Haftada kac Kere telefonlasiyosunuz esinizin annesi ve babasiyla?

ayy kayınaldemle ben de her gun konusurum.5 yıllık gelinim. 5 dk mesafedeyız. çok iyi anlaştığım için annemi her gün nasıl arıyosam onu da arıyorum. ama yatılıya gelmezler. yemeğe bile 2 haftada 1 falan. ama ben sık giderım yemeğe. bazen mesafelimi olsam diyorum ama çok iyiiyiz cok sükür o yuzden gereksız mesafe koymım dıyorum :KK70:

Nasil yapiosun ki sende kalmiyorlar?
Bir kaç kere sebepsiz yere keyfi gelip kalmak istedi kv hafta içi hem de bizde çalışıyoruz sabah çıkacağız dedik kapıyı kilitlemeliyiz k.bakma dedik çıktı gitti o da bir daha gelemedi kalmaya :KK70:alışkanlık etmişti çünkü eltimle bir ara araları bozulunca bizde kalmaya çalıştı haftada 1 kere gelip kalmaya başladı en sonunda öyle yaptık çalışan insanlarda kalınmayacağını anladı hafta sonu da işimiz var tatilimiz var yani bir zahmet anlasın uzak yerde olsak neyse 10 dakikalık mesafede ne iş diyor insan:KK30:Bize sürekli gelin kalın dediler hiç gitmedik yakınız ne gerek var dedik onlarda anladı böyle olması gerektiğini bir de en önemlisi iş eşte bitiyor canım hayır demesini bilecek:KK39:

Konu sahibecim öncelikle Allah yardımcın olsun.. tabi gelip gitmek arayıp sormak lazım ama siz rahatsızsınız orta yolu siz bulacaksınız.. eskiden ayrı şehirlerdeydik haftada bir, olağan durumlarda her daim görüşürdük.. şimdi aynı ildeyiz evlerimiz 5 dk.. haftada 1-2 biz gideriz 1-2 onlar gelir arada toplanıp yemek program bişeyler yaparız.. hele de torun olunca daha sıklaşıyor ama memnunum ben çünkü kimsem Yok onlar aile oluyor bana.. karşılıklı anlayış olması çok önemli..
Ay şu kocalarının ailesi ile HİÇ görüşmedim diyenler de numarası bende Yok diyenlerde inandırıcı gelmedi..ha problemlilerse karşılıklı bişey diyemem ona..
Takma kafaya taktıkça sana batacak.. çocuğun var mı arkadaşların var mı kursa vs bi yerlere gidiyor musun ?
Kendine plan program yap eğer rahatsızsan çok bıktıysan arayı açmak senin elinde..

Bayram seyran hastalık anlatılacak ekstra bir olay vs dışında aramayız
Zaten şimdi altlı üstlü gibiyiz çok yakınız ama tatilde falan durum böyle

Numarası bile Yok mu :oha: biz başta daha sık konuşuyorduk ama o zaman da "nasılsın ? İyi sen nasılsın? İyi. Herkese selamlar" dan öteye gitmedi muhabbet ben de yavaş yavaş kestim aramayı. 5-10 kere "niye hiç aramıyorsunuz " dedi , anne valla annem de aynısını söylüyor ama işten yorgun geliyorum zaten yemekti dinlenmeydi derken bakıyorum gece olmuş , kimseyi aramıyorum İnan" dedim. Doğru kızım haklısın dedi , ama zaten 2 haftada 3 haftada bir gidiyoruz memlekete. O zaman oturuyoruz birlikte birkaç saat.

Hiç.
Hiç eksikliğini duymadım :işsiz:
Eşime bir şey olsa nasıl ulaşırım diye kayınpederin numarasını kaydettim bir tek, gerekmedi çok şükür aramadım onu da.

Esimin babasıyla konusmam küs degiliz adetlerden dolayi kp ile konuşmuyorum ne telefonda ne yuzyuze:) ama kv haftada 1 yada iki haftada bir ben ararim hal hatrini sorarim hep bana dua ede ede kapatiriz telefonu.

kv evime hic gelmedi cunku uzakta kp bi ara gelmisti oda topu topu 3 gece bile sayilmaz garibim sabah ben uyanmiyim die sessizce hazirlanip cikar ben uyandığımda evde olmazdi:)

Valla ilk baslarda haftada bir arar uzun uzun muhabbet ederdim sonra baktim esim benim ailemi hic aramiyor ozel gunlerde bile zoraki aradigi farkettim bende aramayi kestim onlar arayincada mesgule atip msj atiyorum calisiyorum yogunum diye.kalma isleride ayri sehirlerdeyiz ogullarini cok ozluyolar :-)D) 2 yada 3 aya bir gelirler 15 20 gun kalirlar

Ayda 1 ya da 2 kere arıyorum eşim de haftada bir filan arar sanırım .Farklı şehirlerde oturuyoruz:)
Zaten pek ortak noktamız yok iki dk filan konuşuyoruz kv ile, nasılsın işleriniz nasıl vs diyip kapatıyoruz:)

Konu sahibecim öncelikle Allah yardımcın olsun.. tabi gelip gitmek arayıp sormak lazım ama siz rahatsızsınız orta yolu siz bulacaksınız.. eskiden ayrı şehirlerdeydik haftada bir, olağan durumlarda her daim görüşürdük.. şimdi aynı ildeyiz evlerimiz 5 dk.. haftada 1-2 biz gideriz 1-2 onlar gelir arada toplanıp yemek program bişeyler yaparız.. hele de torun olunca daha sıklaşıyor ama memnunum ben çünkü kimsem Yok onlar aile oluyor bana.. karşılıklı anlayış olması çok önemli..
Ay şu kocalarının ailesi ile HİÇ görüşmedim diyenler de numarası bende Yok diyenlerde inandırıcı gelmedi..ha problemlilerse karşılıklı bişey diyemem ona..
Takma kafaya taktıkça sana batacak.. çocuğun var mı arkadaşların var mı kursa vs bi yerlere gidiyor musun ?
Kendine plan program yap eğer rahatsızsan çok bıktıysan arayı açmak senin elinde..
Inan hafta bir arasinlar hafta bir gelsinler en iyi anlassen Biz olacaz

10 yillik evliyim.10 yilda 5_6defa aramisimdir.kayinvalidemin de 3 u gecmez.kayinpederimle birkez bile konusmuslugum yoktur telde.ayni sehirdeyiz.9_10 defa anca gitmisimdir.senede 1 kez yapiyor yani.o da 2_3 saat oturup eve donmusumdur oyle sabahtan aksama kadar degil yani.kaynanam cocuklardan once 1 kez gelmisti(cocuklarim 2 yasinda)8 yilda 1 kez yani.cocuklardan sonra annem bakmadigi zamanlarda bakmak icin ben isteyken geliyor ben eve gelince gidiyor.oyle oturmalik 2 defa falan geldi toplamda 3 yani.kayinpederim cocuklar dogdugunda 2 kere gelmisti.etti 1o yilda 2.esimde ayda yilda 1 gider bana sen de gel demez.nisanliyken haftasonlari gelir sende kaliriz demisti saka yollu ben de ben calisiyorum yorgun oluyorum haftasonlari dinlenicem demistim o gun bugundur ne arasiriz ne gidip geliriz:KK45:

Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?

bizimkiler de ayrı şehirde bir kere bile gelmediler :)) gelecekleri de yok, genelde arayıp sormazlar, eşim annesini arar, hastalık falan olunca arayıp hal hatır soruyoruz, onun dışında yok gibiler pek hayatımızda. herhangi bir küslük vs. yok ama bu şekilde yani

Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
Biz 2 3 gunde 1 konusurduk ben arardim cogunlukla aramayınca kp arardı ne yapiyorsunuz hic aramıyorsunuz diye. Ama simdi yanlarındayım. 2 haftalıgına anneme gittim hergün aradilar torunlarinı görmek için hemde görüntülü. Ilk gelinsen normaldir. Hevesleri vardır.

5aylik nisanliyim temmuzda dugunum var; gerekli oldukca ararim oyle gun ve saat bicmem aramizdaki iletisime.. Bazen gunde iki kez bile aradigim oluyor, is halletmek icin.. Zaten her seyi nisanlimla biz yaptigimiz icin cok da aranacak bir durum yok ortada. Sadece halini hatrini sormak icinse haftada iki yeterli bence..:)

X