Yani onun haksiz olduğunu dusunuyorsunuz?
aşağı yukarı aynı fikirdeyiz zaten neden tek bir kelimeme takıldınız ki?Üvey kardeşin yanlış anlaması nerede Allah aşkına?
Sevgilin nasıl diye sordum. Çok iyi artık işi resmiyete dokecegiz diyerek parmağında ki tektaş yüzüğü gösterdi.(bu cümlede en ufak art niyet var mı? Bende şakasına ay aman nasilda övünuyorsun sevgilinle dedim.(yerinde bir cevap mı?) Ama kötü niyet yoktu bunu derken. Sert şekilde demis olabilirim ama. (normal mi?)O da bana sanki senin böyle sevgilin olsa sen övünmez misin? dedi. Hayır canım ben sadece zekamla ovunurum dedim. (disleksi hastasına, hatta herhangi bir insana verilen cevap, normal mi?) Sonra güldü ve olmayan bir şeyle nasıl övüneceksen artık dedi.(öyle cevaba böyle cevap, az bile demiş) Kan beyinime sıçradı. Dayanamadım ve canim ben senin gibi disleksi degilim her şeyi vaktinde anlıyorum dedim.(şu cümleye yorum dahi yapamıyorum!!!) Oda bana hem aptalsin hemde kötü kalpli bir cahil git önce disleksinin ne olduğunu araştır dedi.(çok iyi dememiş mi? ne desin başka?)
Şimdi sen okuyorsun diye kendini zeki mi sanıyorsun?
Elbette. Herkes mi kazanıyor üniversiteyi?
21. yüzyılda evet. Bir şekilde elinden tutulan ve isteyen herkes üniversite kazanıyor.Elbette. Herkes mi kazanıyor üniversiteyi?
Teşekkürler. Onun okuduğu liseyi araştırdım buranın meslek lisesi gibi bir şey. Yüksek değil yani. Disleksiyide araştırdım biraz. Evet bir kaç bilim adamı ve profesörlerde bile var olan bir hastalik. Olabilir tabi eminim zor bir şeydir ama bu onun bana cahil deme hakkini verir mi?Kızcağızın hiç bir suçu yok, bütün hata sende. Ve gerçekten kötü kalpli bir insansın bence de.
Disleksiyi, hangi ülkede yaşıyorsa o ülkenin eğitim sistemini araştır öğren sonra konuş. Üniversite okumakla da o kadar övünme, bazı ülkelerin liseleri bile bizim üniversitelilerden daha iyi eğitim veriyor.
Bu yaşına gelmişsin daha disleksinin ne olduğunu bilmiyorsun. 20 yaşındasın, 13 yıldır elin kalem tutuyor ama daha dahi anlamındaki - de'yi ayıramıyorsun. İlgi eki olan - ki'yi de ayrı yazmışsın. Zekiden çok "boş" bir insan izlenimi uyandırdın. Dersleri ezberleyip, çok test çözüp başarılı olduğun bir sınav IQ'nun yüksek olduğunu kanıtlamıyor.
vallahi şu test çözmek-IQ olayını yazacaktım üşendim
neyse ki burada birbirimizi anlayabiliyoruzvallahi şu test çözmek-IQ olayını yazacaktım üşendim
Sen onu rahatsizligiyla uzmeye calisirsan evet verir.Teşekkürler. Onun okuduğu liseyi araştırdım buranın meslek lisesi gibi bir şey. Yüksek değil yani. Disleksiyide araştırdım biraz. Evet bir kaç bilim adamı ve profesörlerde bile var olan bir hastalik. Olabilir tabi eminim zor bir şeydir ama bu onun bana cahil deme hakkini verir mi?
Teşekkürler. Onun okuduğu liseyi araştırdım buranın meslek lisesi gibi bir şey. Yüksek değil yani. Disleksiyide araştırdım biraz. Evet bir kaç bilim adamı ve profesörlerde bile var olan bir hastalik. Olabilir tabi eminim zor bir şeydir ama bu onun bana cahil deme hakkini verir mi?
Normalde kimsenin eksikliğini yüzüne vurmam ama konu sahibi bunu üvey kardeşine yapabildiği için beni anlayacaktır :)
bence olay maddiyat. kıskançlıkyahu sen o kadar şey söyle
sonra "bana cahil deme hakkını verir mi"
şaka mı?
daha muhasebeci olmasından takmışsın kıza
İQ'su 134müş. Çok yüksek bile değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?