+1şimdi herkesin düşüncesi elbette farklı. ama ben sana kendi tecrübe ettiğim düğünlerden söyleyeyim, o yemekli düğünlerde insanlar masalarından kalkmadan yiyor yiyor yiyor ve sonra yedikleri her yemeğe bir kusur buluyor. kulaklarımla duymuşluğum var, aman filancanın düğünde pişmemiş etler geldi, yiyemedik,bilmem nesi bayattı vs diye. sen 2 saatliğine milleti doyurucam diye 2 sene kredi ödemeye razıysan ver 23 bini. şahsen ben o kadar parayı düğüne versem kahrımdan ölürüm. o paraya evimin önemli bir bölümünü düzerim. hem pazar günü hem gündüz vakti hem de 23 bin tl. ah arkadaşım.. neyse hakkında hayırlısı olsun.
Pazar olur, gunduz de insanlar gelir aksam donmek isteyen doner. Fakat ben fiyata acidim, bizde yemekli yapmak zorundaydik uc farkli ilden gelenler oldu yemek fikrini anlayabiliyorum daha acik olacagim kendinizi orda gelinlikle gormek istiyorsunuz diye 300 kisiye verilen fiyata cok acidim cunku dugun mekani degil gelin ve damadin enerjisi ve nesesi onemli bunu ancak dugun bittikten sonra anlayabilirsiniz.. mutluluklar dilerim pazar gunduz olmasi iyi olmus..
kusura bakmayın adam size yüzük parasini bile almamış miydi
siz daha 8 bin için cekinin
ayrıca ben size o 8 binlik yer için izin vereceklerini bile sanmıyorum sadece göstermelik seçenek
Gündüz yapılan düğün daha uygun olur diye biliyorum ben de başka yerlere sormadınız mı?Canım ben kokteyl olsun en azından dedim. Ama nişanlımın memleketinden gelen çok olacak, onları yedirmeden gönderemem dedi. Kendisi istedi yani, bir de sağolsun görümcem yapacak düğünü, uygun olsun diye hafta içine almıştım, görümcem farkını verelim haftasonu olsun, haftaiçi düğün mü olur dedi. Yani krediyle yapacak olsam, kurupasta neye yetmiyor, tabi ki öyle yaparım.
13-17 arasıymış genelde o saatlerde yapılıyor gündüz düğünleri benim gittiklerim.Pazar günü gündüz derken saat kaçta, millet uyur yaw bide özel sektörün tek tatil günü
Acımadım valla, onlar da bana acımadı. En güzel nişan günümde ağlaya ağlaya mahvoldum. Haklısın, ödesinler, her şeyin en uygununu seçtim de ne oldu? İçim çok rahat..Sağol canımAaa bu konuyu hatırladım, yüzük parasını almışlardı, en son nişan atılmıştı.
Nişan bozacağım, bozdum diye bir sürü konu açılıyor kk' da ama adamlar eninde sonunda kadınları ikna ediyorlar .
Konu sahibi sizden yüzük parası isteyene de parayı alana da acımayın. Dğünü haftasonu yapın, versinler ekstra para
13-17 arasıymış genelde o saatlerde yapılıyor gündüz düğünleri benim gittiklerim.
DemeyinnnGündüz düğününe hiç gitmedim hep ektim bu bir itiraftır :)
Nikah olursa gider 1 saat durur geliriz biz, düğün akşam olmalı bence
Demeyinnn