neler oluyor bize yine neler oluyorrr
kızlar bahsetmiştim size, kendimi toparladım, eski enerjime şükür kavuştum biraz. bugün de gittim saçlarımı gri boyattım, oh lay lay modda ofise döndüm. tam müdürlerle toplantıdaydık, bu aramış yine. sonra yarım saat sonra falan tekrar aramış. ben de toplantı sonrası aradım, "noldu" diye...
"ninemin yanına geldim dün dedi, onlarla kalıyorum. hepimiz perişan haldeyiz. bugün yarın cenaze olacak gibi çok çekiyor kadın, bilinci kapalı sadece uyuşturuyorlar vs" dedi. "çok üzüldüm, yapabileceğim bir şey olursa haber ver" dedim. teşekkür falan etti işte. biraz ailesinden bahsetti, işte yeğenleri gelmiş "36 saat uykusuz durduk vs. falan" bir şeyler anlattı çok anlamadım ara ara telefon kesiliyordu.
"ben seni fırsat buldukça arayacağım, hep aramak istiyorum yazmak istiyorum ama hiç uygun olamıyorum. sen endişelenme olur mu, ani bir şey olursa da -ki bekliyoruz bugün yarın- haber veririm muhakkak. telefonumun genelde sesi kapalı ama ararsan yazarsan falan ben sana dönerim merak etme" falan dedi. cümleyi devam ettirerek "pazartesi akşam" diye başlayarak bişiler dedi, telefon hiç çekmiyordu. "hiç anlamıyorum, zorlamayalım istersen" dedim. "tamam akşam" gibi bir şey dedi kapattık. muhtemelen akşam ararım diyor da...
hayırdır inşallah ne bu samimiyet? ben sanki "merak ediyorum" falan dedim gibi davranıyor. ben adamı geçen cumadan beri aramıyorum zaten.
neyse egomuz şişsin. demek ki böyle oynanıyormuş bu oyun.