gayet de gercek.Ay şu kocalarının ailesi ile HİÇ görüşmedim diyenler de numarası bende Yok diyenlerde inandırıcı gelmedi..ha problemlilerse karşılıklı bişey diyemem ona..
Normal şartlarda haftada 1 defa konuşurum ama extrem bir durum varsa hastalık vs. Gibi hergün aradığımda olmuştur. Kayınvalidenizin hergün sizi aramasından niye rahatsızsınız? Bu sizi çok sevdiği ve merak ettiği anlamına gelirYa arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
Biz evleneli 2 ay oldu eşimin annesi bir kere evimize geldi babası henüz hiç gelmedi... haftada bir ya da 2 kere ararım, fazlası gereksiz bence, fazla samimiyet tez ayrılık getirir...Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
6 yıllık evliyim hiç konuşmadık, telefon numaralarını bile bilmem.
Ayda bir gideriz, oğlu her gün arar
Esimin babasıyla konusmam küs degiliz adetlerden dolayi kp ile konuşmuyorum ne telefonda ne yuzyuze:) ama kv haftada 1 yada iki haftada bir ben ararim hal hatrini sorarim hep bana dua ede ede kapatiriz telefonu.
kv evime hic gelmedi cunku uzakta kp bi ara gelmisti oda topu topu 3 gece bile sayilmaz garibim sabah ben uyanmiyim die sessizce hazirlanip cikar ben uyandığımda evde olmazdi:)
Valla bide caldirip kapatirlar ben ararim