bence siz abarttınız ve kasdınız..
biz beğenmiyoruz yazınca bir celallendiniz ve üyelere" kıskançsınız, hadi resimleriniz koyun bakalım " diyecek kadar ileri gittiniz..işte bu terbiyesizliktir..
beğenmek zorundamıyız?
siz beğenin.. size kimse birşey dedimi? heerkes hadiseye yorum yaparken siz üyelere yorum yapmaya başladınız..
kim kasıyor kendini belli..:roflol:
benimde asırı derecede fanı oldugum kisiler var ama cirkin vs dediklerinde bu kadar korumacılık yapmıyorum gerek varmı yok herkes herkesi begenmek zorunda degil anlamıyorum bu ne hırsdır boyle..hadi bakalım resminizi koyunda gorelim senmi daha guzelsin hadisemi :) boylede bir konu acalım bari..sesinide sevmiyorum yuzunude begenmiyorum:)
ay gercekten kızlar baska derdınız yok mu ya.güzel degıl işte hadıse degıllllll.erkekler begenıyor evet bıkere şey edıp bırakmak ıçın.bu kadar basitttt.
ya ben bu arkadaşa bir soru sormak istiyorum
banu alkanın sesi sence güzelmii
cevabını cidden merak ediyorum güzel desen samimiyetine güvenmicem
çirkin dersen sesini kıskanıyorsun dicem
hahahahayatttttttttttttt
bencede banu alkanın , ayşe hatun önalın sesleri ve şarkıları süperr
çeksene elini kırıcanmı belimikaydirigubbakcemile3 bak biri çirkin derse
cevabım hazır sakın kıskançlık yapmayın sizinde sesiniz güzel değil diye
sanki hepiniz dunya guzelisiniz de onu begenmiyorsunuz ya pes...her guzelin kusurlari var, kimimizde selulit kimimizin gozu portlek, bacagi kalin, kimimizin burnu, poposu falan buyuk ama bu kusurlar insani cirkin yapmaz cunku hic bir guzel kadin dort dortluk degildir, buna ornek olarak bir suru hollywood yildizi bile gosterebiliriz...muhakkak hadise'de de bu tip kusurlar vardir ama siz de hic yok mu da hadise'ye burun kiviriyorsunuz...yigidi oldur hakkini yeme demisler...evet, benim fikrimce hadise'ye cirkin diyen kadin onu kiskaniyordur...begenmeyenler fotosunu koysun da bi gorelim cok mu guzelsiniz Allah askina! neden kadinlar kadinlari cekemez bunu anlamis degilim..aksine desteklemek varken...neyse benden bu kadar siz yine beni elestirmeye devam edin
şu mesajınızdan bir alıntı.
burada resmen bize hakaret ediliyor.
yok kıskançsınız yok çekemiyorsunuz yok siz sanki dahamı güzelsiniz diye olayı kişiselleştiren ve hakarete giden sizsiniz.
bu açıkca belli zaten.
80 kiloluk bir bayanken 90-60-90 im falan diye konusan, sarkiciyim diye neremi neremi diye album yapip ortalikta kendini rezil eden Banu Alkan icin tabii ki guzel demeyecegim.
bi kere yaptigin kiyaslama mantik disi zaten. oldu olacak Hadise ile Akrep Nalan'i kiyaslasaydin delikafadulden kaydirigubbakcemile3 kiskanc diyebilirsin bana bu da bir bakis acisi :roflol:
değilmi ya?
o zaman sende , bende, beğenmeyenlerde çok çirkiniz, ve kıskancız..:roflol:
allah cezanı vermesin emi gözümden yaş geldii kaydirigubbakcemile3
nasılda ciddi ciddi açıklama yapmış...orda anlatmak istediğimiz nokta başkaydı ama
demek ki çok zorlamamak lazımmı kaçkere anlattılar daha kaçkere anlatcaklar
anlamayan anlamıyor demekki oda bir beceri
Vay hadiseye bak be, kizlar sakin olun yaws, sabah sabah asmissiniz kendinizi masallah, 3 saatlik uykuylayim size helal olsun, ben hala kendime gelemedim, siz tartisiyorsunuz bi hadise icin deger mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?