Hafta içi düğün, sizce?

+1

23 bin çok büyük bir rakam.ben kokteyl tarzı düğün yapıcam şehir dışından gelenler için bir lokantayla anlastık.aynı şehirden gelenlere de yemeksiz düğün olsa da sorun olmaz.yazık valla bu paralara

Benim haftaici olmuştu ama herkes de geldi, iş yerim devlet dairesi 5te çıkıyoruz ki amir izin verdi kadınlar 3te çıkmış düğünde 7 buçuk 8 arası başladı yetistiler isteyen geliyo

Herkesin görüşü farklıdır. Belki düğüne önem veriyorum eşyayı en uygununu alacağım? Ayrıca ben bu konuyu fiyatlar eleştirilsin diye açmadım ki..herkesin hayali farklı, düğün hafta sonuna alındı. Fikirleriniz için teşekkür ederim..

Pazar olur, gunduz de insanlar gelir aksam donmek isteyen doner. Fakat ben fiyata acidim, bizde yemekli yapmak zorundaydik uc farkli ilden gelenler oldu yemek fikrini anlayabiliyorum daha acik olacagim kendinizi orda gelinlikle gormek istiyorsunuz diye 300 kisiye verilen fiyata cok acidim cunku dugun mekani degil gelin ve damadin enerjisi ve nesesi onemli bunu ancak dugun bittikten sonra anlayabilirsiniz.. mutluluklar dilerim pazar gunduz olmasi iyi olmus..

O mekanda enerjik ve neşeli olacaklar demek ki

Yalnız mekanı iyi araştırıp yorumları okudun mu, pek matah bi yer değil orası ilk çıktığında güzeldi

kusura bakmayın adam size yüzük parasini bile almamış miydi
siz daha 8 bin için cekinin
ayrıca ben size o 8 binlik yer için izin vereceklerini bile sanmıyorum sadece göstermelik seçenek

Aaa bu konuyu hatırladım, yüzük parasını almışlardı, en son nişan atılmıştı.
Nişan bozacağım, bozdum diye bir sürü konu açılıyor kk' da ama adamlar eninde sonunda kadınları ikna ediyorlar .
Konu sahibi sizden yüzük parası isteyene de parayı alana da acımayın. Dğünü haftasonu yapın, versinler ekstra para

Gündüz yapılan düğün daha uygun olur diye biliyorum ben de başka yerlere sormadınız mı?

Pazar günü gündüz derken saat kaçta, millet uyur yaw bide özel sektörün tek tatil günü

Acımadım valla, onlar da bana acımadı. En güzel nişan günümde ağlaya ağlaya mahvoldum. Haklısın, ödesinler, her şeyin en uygununu seçtim de ne oldu? İçim çok rahat..Sağol canım

13-17 arasıymış genelde o saatlerde yapılıyor gündüz düğünleri benim gittiklerim.

Gündüz düğününe hiç gitmedim hep ektim bu bir itiraftır :)
Nikah olursa gider 1 saat durur geliriz biz, düğün akşam olmalı bence

250 liralık çeyrek gelecek diye 8000 lira fazladan verilmez.Hoş,sizin altın taktığınızın size altın takacağı garantisi de yok.
Ben iki düğün yaptım biri pazartesi biri çarşamba.Arada devasa fark var günler arasında.

Arkadaşlar yemekli düğün yapan herkes şu kadar çeyrek gelsin diye yapmıyo, ya da milleti doyurmaya değmez diye düşünceleri yok, ben düğünümde çok eğlendim ve kimseyi de doyurduğumu düşünmedim, o nasıl laf onlar eş dost akraba gelenler, beğenmeyen laf eden var mıdır elbette vardır her sülalede çıkar ama ben gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır diyenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…