- Konu Sahibi lightblue87
Şu hastaneyi arasanıza lütfen bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hastaneyi aramak da ilgilenmeyi surdurmek gibi olacak, dogru veya yalan kafamdan cikarmak istiyorum artik. Dogru da soylemis olsa fark etmez. Gunahi boynuna yalansa da.Şu hastaneyi arasanıza lütfen bugün
Adil yıldırım taktikleri ilişkileri taktiksiz yürütemez olduko zaman anlatıyorum canımmm
bu adama sen resti çekeceksin hani şuan aranızda belirsiz bi durum var ya
bir daha seni aradığı zaman yada mesaj attığı zaman sen ona diyeceksin ki
"bence senin biraz kafanı toplamaya yalnız kalmaya ihtiyacın var. Kafanı topladıgında kafanda bazı şeyleri netleştirdiğinde tekrar haberleşiriz"
böyle diyeceksin
böylee demen sana ne kazandıracak söyleyim
1- seni cepte görmeyecek
2- özgüvenli oldugunu hayatını onsuzda yaşadıgını ona göstereceksin
3- seni kaybetme korkusu oluşacak çünkü o süreçte senin başkasıyla olma ihtimalini düşünecek
çünkü kuzu sen ona öyle yaptıkça adam oyunu istediği gibi oynuyo bunun önüne geçeceksin
ya adam akıllı bu ilişkinin adı konulacak yada tamamen konuyu kapatacaksınız
Adil yıldırım taktikleri ilişkileri taktiksiz yürütemez olduk
Ya hastaneyi aramak da ilgilenmeyi surdurmek gibi olacak, dogru veya yalan kafamdan cikarmak istiyorum artik. Dogru da soylemis olsa fark etmez. Gunahi boynuna yalansa da.
konu açsanız olmazmııı :)anlatsam roman olur birazdan özelden yazayım
hahah ben de izledim neredeyse hepsini. kızlar ben her şeyi sildim adamla ilgili ama blocklamadım. normalde nasıl davranıyorsam öyle davrandım yani.adamın bütün videolarını izledim taktiksiz de olmuyor :))
NE DURUMDASIN kuzumadamın bütün videolarını izledim taktiksiz de olmuyor :))
NE DURUMDASIN kuzum
konu açsanız olmazmııı :)
hahah ben de izledim neredeyse hepsini. kızlar ben her şeyi sildim adamla ilgili ama blocklamadım. normalde nasıl davranıyorsam öyle davrandım yani.
o zaman sende işe yaradı taktikler :)))sensiz yapamıyorum evine dön tülayyyy diye bir dönüş oldu :)))
iyiyz bakalım şimdilik :))
Eşinizle mi barıştınızkonu açarım açmasına da o kadar tuhaf yorumlar oluyor ki daha çok sinirim bozuluyor :)
Adam direkt yalanci da olabilir, cunku cok manasiz yalanlar yakaladim (netleyemesem de) hani bir sey gizleme amaci gutmeyen sacma sapan yalanlar. Hava atmak gibi ya da ben her seyi bilirim modlari... veya cidden hicbir anlami olmayan yalanlar da... yazik oldu giden vaktime ve enerjime.Kurtulmuşsunuz. Bence sizden sakladığı çok büyük yalanları var, ondan bu kadar gizem.
Eminim biraz zaman geçsin yine ulaşacaktır size
Yaşamanız gerekiyormuş üzülmeyin, konunuzu sürekli takip ediyorum adamın saçmaladığı belliydi. İnşallah en kısa zamanda daha güzel bir ilişkiye adım atarsınız. Ben de yakın zamanda adı bile konmamış birşeye nokta koydum, şu anki ruh halinizi çok iyi anlıyorumAdam direkt yalanci da olabilir, cunku cok manasiz yalanlar yakaladim (netleyemesem de) hani bir sey gizleme amaci gutmeyen sacma sapan yalanlar. Hava atmak gibi ya da ben her seyi bilirim modlari... veya cidden hicbir anlami olmayan yalanlar da... yazik oldu giden vaktime ve enerjime.
Adil yıldırım taktikleri ilişkileri taktiksiz yürütemez olduk
Kac gunde normal insana donuyorduk? Ben surekli basla bit iyice dengesizlestim, bugun cok bosluktayimYaşamanız gerekiyormuş üzülmeyin, konunuzu sürekli takip ediyorum adamın saçmaladığı belliydi. İnşallah en kısa zamanda daha güzel bir ilişkiye adım atarsınız. Ben de yakın zamanda adı bile konmamış birşeye nokta koydum, şu anki ruh halinizi çok iyi anlıyorum