- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.781
Kizlarrr bugun oglenden sonra eve dondugum de cok buyuk bir sokla karsilastim evime hirsiz girmis heryeri karistirmis cok kotu oldum diyet falan kalmadi bende gerci hic bisey yiyemedim Allah kimsenin basina vermesin cok kotu bir duyguymus......
kizlarrr bugun oglenden sonra eve dondugum de cok buyuk bir sokla karsilastim evime hirsiz girmis heryeri karistirmis cok kotu oldum diyet falan kalmadi bende gerci hic bisey yiyemedim allah kimsenin basina vermesin cok kotu bir duyguymus......
Kizlarrr bugun oglenden sonra eve dondugum de cok buyuk bir sokla karsilastim evime hirsiz girmis heryeri karistirmis cok kotu oldum diyet falan kalmadi bende gerci hic bisey yiyemedim Allah kimsenin basina vermesin cok kotu bir duyguymus......
şeker özellikle bel çevresinde yağların birikmesine neden olur. Ne yaparsanız yapın, şekerden uzak durun. Hem insülin seviyeniz dengede durur, hem metabolizmanıza zarar vermemiş olursunuz.
çok çiğnemeyi alışkanlık haline getirin. Sindirim ağızda çiğneme sırasında başlar. Iyi sindirilmiş gıda gaz veya şişkinlik yapmaz.
Yemeklerde ve gündelik hayatta tuz ihtiyacınızı deniz tuzuyla karşılayın. Yoksa tuz tüketimi bedeninize zarar verir, vücudunuz su tutar ve yağ yakımı zorlaşır.
Her öğünde tam tahıllı besinler tüketin. Bedeniniz lifli gıdalar sayesinde rahatlar ve sindirimi kolaylaşır.
Gülmek kalori yakmanızı sağlar. özellikle göbek bölgesinde toplanan yağlar için mutlaka gülün.
gunaydinnn
tesekkur ederim kizlar sagolun rabbim kimsenin basina vermesin.....
gecmıs olsun fazla kayıp varmı birsey bulmusmu ne kadar kotu yaKizlarrr bugun oglenden sonra eve dondugum de cok buyuk bir sokla karsilastim evime hirsiz girmis heryeri karistirmis cok kotu oldum diyet falan kalmadi bende gerci hic bisey yiyemedim Allah kimsenin basina vermesin cok kotu bir duyguymus......
Selam kızlar biraz daha iyiyim ne kötü bir hastalıkmış nefes alırken sırtım ne kadar ağrıdı çok halsizdim iğne olmaktan delik deşîk oldum şimdi yine îğne olmaya gidicez. Offff eşim ve ailem herkes diyete bağladılar vücut direncin kalmadı tabiii o yüzden ,iştahım yoktu zaten 2 gündür ,bugün yemeye başladım diyet miyet kalmadıburcucum, fatmacım, ilkaycım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim iyi ki varsınız öptüm hepinizi kendinize iyi bakın :))
Hicte cok degil canim ekmek yeseydin abartmissin derdim ama
Sallama yerine demleme yesil cay ni tuketsek acaba kizlar ne dersiniz arkadasin dedigi gibi dahami iyi olur acep bilemedin ben onu
:26::26:
Canım bencede çok değil ama tabiki geçen hafta yediklerine göre çok ama doğrusu bu geçen haftki kadar kilo veremezsin ama saglikli verirsin...
Selam kızlar biraz daha iyiyim ne kötü bir hastalıkmış nefes alırken sırtım ne kadar ağrıdı çok halsizdim iğne olmaktan delik deşîk oldum şimdi yine îğne olmaya gidicez. Offff eşim ve ailem herkes diyete bağladılar vücut direncin kalmadı tabiii o yüzden ,iştahım yoktu zaten 2 gündür ,bugün yemeye başladım diyet miyet kalmadıburcucum, fatmacım, ilkaycım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim iyi ki varsınız öptüm hepinizi kendinize iyi bakın :))
merhaba kızlar,
öğlen yemeğim :
2 kepçe yağsız tuzsuz az şehriyeli domates çorbası
4 yemek kaşığı haşlanmış taze fasulye yağsız tuzsuz üzerine pulbiber ve nane attım
1 su bardağı yoğurt
3 dilim çavdar ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?