Haftada kac Kere telefonlasiyosunuz esinizin annesi ve babasiyla?

Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
ben hiç aramam bişey olmadığı sürece onlarda fazla aramaz kv hatrımı sormak için arar iş yerim yakın oda işten gelirken tıklatır cama kızım napıyosun der oğlunu sorar gider cnm kvcim

hic aramam aradiginda istemiyorsam acmam actigimda kisa konusurum. 2 bazen 3 haftada bir gorurum. ayni sehirdeyiz

iki günde bir kv arar hamileyim diye nasılsın faln. bende haftada bir kere giderim onlar çok sık gelmez çok şükür arama yada gelme konusunda sıkıntımız olmadı hiç

Bunun bir standardı yok
İşim olur işi olur günde 10 defa arar ararım işim olmaz haftada bir aramam aramaz
Bu değişiklik gösterir mesela hasta iseler yaşlı ilgiye muhtaç maddiyat yani duruma göre değişir
Aradıklarında size bir zararları dokunuyor mu? Bu kadar tahammülsüz olmak için bir neden yok gibi

her gün bir kaç defa oğullarını ararlar eşimde selamımı söyler yani direk beni aramazlar çook nadir

erken kalktıklarını bildiğim için, işe giderken ailemle birlikte onları da her sabah arar ve hayır dualarını isterim. 7 aylık evliyim, ne biz gidip kaldık ne de onlar gelip kalmak istedi. biz haftada bir kere yemeğe gideriz. yatıya neden gelip kalmak istiyorlar ki?

Ben keyfine ne konuscm? Keyfine ariyorlar

Cumartesi Sabah kahvaltiya gelir Pazar ikindi gider bide Beni kandirir her cumartesi ayni laf biz birazdan gdcz die hep ayni roller biktim

Hiç kere Bir sorunumuz da yok. Öyle telefonlaşmayı sevmeyen biriyim sadece. Baştan beri böyle olduğum için sorun yok sanırım. Kandil falan olunca arıyorum bazen, eşimin annesi telefonu çok yanında taşımıyor ama o yüzden o aradığımda da açmıyor çoğu zaman. Ortalamam senede bir sanırım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…