Haklı bir kıskançlık mı yoksa kuruntu mu?

Hayır çocuklara verdi

Burada asıl kızmanız gereken kişi eşiniz, o kadına o haddi verende eşiniz. Ama siz kadına patlamışsınız. Eşiniz kadın ilk bakala gitmeden önce sizi muhattap almayınca gerekli mesafeyi koysa o çikolata olayı yaşanmazdı. Kadın olsun erkek olsun en sinir durum eşinin karşı cinsen bir tanıdığının sizi muhattap almaması. Bence siz eşinize ayar verin. Sizi yok sayan biri ile muhattap alıp oturmaya devam etmesi hata biliyorlar huyunu mademm geç git içeri uzanıcam de ne olacak. Birde size demiş büyüklere ayıp oldu diye orda bir ayıp yapılmış ama size eşiniz bunu görmemiş malesef. Acaba aynı şeyi sizin uzak bir erkek akrabanız sizin ailenizin ortamında ona yapsa onu muhattap olmadan sizle muhabbet etse gitse bakaldan yalnızca size çikolata alsa aynı anlayışı gösterir mi acaba.

Ayakta alkiskiyorum. Takdir ettim.
Ben genelde ilk ayari yanimdaki erkege veririm kadincikla hic yüz göz olmam(rabbim yasatmasin öyle bisey)
Ama iyi yapmissiniz valla herkes bi haddini yerini bilsin. Yanliz esinizide es gecmeyin size yok muamelesi yapan bi kisiyle muhattap olmamali ya da büyüklere ayip olmasin diye kendini elletmemeli.

Çok iyi yapmışsın
Sen yokmuşsun gibi davranmış
Artık iyice yüzsüzleştiler karısı yanındamı değilmi umurlarında bile değil
Her türlü yürüyolar
Az bile yapmışsın

Sorun kadının siz yokmuş gibi davranması ,kendinizi göstermişsiniz ,şahane olmuş

Ben herkesin aksine farkli bakıyorum bu durumlara.

1. Bana selam vermediyse bana saygısızlık etmiş olur. Konuşmayız olur biter.

2.Eşimle konuşuyorsa ya da temas ediyorsa bu konuda ben söz sahibi değilim. Eşim dediğim adam yaşça benden büyük, aklı en az benimki kadar çalışan bir insan. Ben velisi değilim. Koca adam orda dururken onun yerine konuşmak bana dünyadaki en itici şey gibi görünüyor.

3.Neden herkes ve siz kadın hakkında bu kadar ağır konuşuyorsunuz? Kanı bozuklar, terbiyesizler,çirkinlikler havada uçuyor. Hakaretin bini bir para. Bunu yapmayın bence. Bu yanlış bir yaklaşım.

Kadını sevmemiş olabilirsiniz. kadın size itici gelmiş olabilir. Size selam vermeyerek çok saygısız bir tavır içinde bulunmuş olabilir. Ama gelin kabul edelim ki sizin yaptığınız ile onunki kıyas edilirse siz zararlı çıkarsınız.

Eşinizi eş olarak kabul edin. Korunmaya ve savunmaya ihtiyacı olmadığını hatırlayın.
Ilişkilerinizde başarılar dilerim.

Boşuna dememisler adın çıkacağına canın çıksın diye belki kadının cidden aklında böyle bi sey yoktu. Esinizin aklından da böyle bi sey geçmedi bilr belki de. Ama artık ikisinin de aklında var. Hayırlısı bakalım. Ins bi sakatlik çıkmaz. Bi de kişisel olarak çok şık bulmuyorum kocasına sahip cikan cevval kadın tiplerini sanırım. Sonuçta çoğumuzun kocası bize öyle gelse de ne brad pitt ne bulunmaz hint kumaşı. Yapacak olanı da kız kulesine kapatsan yine yapar. Çok da sey etmemek lazım.

Hiç tepki vermeden izleseydiniz keşke, eşiniz ne yapıcak nasıl davranıcak diye. Bence yanlış yapmışsınız.. Böyle öne atlayıp, kadını azarlamanızda hoş olmamış, bu azardan eşiniz de rahatsız olmuş zaten.. bence sizi doldurmuşlar kadına karşı.. Eşinizi küçük çocuk gibi korumaya almanız hiç doğru değil..

Siz iyi misiniz ya?
Sırf size selam vermedi diye salak kadın mı oldu?
Sizin kocanız İngiltere prensi falan mı?
Nedne etrafınızdaki kadınların kocanıza ilgisi var gibi paranoyak davranıyorsunuz.
Yok salak kadın, yok sapık, yok süzdü bilmem ne. Kadın sapıkmış, şöyleymiş böyleymiş sizi ilgilendirmez. Ayrıca ön yargılı değilim diyorsunuz bal gibi de ön yargılısınız.
Ama size tavsiyem böyle yapmayın. Yaşınız doğru mu bilmiyorum ama belki de yaş itibariyle fevri davranıp böyle ortaya atıldınız, bana göre çok yanlış. Çünkü bu eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaktan başka birşey değil. Eşiniz cevabını verseydi, daha etkili olurdu. Küçük çocuğunuzu yabancıdan korur gibi eşinizi korumuşsunuz. Biraz adama söz hakkı tanısaydınız keşke. Bu yaptığınızla sadece evliliğinizi yıpratırsınız başka da birşey olmaz. Kadınla da muhatap olmayın, Boşverin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Esinizin dili yokmu veya iradesi yokmu kendi koyamiyormu tepkisini. Biraksaydinizda o verseydi ayari kadina emin olun oylesi daha etkili olurdu.

Ömür boyu mutluluklar dilerim öncelikle. Gayet iyi yapmışsın az bile olmuş haketmiş vallahi...

Bence kadının boşanmış olmasından ve kayınvalidenizin uyarmasından dolayı bir önyargı oluşmuş kafanızda. Sizi yok sayması onun terbiyesizliği daha sakin kalarak uyarabilirdiniz ama baştan rahatsızlığınızı belli etmeniz iyi olmuş.

ben olsam asla boyle aleni bir uyarida bulunmazdim. bence kendinizi kucuk duruma dusurmussunuz. belki aldatma meselesi de iftiradir ki onemli degil zaten. bakislari rahatsız ettiyse kadin fazla olcusuzse baska sekilde mesafe koyun laf sokun. sen demin bana selam vermedin tanisalim istersen diyin mesela.

Bencede çok yanlış iyi niyet olsa sende yeni gelmişsin misafirsin sana da alırdı..hareketin doğru bu devirde kimseye güven olmaz

tepkinizi sevdim. ona buna ayip olmasin diyerek pisan, kendi kendini yiyen tiplerden degilsiniz, ne mutlu.
biri sizi rahatsiz etmisse ( illa bisey yaapmasina gerek yok) haklisinizdir. ben hicbir rahatsizligin dupdururken insanin icinden geldigini gormedim.

Valla dediğiniz gibi yapacak olana yol orada. Fakat böyle kadınlara had bildirmeyi borç olarak bilirim.

Bence haklisin herkes yerini bilsin halasinin gorumcesi ne alaka el kol sakasi erkeklerde ayni durumda esini kiskanirdi. Bazi insanlar gercekten hadsiz yaa allahtan tepki vermissinizde yerini bilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…