hikom kullanıcısından alıntı
bir kere en basta '' biz '' diye bir sey yoktu. benim bir kisiye soyledigim seyi ustune alinmasaydin ve benden de laf isitmeseydin. hala ''biz'' diye konusmana gerek yok, sen 5-10 kiyi temsil etmiyosun, ama bana yazi yazan diger arkadaslarin avukatligini yapiyorsan onu bilemem tabii. kendi adina konusursan daha uygun olur. yazdiklarimin suan da arkadasindayim ve ne yazdigimi cok iyi hatilriyorum ekleyip tekrarlamana gerek yok.
yazınıza bakalım yine,
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
sanki hepiniz dunya guzelisiniz de onu begenmiyorsunuz ya pes...her guzelin kusurlari var, kimimizde selulit kimimizin gozu portlek, bacagi kalin, kimimizin burnu, poposu falan buyuk ama bu kusurlar insani cirkin yapmaz cunku hic bir guzel kadin dort dortluk degildir, buna ornek olarak bir suru hollywood yildizi bile gosterebiliriz...muhakkak hadise'de de bu tip kusurlar vardir ama siz de hic yok mu da hadise'ye burun kiviriyorsunuz...yigidi oldur hakkini yeme demisler
...evet, benim fikrimce hadise'ye cirkin diyen kadin onu kiskaniyordur...begenmeyenler fotosunu koysun da bi gorelim cok mu guzelsiniz Allah askina! neden kadinlar kadinlari cekemez bunu anlamis degilim..aksine desteklemek varken...neyse benden bu kadar siz yine beni elestirmeye devam edin
bu cümle bir kişiye yazılmamış. o yüzden bir kişiye yazdım demeyin.
beğenmeyenler
çok mu güzelsin değil ,
çokmu güzelsiniz. siniz çoğul. beğenmeyenlerin hepsi
neden, kadınlar kadınları çekemez. yine tüm kadınlar
yani bütün beğenmeyenler...
hadiseye çirkin diyen kadın kıskanıyordur. yine her diyen. sen diyorsun sen kıskanıyorsun değil. yine bir kişiye değil.
sanki hepiniz dunya guzelisiniz de onu begenmiyorsunuz ya pes
hepiniz dünya güzelsiniz,
hepiniz ,güzelisiniz. yine bir kişi değil. çoğul. .
kimi kandırıyorsunuz siz Allah aşkına..
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
klava:
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
klava:.
dipnot:
yazdiklarimin suan da arkadasindayim ve ne yazdigimi cok iyi hatilriyorum ekleyip tekrarlamana gerek yok.
bunu yazmışsınız. yani hakaretlerinizin arkasındasınız. pess, diyorum başka birşeyde demiyorum.