- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaç kere sebepsiz yere keyfi gelip kalmak istedi kv hafta içi hem de bizde çalışıyoruz sabah çıkacağız dedik kapıyı kilitlemeliyiz k.bakma dedik çıktı gitti o da bir daha gelemedi kalmaya alışkanlık etmişti çünkü eltimle bir ara araları bozulunca bizde kalmaya çalıştı haftada 1 kere gelip kalmaya başladı en sonunda öyle yaptık çalışan insanlarda kalınmayacağını anladı hafta sonu da işimiz var tatilimiz var yani bir zahmet anlasın uzak yerde olsak neyse 10 dakikalık mesafede ne iş diyor insanBize sürekli gelin kalın dediler hiç gitmedik yakınız ne gerek var dedik onlarda anladı böyle olması gerektiğini bir de en önemlisi iş eşte bitiyor canım hayır demesini bilecekNasil yapiosun ki sende kalmiyorlar?
Ben de aynihic aramam aradiginda istemiyorsam acmam actigimda kisa konusurum. 2 bazen 3 haftada bir gorurum. ayni sehirdeyiz
Numarası bile Yok mu biz başta daha sık konuşuyorduk ama o zaman da "nasılsın ? İyi sen nasılsın? İyi. Herkese selamlar" dan öteye gitmedi muhabbet ben de yavaş yavaş kestim aramayı. 5-10 kere "niye hiç aramıyorsunuz " dedi , anne valla annem de aynısını söylüyor ama işten yorgun geliyorum zaten yemekti dinlenmeydi derken bakıyorum gece olmuş , kimseyi aramıyorum İnan" dedim. Doğru kızım haklısın dedi , ama zaten 2 haftada 3 haftada bir gidiyoruz memlekete. O zaman oturuyoruz birlikte birkaç saat.
Hiç.Hiç mi ???
Ne günde 3 , 4 keremi? Ne konuşuyon ne soruyon bacim. ?Yatılı kalma durumumuz yok.
Evlerimizin arası arabayla 10,11 dakika civarı.
Hergün 3,4 defa ararım ben.
Inan hafta bir arasinlar hafta bir gelsinler en iyi anlassen Biz olacazKonu sahibecim öncelikle Allah yardımcın olsun.. tabi gelip gitmek arayıp sormak lazım ama siz rahatsızsınız orta yolu siz bulacaksınız.. eskiden ayrı şehirlerdeydik haftada bir, olağan durumlarda her daim görüşürdük.. şimdi aynı ildeyiz evlerimiz 5 dk.. haftada 1-2 biz gideriz 1-2 onlar gelir arada toplanıp yemek program bişeyler yaparız.. hele de torun olunca daha sıklaşıyor ama memnunum ben çünkü kimsem Yok onlar aile oluyor bana.. karşılıklı anlayış olması çok önemli..
Ay şu kocalarının ailesi ile HİÇ görüşmedim diyenler de numarası bende Yok diyenlerde inandırıcı gelmedi..ha problemlilerse karşılıklı bişey diyemem ona..
Takma kafaya taktıkça sana batacak.. çocuğun var mı arkadaşların var mı kursa vs bi yerlere gidiyor musun ?
Kendine plan program yap eğer rahatsızsan çok bıktıysan arayı açmak senin elinde..
Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
Biz 2 3 gunde 1 konusurduk ben arardim cogunlukla aramayınca kp arardı ne yapiyorsunuz hic aramıyorsunuz diye. Ama simdi yanlarındayım. 2 haftalıgına anneme gittim hergün aradilar torunlarinı görmek için hemde görüntülü. Ilk gelinsen normaldir. Hevesleri vardır.Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?