- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.681
Tebrikler bebisimmmmmmasalllah asla pes etme inatla hedefine ulas eminimki cok uzun surmeyecek basaracaksin cok cok optum
slm kızlar:))kusura bakmayın lütfen ancak yazabiliyorum sabah tartıldım ve kayinvalideme. geldim.Geçen hafta 60.100düm bu hafta da aynıyım maalesef.Üzülmedim ama..hatta kilo almadığıma sevindim bile spor yapamadım farklı bi diyet programı bulmam gerekiyo sanırım(
İlkay ,missgamzeli ikinizi ayrıca tebrik edeyım siz aldınız yürüdünüz,ben yerimde saydım hatta üstüne aldım.Bana örneksiniz,sabreden derviş muradına erermiş.Benim gibi sabredemeyen iç çekermiş:))
Uzulme tabi tatlim almamisin sonucta tebrik ederim onumuzdeki haftalara bakicaz artik....
Canım bir aydır bende bir alıyorum bir veriyorum sıkma canını bu hafta asilalim eninde sonunda gidecek:))
İyiki aksamlar kizlar
aldigim kalori 1150
Spor zumba-yurume 740
Toplam kalori : 410 :))))))))))))
Selam kizlar bildirimim gecen hagta 64.100 bu hafta 63.900 regli olucam hwralde her tarafim sis son iki gun baya sapiitim kabul edyorum ama bu hafta olmayacak kili veren arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum....
Eki Görüntüle 1044757
Selam kızlar kilom aynı kalmışhastaneden yeni geldim zatürre başlangıcı olabilir dedi doktor ilaçlarımı içtim dinleniyorum bu hafta beni kuraya katmayın kimseyi de yakmayayayım bilginiz olsun kilo verenleri tebrik ediyorum öptüm hepinizi kendinize iyi bakın :)
Ancak yazabiliyorum.Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.Unuttuğum o günleri bende hatırlarım inşallah.Yarın bizim başlangıç günümüz.Benim içinde yeniden başlangıç günü olsun.97 ile başlamıştım.87.5 kadar indim.Son bir ayda yeniden çok acı,irade kaybıyla yeniden 90 oldum.O yüzden kaçıp gitmelere kalktım.Nereye kaçacaksam eski hatalara mı?Neyse zararın neresinden dönülse kardır.Sizlerin desteği kaçıp gitmeme engel oldu.Yarın Allahın izniyle yeniden başlıyorum.Melike seni çok merak ediyorum.Umarım herşey yolunda gitmiştir.Lütfen bizi haberdar et.
a
canım resim koyma işini nasıl yaptın bi anlatır mısın Ama sen belkide bilgisayardan giriyosundur telefondan nasıl oluyo acaba?biliyo musun ya da bilen var mı(
İyiki aksamlar kizlar
aldigim kalori 1150
Spor zumba-yurume 740
Toplam kalori : 410 :))))))))))))
Tebrikler canım Zumba da özel ders mi alıyorsun yoksa netten mi bakıp yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?