- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.481
Merhabalar kızlar..
Ben 2014 kasım annelerindendim ama bebeğimi kaybettim..
Bebişüm olana kadar diyet yapmaya karar verdim
Gebeliğim sonlandığında 75i bulmuştu kilom,, şuan 72 kiloyum ve hedefim 59 ama bebişim erken gelirse hedefime ulaşmadan bırakmam olası diyeti
Ben yiyerek ve spor yaparak zayıflıyorumbundan sonra fırsat buldukça hem kilomu hem beslenme şeklimi hemde diyet yemek tariflerimi paylaşıcam burdan :)
pazartesiye kadar internete giremeyeceğim kızlar babam yarın ameliyat olacak biliyorsunuz.topiğimiz size emanet.
Canım inşallah herşey yolunda gider tez vakitte sağlığına kavusur babacigin...
Merhabalar kızlar..
Gebeliğim sonlandığında 75i bulmuştu kilom,, şuan 72 kiloyum ve hedefim 59 ama bebişim erken gelirse hedefime ulaşmadan bırakmam olası diyeti
Ben yiyerek ve spor yaparak zayıflıyorumbundan sonra fırsat buldukça hem kilomu hem beslenme şeklimi hemde diyet yemek tariflerimi paylaşıcam burdan :)
Nekadar sıcak insanlarmışsınız,, sağolun arkadaşlar beni görmezden geldiğiniz için.. Kolay gelsinn
Merhabalar kızlar..
Selam Ben eski dost krep77 teknik arızadan dolayı aranızda yoktum açıkcası bende dîyet olayından kopmuştum biraz ara verip burayı özleyince başlarsın zamana bırak biraz ara ara bizleri gelirsin kendîne iyi bak öptüm :))
merhabala. Beni de araniza ala bilirmisiniz? Diyet yapmak istiyorum ama motivasyoa ihtiyacim var.
Merhabalar kızlar..
Merhabala. Beni de araniza ala bilirmisiniz? Diyet yapmak istiyorum ama motivasyoa ihtiyacim var.
günaydın kızlaaarrrrrr
hoşgeldin canım aramıza pazar günleri tartılıyoruz grup oluşturuyoruz motivasyonumuzu yüksek tutuyoruz
Hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda veririz bu fazlalıklari hadi artık yaza az kaldııııı:)))
Insallah canim yaiki aydir guya diyet yapiyorum ama kacamaklar sayesinde yerimde sayar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?