- 13 Mart 2019
- 761
- 715
-
- Konu Sahibi lightblue87
Ben ninesini sormadim. Arar aramaz o soyledi, ya once unutmadan bir sey sorayim, x hastanesinde baglanti kuracak doktor bulabilir miyiz, doktorlar bilgi vermiyor ama tanidik olursa kolay olur hasta ismi x, yarin ilgilenebilir misin dedi.Hastaneden bilgi alamamış derken? Hastaları hakkında bilgi vermiyorlar, tabipler birliğinden tanıdık dr bulup bilgi alacak?? Sen sordukça yazıyor farkında mısın? Hastanede yatıp kalkıyordu hani bilmem kaç saat nenesiyle ilgilenirken uykusuzdu ama doktorlar hiçbişey söylemiyor hastanın ailesine? Yapma konu sahibi yazdıkça saçmalıyor artık bu adam sen hala doğruymuş diyorsun...Sen hastaneyi arayıp kontrol etme diye sana bilgi vermiyorlar dedi seni caydırmak için...Senin şüphelendiğini anladı yani...Çünkü ortada hasta bi nene yok bunu da bil yani bitirmiş olsan da..
Sana aşık adam doğumgününü böyle mi kutlar bu da ikincisi nedir yani bu derece zaman darlığı gören de ülkeyi yönetiyor sanacak..Gelirken 1 tane gül alamaz mıydı?
Tesekkur ederimm.. zehir gibi dogum gunuoldu, oglen mutlu olmustum gelince ama yine sonunu getiremedi. Dogum gunumde yeni hayata baslamis olayim napalim... bu kez de boyle olsun. Nine isi dogrudur, bu kadar yalan atmaz. Yurtdisi goreve de gitmedi, durum kotu her an bir sey olabilir diye. Ama hic onemi yokk artik. Ben gunahini almayayim diye nine isini yazdim zaten. Yoksa gercekten ilgimi cekmiyor. Ben bana tavriyla ilgiliyim. O da farkindaymis bana berbat davrandiginin.Vay vay vay.... Komplimanlara bakın. Kendinize bir iyilik yapın ve sonsuza kadar görmemek üzere kurtulun bu adamdan. Nine hikayesinin doğru olmasi bişey farkettirmez. üç(!) yanlış bir doğruyu götürür. Doğum gününü kutlu olsun bu arada
Bencede kesinlikle yalan. Konu Sahibi araştırir belki diye yalaninin alt yapısını bile oluşturabilir bile her an.Nine olayı da yalan zaten
Ben ninesini sormadim. Arar aramaz o soyledi, ya once unutmadan bir sey sorayim, x hastanesinde baglanti kuracak doktor bulabilir miyiz, doktorlar bilgi vermiyor ama tanidik olursa kolay olur hasta ismi x, yarin ilgilenebilir misin dedi.
Ahhaha kadini hastaneye yatirirmisBencede kesinlikle yalan. Konu Sahibi araştırir belki diye yalaninin alt yapısını bile oluşturabilir bile her an.
İkimiz de degiliz ama cevremiz cok ikimizin de. İs icin hepsiyle iletisimdeyiz tabipler birliginde tanidigim cok o yuzden.Sen sağlık sektöründe misin ?
Bencede kesinlikle yalan. Konu Sahibi araştırir belki diye yalaninin alt yapısını bile oluşturabilir bile her an.
Ahhaha kadini hastaneye yatirirmis
İkimiz de degiliz ama cevremiz cok ikimizin de. İs icin hepsiyle iletisimdeyiz tabipler birliginde tanidigim cok o yuzden.
Konunun zemini cok cunku. Yani bir suredir hep nine muhabbeti, annesi 4.5 kilo vermis strsten vs. Surekli insan uydurmaz gibi geliyor. Dedigim gibi her konu da yalan olabilir, bin tane sey vardir belki suphelendigim ama bunun ucunu biraktim artik. Bu kadar da soylememistir diyorum. Gerci onemi yokk yalansa da gunahi boynuna.Konu sahibi doğrudur o kadar yalan atmaz diyor...Nasıl oluşturuyor bu güveni içinde anlayamıyorum
Sabah arayayim olur, ben de dusundum ziyaret vs bahanesiyle sirinlik yapar ogrenirimŞu nenenin hastanesini bi arasana nolur...Haberi bile olmaz, şu isimli hasta orda mı yakınım olur hangi bölümde falan kaç gündür orda bi öğrensene valla merak ettim..
Konunun zemini cok cunku. Yani bir suredir hep nine muhabbeti, annesi 4.5 kilo vermis strsten vs. Surekli insan uydurmaz gibi geliyor. Dedigim gibi her konu da yalan olabilir, bin tane sey vardir belki suphelendigim ama bunun ucunu biraktim artik. Bu kadar da soylememistir diyorum. Gerci onemi yokk yalansa da gunahi boynuna.
Sey olabilir bazi insanlarda hastalik oluyor ya, soyledikleri yalana inaniyorlar. Bunu cunku bi bana soylemiyor is arkadaslarina vs de hep nine muhabbeti yapmis. O da olabilir yani, inanmis surduruyordurBuçuğu da var... :)))))
Sürekli uydurur ben yaşadım yani...
Aşık oldu o yüzden. Gozlerinde perde var. Bi baskasinin konusu olsa saniyesine anlayacak durumu ama iste. ilk zamanlarda asik oldugu adami tekrar bulmaya calisiyor. Halbuki adamin tarafindan ortada ask, sevgi hic bir duygu yok. Hersey oyun, ilizyon. Umarım kurtulur.Konu sahibi doğrudur o kadar yalan atmaz diyor...Nasıl oluşturuyor bu güveni içinde anlayamıyorum
Bu arada bence hediye isi de yalan. Aksam bulusunca getirecekti guya, istese ofise de getirirdi yani. Hediyen bile hazirdi veremedim ühü falan yapti bi de. Bu kadar da yapilmaz ki. Ben hediye beklemiyordum zaten, mutsuz etmese yeterdi
Aşık oldu o yüzden. Gozlerinde perde var. Bi baskasinin konusu olsa saniyesine anlayacak durumu ama iste. ilk zamanlarda asik oldugu adami tekrar bulmaya calisiyor. Halbuki adamin tarafindan ortada ask, sevgi hic bir duygu yok. Hersey oyun, ilizyon. Umarım kurtulur.