Kızlar merhaba, düğün salonu tutmakta bazı sebeplerden dolayı geç kaldık. Çok beğendiğim bir düğün salonunda Eylül de bir pazartesi boş. Eğer hafta sonu yapmak istersem Ekim ayına sarkacak. Sarkması mesele değil, ekim ayında havuz bölümündeki nikah soğuk mu olur onu da bilemedimBir de hafta içi ve haftasonu arasında 8 bin lira oynuyor. Düğünü karşı taraf yapacak ve tek düğünüm olacak.
Şehir dışından gelemeyecek (en yakın arkadaşım dahil) bir kaç kişi olacak haliyle. Çalıştıkları için. Bütün gece uyuyamadım düşünmekten. Siz olsanız ne yaparsınız?? Lütfen yardım((
Ankaradayım. Yani eylülde bile hafiften titreyeceğiz nikahta. Beni bir de aradaki 8000 lira fark çekindiriyor. Bir kere oluyor diyip kıysam mı nişanlıma bilmiyorumBende dugunumu eylulde istiyordum. Tek gelemeyecek kisi esimin abisiydi ve onlara gore nikah tarihi almistik ekim ayinin sonunda. Yani dusununce sacma tarihin ne onemi var diyorum ama hala bir yandan eylul cok sevdigim bir aydir diyorum :)
Hangi sehirdesiniz? Guneyde falansa ekim soguk olmaz ama kuzey illerdeyseniz eylul bile cok soguk olabiliyor
İçim nasıl rahatladıBen olsam 8bin liranın hatrına pazartesi yapardım. Az buz bir para değil, düşünün kaç ayda biriktirebilirsiniz bunu eşinizle? Haftasonu olsa ne olur, gelemeyen yine gelemez, gelmek istemeyen yine gelmez. Ayrıca dediğiniz gibi ekim ayı hem de havuz başı ve büyük ihtimal gece, herkes üşür, yağmur da yapabilir. Ne gerek var? Beni seven, yanımda olmak isteyen her şekilde düğünüme gelir. Bir de tekrar söylüyorum, 8bin. İnanın değmez iki saatlik düğün için. Ben oyumu haftaiçinden yana kullanıyorum
Ankaradayım. Yani eylülde bile hafiften titreyeceğiz nikahta. Beni bir de aradaki 8000 lira fark çekindiriyor. Bir kere oluyor diyip kıysam mı nişanlıma bilmiyorum
bencede hafta içi en uygunuİçim nasıl rahatladı((( nişanlımın ailesi karşılayacak ama kıyamıyorum, zevkimden vazgeçip başka yerde de yapmak istemiyorum ( ne zormuş..çok sağolun
Arada 8 binlira varsa pazartesi yapın,ekim ayında Ankara buz gibi olur bencede.Ankaradayım. Yani eylülde bile hafiften titreyeceğiz nikahta. Beni bir de aradaki 8000 lira fark çekindiriyor. Bir kere oluyor diyip kıysam mı nişanlıma bilmiyorum
Yok canım sanki biraz abartiyorsun bende ankaraliyim.ama eylülde oyle titryecek kadar değil, ekimde hafif serin olur ama cok asiri soguk olmaz. Soncta kapali mekan. Ekimin ilk haftasi boşsa guzel yaniAnkaradayım. Yani eylülde bile hafiften titreyeceğiz nikahta. Beni bir de aradaki 8000 lira fark çekindiriyor. Bir kere oluyor diyip kıysam mı nişanlıma bilmiyorum