Hala elim ayağım titriyor?

Sayiklamak normal canim o hepimizde oluyor ara sira. Uyurgezerlik bambaska bir mevzu iste bak senin de o gecmis iste
Bence cocuklarda oluyor. Benjm kizim da koridarda ki vileda kovasina klozet diye oturup cisini yapmisti. Gece kalkip degisik hareketler yapip dolandigi da oldu.Cok da sey etmedim ben. 10 yasina geldi bitti zaten deliksiz uyuyor artik.

Mune

Bence cocuklarda oluyor. Benjm kizim da koridarda ki vileda kovasina klozet diye oturup cisini yapmisti. Gece kalkip degisik hareketler yapip dolandigi da oldu.Cok da sey etmedim ben. 10 yasina geldi bitti zaten deliksiz uyuyor artik.
Yetiskinlerde tehlikeli cocukken ben nereleri gezmedim Msbsjbsksb

Al birini vur ötekine. Anneliğine kadar laf etmen abartılı değil mi? Ayar verene kadar şikayet etsen ya. Bu üyeleri hizaya sokmaya çalışmana anlam veremiyorum senin.
Evet haklısın şu an ama şu mesajındaki anneliğe laf etmem seni de haksız yaptı. Yap şikayetini geç

Uyur gezerlik gibi. Rüya görüyordur büyük ihtimalle.
Benim eşim de uyku sırasında söylediği yaptığı şeyleri asla hatırlamaz. İlk evlendiğimizde balayında üzerimden yorganı çekmişti verir misin dedim yataktan kalktı yorganı bana fırlattı al gözüne sok dedi Sabah uyandığımızda tabi konuşmadım kızgındım sonrasında konuşunca durumu söyledi. İlk başta inanmadım ama kavga falan etmedik en mutlu anlarımızdı. Sonrasında da bir çok kez şahit oldum bu durumuna

Çocuğun ödü kopmuştur ya yavrum ne kadar yorgun uyuduysaniz insan bilinçsiz oluyor tamamen

Tepkiniz cok cok komık
Bana neden vuruyorsun demek ve
Aglamak

Ya çok mınnos bence

Ben olsam bende vurmaya baslamıstım cunku noluyo be mıcarım agzına dıye
Ya uykudan yumrukla uyandığınızı düşünsenize Allah'tan sırtım dönük uyuyordum başımın arkasına geldi önum dönük olsaydı burnum kırıldı sersemledim galiba çocuk gibi ağlamaya başladım hayır oda sarıldı bana ve geri uyumuşuz

Çocuğun ödü kopmuştur ya yavrum ne kadar yorgun uyuduysaniz insan bilinçsiz oluyor tamamen
Neye ugradigini sasirmistir. Ustume cikip uzerimde uyiyordu hep. Ben de ustumden alip sag taraf yerine sol tarafa alip koydum. Uyku sersemi iste. Annem beni niye yere atti acaba demistir. Allahtan kucuktu de hatirlamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…