- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.886
- 30
ben hiç aramam bişey olmadığı sürece onlarda fazla aramaz kv hatrımı sormak için arar iş yerim yakın oda işten gelirken tıklatır cama kızım napıyosun der oğlunu sorar gider cnm kvcimYa arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
Geçen ben çok arıyorum diye beni engellemiş, bir de teknolojiden anlamıyorum ayağına yatıyor
sende daha deişksin kız6 yıllık evliyim hiç konuşmadık, telefon numaralarını bile bilmem.
Ayda bir gideriz, oğlu her gün arar
aha nasıl yani
Ahaha valla nasıl yaptı bilmiyorum ama beni watsup dan engellemiş, eşimin abisini aradım dedim açın engeli arayacağım kv ciğimi
En hayırsız benim, daha telefonda sesini hiç duymadımpeh cevaplara bak bana bak..
benden başka hayırsız gelin yok mu yahu
Ben keyfine ne konuscm? Keyfine ariyorlarBunun bir standardı yok
İşim olur işi olur günde 10 defa arar ararım işim olmaz haftada bir aramam aramaz
Bu değişiklik gösterir mesela hasta iseler yaşlı ilgiye muhtaç maddiyat yani duruma göre değişir
Aradıklarında size bir zararları dokunuyor mu? Bu kadar tahammülsüz olmak için bir neden yok gibi
Cumartesi Sabah kahvaltiya gelir Pazar ikindi gider bide Beni kandirir her cumartesi ayni laf biz birazdan gdcz die hep ayni roller biktimerken kalktıklarını bildiğim için, işe giderken ailemle birlikte onları da her sabah arar ve hayır dualarını isterim. 7 aylık evliyim, ne biz gidip kaldık ne de onlar gelip kalmak istedi. biz haftada bir kere yemeğe gideriz. yatıya neden gelip kalmak istiyorlar ki?
İletişim kavramını biraz abartmışlar ama onlar ailelerimiz bazen tolerans gerekirBen keyfine ne konuscm? Keyfine ariyorlar
Huy bu bütün gün telefonu indirmezler illam ki birileriyle konuscaklarİletişim kavramını biraz abartmışlar ama onlar ailelerimiz bazen tolerans gerekir