- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu söylemeye gerek bile duymadım, altın için gelen kuru pasta da yer. Yolda gördüğüm herkesi çağırıyorum, hiç biri altın getirmeyecek eminim. İş yerimdeki hademeler, apartman görevlileri de dahil herkesi görmek istiyorum. Elbette altın beklemiyorum onlardan da..hepsi yesin, içsin, eğlensin istiyorum.Arkadaşlar yemekli düğün yapan herkes şu kadar çeyrek gelsin diye yapmıyo, ya da milleti doyurmaya değmez diye düşünceleri yok, ben düğünümde çok eğlendim ve kimseyi de doyurduğumu düşünmedim, o nasıl laf onlar eş dost akraba gelenler, beğenmeyen laf eden var mıdır elbette vardır her sülalede çıkar ama ben gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır diyenlerdenim
O zaman siz nasıl isterseniz öyle yapın. Gelen gelir.Bunu söylemeye gerek bile duymadım, altın için gelen kuru pasta da yer. Yolda gördüğüm herkesi çağırıyorum, hiç biri altın getirmeyecek eminim. İş yerimdeki hademeler, apartman görevlileri de dahil herkesi görmek istiyorum. Elbette altın beklemiyorum onlardan da..hepsi yesin, içsin, eğlensin istiyorum.
Ayrıca nişanlımın memleketinde nikah yapmayı kabul etseydim asıl o zaman bir dolu altın gelecekti. Tek erkek. Umrumda değil, orada nikah yapmak istemiyorum, bitti.
Bir siz anladınız beni, sağolun.
H içi olunca il dışından gelen kısmı zor gelir hele de pztKızlar merhaba, düğün salonu tutmakta bazı sebeplerden dolayı geç kaldık. Çok beğendiğim bir düğün salonunda Eylül de bir pazartesi boş. Eğer hafta sonu yapmak istersem Ekim ayına sarkacak. Sarkması mesele değil, ekim ayında havuz bölümündeki nikah soğuk mu olur onu da bilemedim Gerçi nikahtan sonra düğün içeride olacak..Bir de hafta içi ve haftasonu arasında 8 bin lira oynuyor. Düğünü karşı taraf yapacak ve tek düğünüm olacak.
Şehir dışından gelemeyecek (en yakın arkadaşım dahil) bir kaç kişi olacak haliyle. Çalıştıkları için. Bütün gece uyuyamadım düşünmekten. Siz olsanız ne yaparsınız?? Lütfen yardım ((
Ek ders ve nöbet ücretim ve özel derslerimle beraber 4700 lirayı buluyor aylık gelirim. Eşimin maaşı 1750. Bazı aylarda da 200 lira prim alıyor. Mesleği satış danışmanı.Öğretmensin diyelim, aldığın maaş tahminen 3bin civarı.
Eşinin 3 katı kazandığını yazmışsın.
Eşin asgari ücretten bile az kazanıyor bu durumda. Onun mesleği ne?
Naptınız düğünü nasıl geçtiEk ders ve nöbet ücretim ve özel derslerimle beraber 4700 lirayı buluyor aylık gelirim. Eşimin maaşı 1750. Bazı aylarda da 200 lira prim alıyor. Mesleği satış danışmanı.
Pazar günü gündüze aldık. Çok güzeldi düğünüm. İyi ki hastasonuna almışızNaptınız düğünü nasıl geçti
Evet ben hortlattım :)Yorum yazan arkadaşlar, konu eski konu. Araştırma inceleme için hortlatıldı. Evlendim.
Çok sevindim,allah mutluluğunuzu daim etsin.Pazar günü gündüze aldık. Çok güzeldi düğünüm. İyi ki hastasonuna almışız