- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.761
kızlar bitanelerim lütfen şu tuzu hayatınızdan yok denilecek kadar azaltın bakın o ödemler şişkinlikler nasıl gidecek
baskülde ne kadar fark edeceksinnn ....
bir gr tuz vücutta 200 ml suyu tutuyor düşünsenize tuz atmak çok kullanmak intihar meselesi gibi
ben tuza savaş açtım yok denecek kadar az kullanıyorum o nedenle 1 haftada 2.400 kilo verdim bunu tuzu yok denecek kadar azaltmaya borçluyum ve yeşil çay şekersiz tabiii
alışın kızlar şu çaya koyu kıvamda yapmayınnnnnn
ve maydonoz taze nane tüketin sabah kahvaltıda mutlaka tüketinnnnn ödem atmaya birebir
ve bolllllllll suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yani beni çok içinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sizi seviyorummmm
Bir haftada yeşil çay içerek(poşet değil demleme) ekmeği şekeri tamamen keserek az yiyerek ve günde 1 saat spor yaparak 3 kilo verdim. Yeşil çayın çok katkısı olduğunu düşünüyorum.
Bir haftada yeşil çay içerek(poşet değil demleme) ekmeği şekeri tamamen keserek az yiyerek ve günde 1 saat spor yaparak 3 kilo verdim. Yeşil çayın çok katkısı olduğunu düşünüyorum.
60 dan 57 ye düştüm ama kemiklerim ince olduğu için hamile gibi göbeğim vardı :)cok guzel harika bende yesil cay icecegim bundan sonra
kilon kac canim
kac bardak yesil cay ictin
kızlar ben şimdi evi toparlayıp spora gidiyorum döndüğümde görüşürüz öptüm sizi
tuz olayinin bu kadar feci sonucunu bilmiyordum bende cok kullanmam ama daha cok dikkat edecem bundan sonra
Kızlar zumbayi buldum:))
akşam yemeğim:
2 kepçe şehriyeli domates çorbası
2 yemek kaşığı makarna
2 dilim peynir
yağsız salata
2 yemek kaşığı taze fasulye
çoookkkkkkkkkkk yiyorum sankiiiii :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
harikasın artist booolllll yeşil çaylı günlereee
akşam yemeğim:
2 kepçe şehriyeli domates çorbası
2 yemek kaşığı makarna
2 dilim peynir
yağsız salata
2 yemek kaşığı taze fasulye
çoookkkkkkkkkkk yiyorum sankiiiii :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Selam kızlar biraz daha iyiyim ne kötü bir hastalıkmış nefes alırken sırtım ne kadar ağrıdı çok halsizdim iğne olmaktan delik deşîk oldum şimdi yine îğne olmaya gidicez. Offff eşim ve ailem herkes diyete bağladılar vücut direncin kalmadı tabiii o yüzden ,iştahım yoktu zaten 2 gündür ,bugün yemeye başladım diyet miyet kalmadıburcucum, fatmacım, ilkaycım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim iyi ki varsınız öptüm hepinizi kendinize iyi bakın :))
Selam kızlar biraz daha iyiyim ne kötü bir hastalıkmış nefes alırken sırtım ne kadar ağrıdı çok halsizdim iğne olmaktan delik deşîk oldum şimdi yine îğne olmaya gidicez. Offff eşim ve ailem herkes diyete bağladılar vücut direncin kalmadı tabiii o yüzden ,iştahım yoktu zaten 2 gündür ,bugün yemeye başladım diyet miyet kalmadıburcucum, fatmacım, ilkaycım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim iyi ki varsınız öptüm hepinizi kendinize iyi bakın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?