merhabaa ben kendı kendıme konusmaya devam edıyım dıdımm kımsecıkler bana bısı yazmıyo olsun fındıklar :))
sabahh yarım tost yapsız tabıkı salatalık domates bıber ce yarım 1 haslanmıs yıımırta yedım:) cay ıle..sonra da su :)
aksam da salata yıyorumm:) allahtan regl bıttı ve tatlı krızlerım de gectı boylelıkle... sureklı masaj yapıyorum kemerle hanı tıtretenlerden olan..
2 kg verdım 1 haftada...hem de gectıgımız hafta reglydım ve arada tatlı yedım..
ama fırsat buldukca yuruyorum hareketlı bır haftaydı...ayrıca aclıktan guruldayarak uyuyorum.cok zor oluyor ama en dayanamadıgım an bır tane etı form yıyorum mıgdem bulansa da o samandan
ve su ıcıyorum...malesef cok yesıl cay ıcemıyorum ben cunku sekersız herseyden nefret ederım
ama ılıtıp bır dıkıste ıcıyorum o ıskenceyı bır anda atlatmak ıcın :))
umarım herkes rahatca gıyınebılecegı kıloya ulasır... tek hayalım tatılde kısacık sort ve dar tısort gıymek..
malesef ıncecık bacaklara yakısıyor hersey (tabıkı bu benım gorusum zevkler farklı olabılır) ama ınce bır bacakta kısa seyler cok daha şirin ve hoş duruyor. kalın bacakta mını bır etek yada sort cok avam gelıyor bana
bacak kalınlastıkca bır kadınsılık oluyor ve daha şuh duruyor bana gore etek yada vs...
tabıkı herkes ınce ve fit olmak ıster ama emeksız yemek olmuyor hepımızın ıstedıkten sonra basaracagımıza emınım :) hepımızın kendıne guvenının tam oldugu gunlerın kısa zamanda gelmesını umuyorum :)))))))
esraesraesra