hala gelmedi...

Ben ninesini sormadim. Arar aramaz o soyledi, ya once unutmadan bir sey sorayim, x hastanesinde baglanti kuracak doktor bulabilir miyiz, doktorlar bilgi vermiyor ama tanidik olursa kolay olur hasta ismi x, yarin ilgilenebilir misin dedi.

Tesekkur ederimm.. zehir gibi dogum gunuoldu, oglen mutlu olmustum gelince ama yine sonunu getiremedi. Dogum gunumde yeni hayata baslamis olayim napalim... bu kez de boyle olsun. Nine isi dogrudur, bu kadar yalan atmaz. Yurtdisi goreve de gitmedi, durum kotu her an bir sey olabilir diye. Ama hic onemi yokk artik. Ben gunahini almayayim diye nine isini yazdim zaten. Yoksa gercekten ilgimi cekmiyor. Ben bana tavriyla ilgiliyim. O da farkindaymis bana berbat davrandiginin.

Ona da soyledim, teoride ben bitirdim iliskiyi belki ama pratikte sen bitirdin dedim. Cok uzgunum, seni cok iyi anliyorum. Sen de beni anla lutfen, berbat haldeyim ve toparlayacagim bizi falan dedi... az bir zaman istiyormus. Yokk zaman falan dedim. Tanimamis farz et dedim. O kadar bayagi bir adam degildir artik israr etmez

İkimiz de degiliz ama cevremiz cok ikimizin de. İs icin hepsiyle iletisimdeyiz tabipler birliginde tanidigim cok o yuzden.

Şu nenenin hastanesini bi arasana nolur...Haberi bile olmaz, şu isimli hasta orda mı yakınım olur hangi bölümde falan kaç gündür orda bi öğrensene valla merak ettim..

Konu sahibi doğrudur o kadar yalan atmaz diyor...Nasıl oluşturuyor bu güveni içinde anlayamıyorum
Konunun zemini cok cunku. Yani bir suredir hep nine muhabbeti, annesi 4.5 kilo vermis strsten vs. Surekli insan uydurmaz gibi geliyor. Dedigim gibi her konu da yalan olabilir, bin tane sey vardir belki suphelendigim ama bunun ucunu biraktim artik. Bu kadar da soylememistir diyorum. Gerci onemi yokk yalansa da gunahi boynuna.

Buçuğu da var... :)))))
Sürekli uydurur ben yaşadım yani...

Konu sahibi doğrudur o kadar yalan atmaz diyor...Nasıl oluşturuyor bu güveni içinde anlayamıyorum
Aşık oldu o yüzden. Gozlerinde perde var. Bi baskasinin konusu olsa saniyesine anlayacak durumu ama iste. ilk zamanlarda asik oldugu adami tekrar bulmaya calisiyor. Halbuki adamin tarafindan ortada ask, sevgi hic bir duygu yok. Hersey oyun, ilizyon. Umarım kurtulur.

Bu arada bence hediye isi de yalan. Aksam bulusunca getirecekti guya, istese ofise de getirirdi yani. Hediyen bile hazirdi veremedim ühü falan yapti bi de. Bu kadar da yapilmaz ki. Ben hediye beklemiyordum zaten, mutsuz etmese yeterdi

Yalan tabiki...Hediye alacak, gündüzden akşam kahve diye konusulacak ve adam hediyeyi yanında getirmeyecek...Ne nene var ne de hediye...Adam oyun oynuyor işte öylesine

Doğru diosun...Adam narsist mi acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…