- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.461
günaydın kızlar ben krep77 kulüp bakıma girdikten sonra bende sorun çıktı mail adresinden kaynaklı mı bilemiyorum o yüzden yeni isimle kayıt oldum başkasının mail adresîni kullanarak tabii sizleri takip ediyordum ama yazamıyordum şimdi aktifleşti özledim sizleri:))
melikeciğim sana geçmiş olsun diyete pazartesi bende başladım bu ayrılık zarfında diyeti bıraktım ama kendimi toparladım bu sabah 66 kilo olmuşum pazara kadar inşallah veririm bu hafta tek takılıyım pazar kuraya katarsınız öptüm hepinizi:)))
Merhaba kızlar,bir süre ara veriyorum diyete.Fatmacım kusura bakma, Melikeyle ortak olursunuz artık.Veremiyorum diye yazıp yazıp olumsuz motivasyon olmak istemiyorum.Kızmayın lütfen.Arada yazarım,sizleri okumaya da devam edeceğim.Melikecim çok geçmiş olsun.Tamamen bıraktım sanma,sadece çok sıkıldım,abartmadan ara vereceğim.Gönlüm sizinle,hepinize başarılar.Hiç birşey yazmadan gitmek içime sinmedi.Hakkınızı helal edin.Sevgilerimle...
hoşgeldin canım tekrar gel beraber takılalım benim ortak gittiiiiiiii
Hoşbulduk kızlar da kabul ederse bana uyar :)
ortağım kendine iyi davran olurmu asla pes etme
Günaydın kızlar ben krep77 kulüp bakıma girdikten sonra bende sorun çıktı mail adresinden kaynaklı mı bilemiyorum o yüzden yeni isimle kayıt oldum başkasının mail adresîni kullanarak tabii sizleri takip ediyordum ama yazamıyordum şimdi aktifleşti özledim sizleri:))
Melikeciğim sana geçmiş olsun diyete Pazartesi bende başladım bu ayrılık zarfında diyeti bıraktım ama kendimi toparladım bu sabah 66 kilo olmuşum pazara kadar inşallah veririm bu hafta tek takılıyım pazar kuraya katarsınız öptüm hepinizi:)))
Gecmiş olsun canım benimde oğlan gece hiç uyutmadı bende şimdi doktora götürcem bi de bugün gunüm vardı misafirler gelecek hersey üst üste bindi.....
Benim için sorun yok hepimizin amaci aynı arkadasim:))
Canımmm hosgeldin:))Bende baya merak etmistim seni neyseki önemli bişey yokmuş :))Özlemiştim seni)Hadi bakalım bu kadar ayrılık yeter şimdi sıkı bi diyet zamanı hem bi kaç günlük diyet ta:tili sana da iyi gelmiştir Şimdi kaldığın yerden bomba gibi devam edersin.
diyetisyenin tayini çıkmış gitmiştoplum sağlığında obezite ile savaş için diyetisyen göndermişler aile hekimi ona yönlendirdi mayısın 6 sına randavu verebildi ancak benim gibi bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı öper ancak
Bu hafta şanssız başlasan da bırakmak yok benim de midem kötü su îçmek midemi bulandırıyor biraz sarı leblebi yedim kendimi toparlamaya çalışıyorum diyetisyen konusunda ne yapman gerektiğinin zaten bilincindesin o tarihe kadar istediğin kiloya bile düşersin
Zaten fazla kilon da yok sende çıtırsın:))
pazartesiye kadar internete giremeyeceğim kızlar babam yarın ameliyat olacak biliyorsunuz.topiğimiz size emanet.
pazartesiye kadar internete giremeyeceğim kızlar babam yarın ameliyat olacak biliyorsunuz.topiğimiz size emanet.
merhaba kızlar disiplin haftam gayet iyi gidiyor 4 gündür hayatımda kesinlikle yağ ve tuz yokkkkkkkk süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
buharda pişiyorum menümü yazayım cicişler bu hafta en fazla zayıflayan ben olayımmmm
sabah:
1 domates
1 yumurta
1 k.peynir
5 zeytin
10 dal maydonoz 2 dilim kepek ekmeği
ara öğün :
1 adet armut
öğle:
1.s.bardağı yoğurt
2 kepçe çorba
4 y.k. kabak yağsız tuzsuzz
3 d.kepekli ekmek
ara öğün: 1 adet portakal
akşam:
2 kepçe çorba
2 y.k pilav
2 dilim peynir
yağsız tuzsuz salata
birkaç gündür kaçamak k si bile yok hayatımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heytttttttttttttttttttttt
ohhhh ne güzelen çok kilo veren grup biz olalımm
bugünkü menüm
sabah: kaşarlı tost (kendim yaptım-yağsız)
ara: 1 y.k. kuru üzüm, 1 tane form bisküvi
öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 2 tane tavyk köftesi, yağsız az salata, 2 dilim ekmek
ara: 1 tane kellogs k-bar, 3 tane kuru kayısı
akşam: 1 kase sebze çorbası, 2 köfte (fırında), 1 porsiyon fırında sebze (yağsız), 3 y.k. yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: yeşil çay, 1 kare bitter
toplam kalori: 1104
aferin süpersin tatlımmmm yola devam ettttttttttttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?