- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.314
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Bence cocuklarda oluyor. Benjm kizim da koridarda ki vileda kovasina klozet diye oturup cisini yapmisti. Gece kalkip degisik hareketler yapip dolandigi da oldu.Cok da sey etmedim ben. 10 yasina geldi bitti zaten deliksiz uyuyor artik.Sayiklamak normal canim o hepimizde oluyor ara sira. Uyurgezerlik bambaska bir mevzu istebak senin de o gecmis iste
Mune Hanımı etkiletliyorsun da. Senin yorumlarını okusa eminim o da yüzüne tükürmek ister. Hala kendini savunuyorsun yazdiklarin çok korkunç olmasına rağmen.
Eski konularimi biliyormussun o yüzden bana aciyormuşsun ya, hala soylemedin hangi konu olduğunu? Ne oldu fazla sallamamak gerekmiş öyle değil mi?
Sen ve @bebeklinick b*kunuzda bogulun bu leş zihniyetlerinizle. Daha da tek kelime yazmiyorum. Allah herkesin kalbine göre bir yaşam versin. İyi günler
Yetiskinlerde tehlikeliBence cocuklarda oluyor. Benjm kizim da koridarda ki vileda kovasina klozet diye oturup cisini yapmisti. Gece kalkip degisik hareketler yapip dolandigi da oldu.Cok da sey etmedim ben. 10 yasina geldi bitti zaten deliksiz uyuyor artik.
otele giderseniz başınıza bu gelir demek için yazmış olma ihtimali yüksek biri ondan cevap almak istedim.Uyurgezer süsü verilmis
Siz hayırdır ya? Siz kimin ikinci üyeliğisiniz pazartesi damlamışsınız burada garip garip haller içindesiniz? Hapçı mısınız? Yoksunluk krizine mi girdiniz? Hayırdır.sen konu sahibinin 2. üyeliği falansın belli oldu
Al birini vur ötekine. Anneliğine kadar laf etmen abartılı değil mi? Ayar verene kadar şikayet etsen ya. Bu üyeleri hizaya sokmaya çalışmana anlam veremiyorum senin.Ruh hastası. Şu yaptigi yoruma bak. Bir de gelmiş bana sen kendi açtığın konulara bak ve derdine yan diyor. Ne derdim varmış benim anlamadım, açtığım konularda bir absürtlük göremedim? Tek söyleyeceğim Allah senin gibi insanları ıslah etsin. Bir de anneymissin. O yetistirdigin çocuğa yazık. Mutsuzluk paçalarından akıyor belli etrafa böyle saldirdigina göre. Bana butun yorumların fiyasko diyene bak nerede ne konuşacagini bilmeyen bir insansın sen. Neye gore fiyasko diye yorumladın bilmiyorum ama cok sukur hadsiz ve münasebetsiz degilim, senin gibi alakasız bir konuda gelip milletin özeline salça olmuyorum
Arkadaşlar iyi geceler. Erkek arkadaşımla tatildeyiz şu an, az önce uykumdan tıkırtıyla uyandım. Bir baktım erkek arkadaşım odanın bir köşesine işiyor. Neye uğradığımı şaşırdım dedim uykuda herhalde seslendim bak çişini yanlış yere yapıyorsun gel tuvalete gidelim dedim. Bir anda saçma saçma şeyler söylemeye başladı bana odadan çık demeye başladı. Yeni tanıdığım biri değil 2 senedir tanıyorum bir senedir sevgiliyiz ilk kez beraber kalmıyoruz. Kendine zarar verecek diye korktum odadan o an çıkamadım cam sehpa vardı elini keser diye. Önce sakinleştirdim yat uyu sabah konuşuruz dedim beni dinledi uyudu ama sanki yabancı biri gibiydi şimdi uyuyor ama korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım. Uykusunda rüya gördü de anlık mı oldu ne oldu anlamadım hala elim ayağım titriyor. Bu saatte var mı akıl verecek biri. Onu böyle bırakmak istemiyorum da uyanır başına bir şey gelir diye ama korkuyorum da.
Psikolojikse kesebilirBu girtlak sikmayi, ben de deniyim belki kocam horlamayi keser.
Çocuğun ödü kopmuştur ya yavrumGece isemedim de daha kotusunu yaptim ben ya. Oglum 2 yas civari, gece surekli uyaniyor diye beraber yatiyorduk. Ben kenarda yatiyordum, o dusmesin diye duvar kenarinda. Gece sersemligi, uykusuzluk, nolduysa yanimi bos sandim, cocugu aldim yanima koydum (sandim). Bi baktim hop yerde agliyor. Uyuyan cocugu yataktan attim kendi elimle ya. Allahtan yatak alcakti da bi sey olmadi cocuga. Dusundukce hem komik hem korkunc.
İlkokul 5. sınıf lafları bunlar yahu, koca koca kadınlarsiniz. Hiç tanımadığı birinin sevgilisine hapçı demek normal mi cidden? Bu nasıl kafa?sana niye bu kadar dert oldu ?
Ya uykudan yumrukla uyandığınızı düşünsenize Allah'tan sırtım dönük uyuyordum başımın arkasına geldi önum dönük olsaydı burnum kırıldı sersemledim galiba çocuk gibi ağlamaya başladım hayır oda sarıldı bana ve geri uyumuşuzTepkiniz cok cok komık
Bana neden vuruyorsun demek ve
Aglamak
Ya çok mınnos bence
Ben olsam bende vurmaya baslamıstım cunku noluyo be mıcarım agzına dıye
Kız dur forumu okuyan erkekler sarhoştum İnan farkında degıldım yalanından sonra bi de bunu ogrenmesinler.
Uyurgezerdım farkında olmadan cinsellik yasamısım İnan benim sucum degil necclaaaa
Neye ugradigini sasirmistir. Ustume cikip uzerimde uyiyordu hep. Ben de ustumden alip sag taraf yerine sol tarafa alip koydum. Uyku sersemi iste. Annem beni niye yere atti acaba demistir. Allahtan kucuktu de hatirlamiyor.Çocuğun ödü kopmuştur ya yavrumne kadar yorgun uyuduysaniz insan bilinçsiz oluyor tamamen
Shahsajahahhaajajahahhaahhaa seni allah napmasin güldüm hahahahBu girtlak sikmayi, ben de deniyim belki kocam horlamayi keser.
Benimde eşim yeni evliyiz uykuda damaGini girc girc diye garip sesler çıkarıyordu. Allahım yarabbim bu ne boyle diye düşündüm sabah söyledim farkında değil alışkanlık...yıllar geçti..Sabah olsun soracağım ve gitmek istediğimi söyleyeceğim