Haftada kac Kere telefonlasiyosunuz esinizin annesi ve babasiyla?

bizde ayrı şehirlerdeyiz senede iki defa görüşebiliyoruz. Evlendiğimizde ilk haftalarda haftada bir mutlaka bir olnlar bir ben arardım ancak şimdi eskisi gibi konuşamıyoruz. Hep aynı şeyler konuşulunca sıkılyorum bende ama onlarda mutlu oluyorlar arayınca o yüzden aramaya çalışırım. İki haftada bir . Eşim ise benden daha az görüşüyor teli hiç sevmez

Ben çok uzun yıllar oldu görüşmeyeli yüzlerinide görmem seslerinide duymam. Aman banane oğulları arasın sorsun. Kendi annemle bile haftada bir iki anca

Önceleri iki günde bir konuşuyorduk muhabbet napiyon be ya napayim be ya sen napiyon napayim ayni be ya sen napiyon çıkmazına girince pek aramamaya başladım.gerektiğinde arıyorum.

Farklı sehirlerdeyiz.
Ben pek aramam genelde o arar.
Ortalama 1 2 haftada bi konuşuyoruz.
Esim benden de beter: )
Adamda telefon kültürü yok.benim hatirlatmamla arar.
Yatiya kalma olayi baska sehirde oldugumuz icin yok tabi ama kv kp beraber gelirlerse en fazla 1 hafta kaliyorlar o da bir iki yilda bir.
Kv tek gelirse ki genelde tek gelir en az 15 en fazla 1 ay kalır. O da bizim israrimizla.geldi mi evim piril piril olur. Mis gibi yemekler olur hos sohbet dolar: )
Ozledim valla keske firsat bulsa da gelse

Kayinvalidem ile haftada bir kayınpederim ile çok.nadir yani bayramlarda özel günlerde falan. Bide bayağı uzak oturuyorlar 15 saatlik mesafe var arada.

Üç yıldır evliyim daha bir kez beni halhatir sormak için aramadi kv de ...hep benden bekler sağolsun aramadigimda eşime şikayet eder beni... eskiden haftada bir arar sorardim ....bundan sonra canım ne zaman isterse o zaman arayacam

Haftada 3,4 kere falan ararlar ben 1 tanesini anca açarım ama genelde canım istemez kendi annemle de öyle haftada bir yetiyor bana yoksa hergün konuşacak birşeyim yok

ama açtığımda uzun uzun sohbet ederim gönüllerini alırım

Her gun ariyor kayinvalide nadiren de birkac gun ara veriyor. Bazen gun icinde birden fazla. Acmadigimda ya da acamadigimda da ust uste 12-13 kez aramisligi var birkac defa. Ben kac kez ariyoruma gelirsek acikcasi firsat olmuyor o zaten aradigi icin aradan zaman gecmiyor. Ama hasta oldugunu vs duymussam veya baska sey varsa ariyorum. Bir de cocuk oldugu zaman bu aramalarin sayisi ne kadar artar bilemiyorum. Ayni sehirdeyiz bu arada.

Ayda 1 yada 2 ayda bir gideriz ya da gelirler . Ama kalmazlar. Aynı sehirdeyiz, yarim saat mesafe de oturuyoruz arabayla
Ilk evlendiğimde günlük 2 3 kere ararlardı açmadım uyuyorum dedim bahanelerle uzaklastirdim . Şimdi ayda 1 konuşuyoruz

Ne kayınvalideler var be

Ya arkadaslar Benim kaynanam ve Kayinbabam hergün ariyorlar artik biktim sizinkilerdemi öyle ?
Ayni sehirde kaliyoruz ayri oturuyorum ve her cumartesi Pazar yatili burdalar Sizde Nasil acaba ?
Ben hiç telefonlasmıyorum
Farklı sehirlerdeyiz
Senede bir ya da iki kere anca görürüm

Sen arama.. onlarda her aradıklarında açma bi iki.. sonra ara müsait değildim de kapat. .

Hiiiç

10 yıllık evliliğinde toplam telefon görüşmemiz 10 değildir

Küs kavgalı vs değiliz birbirimiz hakkında bilgiyi aradaki ilişki olan eşimden alırız

Bu arada ben kendi annemle her gün konuşmam herkes çok mu boş Kv ile hergün konuşacak

Böyle bir şey isteyen olsa annem ya da Kv gark etmez ben senin gibi boş değilim kendine boş arkadaş bul derim valla

Var malesef tek kp ile degil kaynimlarlada konusmuyorum ama alistim artik iyi taraflarida var hic yüz göz olmuyon tabi işin kötüsü eve gelince dilsiz gibu el kol işareti yapmak komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…