Hadise ye tm erkekler neden hasta?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşim illğilenmiyorum....kimsenin behçisi ğüzeelikk abidesi
degilim banane...ben taraf tutup tupmacagımı bilmicek kadar bilinçsiz degilim
bu konuda senide inandırcak degilim..begeneir begenir begenmeyen begenmez..hepsi buuu....
beni germiyooo hadise.daha önemli konular var dünyada amannn

ben şimdiye kadar eşimin hadiseye hayran gözlerle baktığını görmedim ki zannetmiyorum beğendiğini. genelleştirmek yanlış olur. hadise sahneye çıkacağı zman makyaj giysi falan tabio mini etekler ve dekoltelerin etkisiyle seksileşiyor o kadar. normalde hele ki makyajsız hali oldukça çirkin.

bir kere ,ben daha önce beğenmediğimi yazdığıma göre üstüme elbette alınırım. beğenmeyen herkes alınır. çünkü siz güzel bulmayanlar için hakaretler yağdırırsanız ( yok çekemiyorlar yok kıskanıyorlar yok sanki dünya güzeli bunlar dersen,,)bu hepimizi kapsar. dikkat ederseniz ,o hakaretlerin üstüne, ben yazdım..
biz yani benim gibi güzel bulmayanlara bu lafları ,hakaretleri ederseniz ,bizler demem biz, demem kadar doğal ve normal bir şey olamaz ve buna da avukatlık denmez.
ne yazdığını hatırlamayıp biizi suçlarsanız,o hakaretlerinizi, hatırlatma gereği de,duyarım elbette.

ilk yazdigim mesaji bir kere daha oku! senden soz eden, senden alinti yapan var mi? yok! sonra sen uzerine alininca cevap yazdim evet onu inkar eden var mi? yok! hala uzatiyorsun...herseyi ustune alinmazsin ve laf ta yemezsin bunu bir kere daha soyluyorum. yazdiklarim hakkinda ne dusundugun umrumda degil, istedigini yazabilirsin. buyur butun kk senin olsun hakaret ettin de, soyle dedin boyle dedin de ama sunu bil ki yazdiklarin benim icin hic bir sey ifade etmiyor o yuzden artik cevap yazmayacagim senin susacagin yok cunku. bu da sana son sozum olsun bu konu hakkinda. cok sikti. sessiz kalmak bazen en iyi cevaptir derler, anlarsan eger.

kasmamış halin buysa ben bide kasılmışından göreyim...
ciddi söylüyorum annesi iseniz ÇOK ÇİRKİN Bİ KIZINIZ VAR...
ok...
şakkıdı
yani hadisenin atine budu ne türkçe bile konuşamıyo neyini kıskanıp konuşalım annamadım...
erkeklerdeki beynin farklı şekılde çalışmasından kaynaklı bı durum kapito!!!yerimseniben

1)yurt disinda buyumus biri olarak Turkcesi bir cok gurbetci Turk'ten daha guzel. bu konu da yurt disinda yasayanlar Turkler ya da yakinlari olup gorenler bana hak verecektir cunku emin olun yurt disinda yetismis bir Turk olarak daha cumle bile kuramayan cok insan var.
simdi yine Hadise'yi savunuyor diyeceksiniz biliyorum, bu aciklamami sizi bu konuda bilgilendirmek icin yapmis oldugumu hatirlayin isterim.

2)eger kendimi cok kasmis olsaydim sizin(siz kelimesi icinde sadece yazdiklarima cevap yazmak icin kk basindan ayrilmayanlari da kastediyorum) gibi surekli ismime yazilanlara cevap verme savasi icine girerdim ama 2-3 gundur kk'ya pek ugramiyorum, ugrasam da bu konuya bakmadim bile cunku bu kadar basit meseleleri sorun etmiyorum. kim ne derse desin ilgilenmiyorum. yazdigim cevaplarda da bazi arkadaslar gibi savasir gibi yorumlar yapmadim, yorumlarimda daha once yazdigim dusuncelerimi daha acik bir sekilde ifade etmeye calistim sadece. tekrar soyluyorum, kendinizi kasiyorsunuz ki gunlerdir ben hic ugramadigim halde bu konu hala sakiz gibi uzayip gitmis. normal, bazilarinizin ugrasacak daha onemli isleri olmayabilir ama benim var. bu konu kapansin istiyorum fakat sizler uzatacaksaniz buyrun, devam edin. benden bu kadar.

ilk yazdigim mesaji bir kere daha oku! senden soz eden, senden alinti yapan var mi? yok! sonra sen uzerine alininca cevap yazdim evet onu inkar eden var mi? yok! hala uzatiyorsun...herseyi ustune alinmazsin ve laf ta yemezsin bunu bir kere daha soyluyorum. yazdiklarim hakkinda ne dusundugun umrumda degil, istedigini yazabilirsin. buyur butun kk senin olsun hakaret ettin de, soyle dedin boyle dedin de ama sunu bil ki yazdiklarin benim icin hic bir sey ifade etmiyor o yuzden artik cevap yazmayacagim senin susacagin yok cunku. bu da sana son sozum olsun bu konu hakkinda. cok sikti. sessiz kalmak bazen en iyi cevaptir derler, anlarsan eger.

1. alıntı yapmanıza gerek yok. zaten çoğul konuştuğunuz için ,bu bütün beğenmeyenlere karşı hakarettir.

zaten örnek verdim ,çoğul yazdığınızı ve herkese hakaret ettiğinizi..
okumamışsınız onu yada görmek istemiyorsunuz. gerçeklerden kaçmayınız
2.ve de herkes üslubuna dikkat edecek. hakaret etmeyecek. sizin tarzınız gibi insanları rencide edici ,yazmayacak..
3.bana sen demenizden hoşlanmıyorum. sizle o samimiyetim yok
.4.sizin susacağınız zaten hiç yok. umarım bu son kararınızdır da,bana cevap yazmazsınız.
5.anlarsan eğer ,gibi yeni bir hakarete maruz kalıyorum şimdi. tekrarlıyorum.
hakaretlerinize bir son verin artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benm erkek arkadaşımda hiç beenmiyo ve çevremde faszla beenen yokk

hikom kullanıcısından alıntı
bir kere en basta '' biz '' diye bir sey yoktu. benim bir kisiye soyledigim seyi ustune alinmasaydin ve benden de laf isitmeseydin. hala ''biz'' diye konusmana gerek yok, sen 5-10 kiyi temsil etmiyosun, ama bana yazi yazan diger arkadaslarin avukatligini yapiyorsan onu bilemem tabii. kendi adina konusursan daha uygun olur. yazdiklarimin suan da arkadasindayim ve ne yazdigimi cok iyi hatilriyorum ekleyip tekrarlamana gerek yok.

yazınıza bakalım yine,:delphin:
sanki hepiniz dunya guzelisiniz de onu begenmiyorsunuz ya pes...her guzelin kusurlari var, kimimizde selulit kimimizin gozu portlek, bacagi kalin, kimimizin burnu, poposu falan buyuk ama bu kusurlar insani cirkin yapmaz cunku hic bir guzel kadin dort dortluk degildir, buna ornek olarak bir suru hollywood yildizi bile gosterebiliriz...muhakkak hadise'de de bu tip kusurlar vardir ama siz de hic yok mu da hadise'ye burun kiviriyorsunuz...yigidi oldur hakkini yeme demisler...evet, benim fikrimce hadise'ye cirkin diyen kadin onu kiskaniyordur...begenmeyenler fotosunu koysun da bi gorelim cok mu guzelsiniz Allah askina! neden kadinlar kadinlari cekemez bunu anlamis degilim..aksine desteklemek varken...neyse benden bu kadar siz yine beni elestirmeye devam edin

bu cümle bir kişiye yazılmamış. o yüzden bir kişiye yazdım demeyin.
beğenmeyenler
çok mu güzelsin değil ,çokmu güzelsiniz. siniz çoğul. beğenmeyenlerin hepsi
neden, kadınlar kadınları çekemez. yine tüm kadınlar
yani bütün beğenmeyenler...
hadiseye çirkin diyen kadın kıskanıyordur. yine her diyen. sen diyorsun sen kıskanıyorsun değil. yine bir kişiye değil.
sanki hepiniz dunya guzelisiniz de onu begenmiyorsunuz ya pes
hepiniz dünya güzelsiniz,
hepiniz ,güzelisiniz. yine bir kişi değil. çoğul. .

kimi kandırıyorsunuz siz Allah aşkına..:oklava::oklava:.

dipnot:
yazdiklarimin suan da arkadasindayim ve ne yazdigimi cok iyi hatilriyorum ekleyip tekrarlamana gerek yok.

bunu yazmışsınız. yani hakaretlerinizin arkasındasınız. pess, diyorum başka birşeyde demiyorum.

cnm süpeer bi analiz yapmışsın valla tebrik ederim senii alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Hadiseyi beğenmeyenlere kıskanç demiş ya bende beğenmiyorum kıskanılcak bir yeri bi yeri olsa beğenirdim zaten öyle kıskanırdım.Ayrıca çoğu erkek hasta demişler bugün kursta okudum bu soruyu erkeklere sordum hiçbiri de hastayım demedi hatta beğenmeyenler çoğunlukta kaydirigubbakcemile3

Heleki herkes Hadiseyi beğenecek,onu güzel bulacak diye bi kural mı var Angelina Jolie'yi bile beğenmeyenler varken (dünyanın en afet hatununu yaniii),Hadise'yi beğenmeyen hayli hayli olacaktır. :hulya:

İnsanlarıda kıskanıyo falan diye suçlayamaz kimse :olmaz:

aslinda bi gercek varki allah dogayi nasil rengarenk yarattiysa insanlarida farkli farkli yaratmis....bütün insanlar ayni olsaydi olmazdi...ama allahin yarattigi bi kulada kurbaga yakistirmasi patlak göz falan bencede hos deyil..hatta insanlara cirkin kelimesini bile kulanmak bence dogru deyil..ama bi insan birseyi beyenmiyor diye ona kiskaniyor yakistirmasini yapmakda cok cocuksu bi mantik. tamam hadise öyle ahim sahim bi güzelligi olmayabilir.bence biraz daha efendi edepli olsaydi yüz güzelligine bence biraz daha güzellik katardi..bu kadarda tepki toplamazdi bence.insani güzel yapan deyerlerden biride ic güzelligidir....bu konu biraz komik olmaya basladi ayrica..sanki türkiyeyi kurtaran süper kadini tartisiyoruz..kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
aslinda bi gercek varki allah dogayi nasil rengarenk yarattiysa insanlarida farkli farkli yaratmis....bütün insanlar ayni olsaydi olmazdi...ama allahin yarattigi bi kulada kurbaga yakistirmasi patlak göz falan bencede hos deyil..hatta insanlara cirkin kelimesini bile kulanmak bence dogru deyil..ama bi insan birseyi beyenmiyor diye ona kiskaniyor yakistirmasini yapmakda cok cocuksu bi mantik. tamam hadise öyle ahim sahim bi güzelligi olmayabilir.bence biraz daha efendi edepli olsaydi yüz güzelligine bence biraz daha güzellik katardi..bu kadarda tepki toplamazdi bence.insani güzel yapan deyerlerden biride ic güzelligidir....bu konu biraz komik olmaya basladi ayrica..sanki türkiyeyi kurtaran süper kadini tartisiyoruz..kaydirigubbakcemile3

kurbağayıda allah yaratmış kaydirigubbakcemile3

hadise_makyajsiz.jpg

bence erkekler bide bu haline baksın...

Erkekler ilgilerini çekecek her feminen gözüken şeye iligisi vardır, olacaktır ki sizin kıymetinizi anlasın...

benim eşim de hiç beğenmez çok itici diyo...
yani inşallah gerçektir.... :roflol:
hem ben ondan daha güzelim...sengözlerimebaksanab

ilk defa duyuyorum benim cevremdekıler pek begenmıyor ...sizin cevrenizdekı insanlar tarafından begeniliyor galiba

şarkıları çocuk şarkısı gibi oğlunun dikkatini çekmesi normalde.

wallahi ben etrafımda hadise hastası birini hiç görmedim cidden

çewremdeki erkeklerden hiç duymadımm .

beğenilecek bi yanıda yok zateesempatiksalakcinni

ben ondan daha güselimm:jeyyar:

hadiseyi seviyorlar mı bilmem ama bence Ebru Polat ondan daha güzel. oğlum şarkılarını çok beğeniyor da :asigim:

ebru polatın yüzüde hamurdan yapılmış gibi duruo kıııız. ama çok taş bi gacı gerçekden

hahahah valla süper benzetme kaydirigubbakcemile3 ama şimdi oğlum seviyor ya ondan objektif olamıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back