamla ilgili biraz derince bir istihbarat yapamaz mısın?
Kesinkes bitirme kararındaysan, bence whatsapp'dan, face'den sil. Aksi takdirde hep aklına gelir, düşünürsün. Kendine eziyet etme lütfen. Çocukca niye olsun ki. yarayı sürekli kanatmaya gerek yok ki.
Narsizmde aynen bu oluyormus asik adam rolu sonrasinda manipulasyon. Cinsellik egilimi olmamasi da ilgincti, belki bir problemi olabilir. Ben kendimi kisitlamadim yani ona karsi, evlenmeden olmaz falan yapmadim, onun cabasi olmadi.Narsist ağır vaka teşhis koyamayiz tabi ama belirtileri var gibi duruyor. Gizli psikopat da olabilir. Bişey var ama ne? Hangi kişilik bozukluğu ise artık hep böyle aşık adam pozlarinda baslayıp karşı tarafı etkisi altına alıyorlar. Evlerden ırak, oyunlarını oynayabilecekleri kimseyi bulamazlar umarım.
Narsizmde aynen bu oluyormus asik adam rolu sonrasinda manipulasyon. Cinsellik egilimi olmamasi da ilgincti, belki bir problemi olabilir. Ben kendimi kisitlamadim yani ona karsi, evlenmeden olmaz falan yapmadim, onun cabasi olmadi.
Quora'da narsisizm le ilgili, bu durumu yaşayan insanların anlattığı güzel örnekler var. Bir dönem epey okumuştum o yazıları. Cinsellik isteği veya talebi, konuya değinmemesi çok ilginç geldi bana. Benimki de böyle birisiydi.Narsizmde aynen bu oluyormus asik adam rolu sonrasinda manipulasyon. Cinsellik egilimi olmamasi da ilgincti, belki bir problemi olabilir. Ben kendimi kisitlamadim yani ona karsi, evlenmeden olmaz falan yapmadim, onun cabasi olmadi.
Zaten son konusmayi yaparken hastaneyle ilgili bilgi verdim, su kisiyle gorusebilirsin vs dedim. Ayarlamis oldum yani o olayi. Yarin devam etmeme gerek yok. Normalde olsa ederdim ama artik asla. Bin tane oyunun icinde kaldim, bu gece uzun olacak insallah kolay atlatirim geri kalaniniQuora'da narsisizm le ilgili, bu durumu yaşayan insanların anlattığı güzel örnekler var. Bir dönem epey okumuştum o yazıları. Cinsellik isteği veya talebi, konuya değinmemesi çok ilginç geldi bana. Benimki de böyle birisiydi.
Narsistlerin galiba en belirgin özellikleri duygu yoksunluğu, duygu fakirliği, yüzeyselliği, empati yoksunluğu imiş. Haa bir de manipülasyon.
Artık kendini korumaya almalısın. Göğsünü gere gere sil, engelle.
Nine meselesini de boşver. Ayrıca bu senin sorunun değil ki. Yine o kişiyle zorunlu bir iletişim getirecektir bu nine konusu. Sonra cezane olasılığı, vs, hep iletişim yaratacak. Ayrıca zamanında o sözlerini yerine getiren birisi değildi ki, sen nineyle ilgili sözümü yerine getirmeliyim diye düşünesin.
Ben de bana göre narsist olduğunu düşündüğüm biri ile evliydim farkettigim an bosandim. Evlilik öncesi cinsel yaklaşım olmadi bu bir kıstas değil. Problemi de olabilir seni denemiş de olabilir kim bilir aklından ne geçti o an. Cok onemli; bu adami dusunmedigin an, bu carpik iliskiden kurtulmuş olacaksın.Narsizmde aynen bu oluyormus asik adam rolu sonrasinda manipulasyon. Cinsellik egilimi olmamasi da ilgincti, belki bir problemi olabilir. Ben kendimi kisitlamadim yani ona karsi, evlenmeden olmaz falan yapmadim, onun cabasi olmadi.
Bir seyler okurken sizarim sanirim. Tam kendimi toparladim sanmistim yeniden hayatima girp yeniden cikti. İlk donem cok mutluydum ucusuyordum, son uc aydir yerlerdeyim. İyi gelmedigi net. Enerjimi emdi, tam gucumu yeniden topladim gelip bir daha emdi. Simdi diyor ya az zaman ver falan, ben duzelince gelip yine emmeye calisacak herhalde. Ayip yahu ben de insanim. Sabaha tertemizz uyanmak istiyorumBir de bu adam bana iyi gelmedi, diyorsun ya...eğer sezgileri güçlü bir insansan, bu bahsettiğin iyi gelmemiş olması, daha çok bir iç sıkıntısı, rahatsızlık hissi gibi bir takım tatsız duygular hissetmiş olmansa, onun negatif enerjisini algılamışsındır. Yani bir çeşit aurasını hissetmek gibi.
Bu gece uzun olacak??? Yani düşünmeye devam edeceksin mi? Öyle görünüyor. Tamam, bu gayet insani birşey ama kendini hırpalama sınırına gelmemeye çalış. Biliyorsan, yatmadan önce derin nefes çalışması yap. Çok gevşetebilir seni. Konsantrasyon çalışmaları da önerebilirim; düşüncelerini engellemek açısından.