- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.661
Aynen canim sevdigim birsey varsa tabagimi bitireyim hemen ikinciyi yiyeyim diye dusunurdum
hamile kalmadan onceki kotuma aynen sigabilmenin o hazzi varya o mukemmel bisey
Canım maşallah sana ama diyetisyenin doğru söylemiş bilmiyorum eğer öğrenciysen sınav haftası notlarınıda etkiler ve zaten hasta olmuşsun geçmîş olsun kendine iyi bak canım:))))
Azmine hayranim canim masallah cok guzel kilo vermissin hepsi yagdandir insallah bu azimle kise surede istedigin kiloya cabucak ulasirsin
Çooook güzel bende diyecektim sana çok az yiyorsun diye ama diyetisyene gittim deyince birşey demedim sonuçta bırakınca tekrar almak istemeyiz degil mi yavaş olsun tekrar almayalım inşallah. ..
oooooooooooooo süper
ne kadar zamanda gitti bu kilo
tebrik ederim beklesıgınden daha ıyı cıkmıs ben olsam havalarda uçardım
ne güzel tartıdan zıyade bu ıltıfatlar cok ıyı geliyor ınsana
Ooo canım maaşallah ya harikasıninşallah hep böyle devam edersin kaç günde vermiş oldun 2.400
Gunaydinnnnnn kimseler uyanmamış herhalde ilk bildirim benden olsun
Kilom sabit bu hafta kacamaklarim vardı gene ayniyim karar verdim bu hafta zumba yapicam bu hafta 84ü zorliycam bakalım genede artida olmadığıma sevindim Ortagim sen naptin inşallah güzel gitmiştir senin:) hepinizi kocaman öpüyorum. ..
Bugün seçim günü bizler için vatanımız için en hayırlısi olacak şekilde oylarımızı kullanmayi nasip etsin Allahim...
7 günde tatlım yani bir haftada inşallah birinci oluruz çekilinn heyttttttttttt haftanın birincisi geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ohhh süper canım, ben de 1 haftada 1,2 kilo vermişimm
gunaydin canim bende b7 hafta 72 yim bende 300 g verdim
aaaa tşk ederim bitanemm bu arada tebrik ederim yola devam
inşallah daha incecik olacaksınnnnn
ve canımmmmmmmmmm bugün diyetisyene gittimmm
sonuuuuuuççççç: 2.400 kilo vermişim harika değil miyani 65.6 dan 63.2 ye düştüm
Selam kızlar kilom aynı kalmışhastaneden yeni geldim zatürre başlangıcı olabilir dedi doktor ilaçlarımı içtim dinleniyorum bu hafta beni kuraya katmayın kimseyi de yakmayayayım bilginiz olsun kilo verenleri tebrik ediyorum öptüm hepinizi kendinize iyi bakın :)
Selam kızlar kilom aynı kalmışhastaneden yeni geldim zatürre başlangıcı olabilir dedi doktor ilaçlarımı içtim dinleniyorum bu hafta beni kuraya katmayın kimseyi de yakmayayayım bilginiz olsun kilo verenleri tebrik ediyorum öptüm hepinizi kendinize iyi bakın :)
geçen hafta: 86,3
hedeflenen: 85,5
bugün: 85,1
verilen: 1,2 kg
ceza: yok
yeni hedef: 84,5 (600gr)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?