- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.701
Aa olmuş canım çok teşekkür ederim:)bende artık pazar günü tartı resmimi koyabilirimTelefondan koydum canım mesaj yazma bölümünde üstte kutucuklar var ya hanı yazı karakteri rengi boyutu gıbı kutucuklardan orta sırada 14. Kutu diyim ona tıklıyorsun bir pencere açılacak orda dosya seç var onu tıklayıp resminı seç sonra eklentiyi yükle yine seçiyorsun
Mrb canin. Bende uzun zamandir yoktum. Daha dogrusu sifrem calinmis tlfdan girdigimden bir turlu sorunu halledemedin. Simdide giriyorum otomatik ama bu sefer sifre degistirmiyorum. Neyse. Canim sen ve ben cok benziyoz birbirimize. Bende iradesizim. Bir diyet yapiyorum bir kaciyorum. Simdi motivasyonumda dusuk ama baslamam lazim. 94 ten 87.5 kadar dustum. Sabah tartildim. 89 geldim. Ama bugun deli gibi yedim. Buyuk ihtimal 90 oldum. Yarin baslicam. Birbirimize destek olalim. Su 80 altini gorelim canim.
Eki Görüntüle 1045633 oldu mu acaba başarabildim mi)
Tam diyete göre.
Tebriklerrrr masallahhhne kadar zamanda verdin canım harikasına tebrikler....
Tebriklerrrr masallahhhne kadar zamanda verdin canım harikasına tebrikler....
annemin alt kat komşusundan yazıyorum kızlar.şükür babam iyi ama gelen giden çok anneme yardım edecek kimse yok o yüzden bu haftada buradayım malesef.yazma şansı bulamadım.topiğimize ve diyetlerimize sahip çıkın birde bende diyet falan kalmadı.gelince toparlanmam lazım.hepinizi öpüyorum.haftaya görüşürüz inşallah.
annemin alt kat komşusundan yazıyorum kızlar.şükür babam iyi ama gelen giden çok anneme yardım edecek kimse yok o yüzden bu haftada buradayım malesef.yazma şansı bulamadım.topiğimize ve diyetlerimize sahip çıkın birde bende diyet falan kalmadı.gelince toparlanmam lazım.hepinizi öpüyorum.haftaya görüşürüz inşallah.
merhaba kızlar,,,,
topiğimize sahip çıkalım nerdesin artistlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr............
bugün öğle yemeğimi yedim
öğle:
4 yemek k.taze fasulye
2 kepçe çorba
3 dilim çavdar ekmeği
1 su bardağı yoğurt
Azmin ve motivasyonun süper.
merhalar kızlar canlarım
akşam yemeğimi yedim :
2 kepçe şehriyeli domates çorbası
2 yemek kaşığı makarna
2 dilim peynir
yağsız salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?