- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.501
Ahhh o kaçamaklar maalesef bende 1 aydır öyleyim bir ay önce annemin ameliyatiyla sporu biraktim sözde 1 haftadır yürüyorum ama tık yok bugün tekrar spora basliyorum bakalim eninde sonunda gidecek bu kilolar. ..
Evet spor onemli. Ev islerinden vakit buldukca spor yapicam ben de. Ben bir de nestlenin fitness urunu var ya onunla basladim
Merhabala. Beni de araniza ala bilirmisiniz? Diyet yapmak istiyorum ama motivasyoa ihtiyacim var.
Hos buldummmm. Sizin boy kac kilonuz kac bilgi vere bilirmisiniz?hoş geldin canımmmmmmmm tabiii biz de motivasyondan başka ne varrr hadi bakalımmm
gunaydinnnnnn canımmm bugün karar verdim bol paylaşım yapicam motivasyonum düştü iyice iki gündür kaçamak yapıyorum( verdiğim 1 kiloyu aldım hemen 3 haftadır aynı yerde sayiyorum al ver al ver bu hafta gene gitti ama zararin neresinden dönersek kâr değil mi:))
Yazmayi unutdum. Azeriyim. Rusyada yasiyorum. Evliyim. 23yasim var.1.60boy ve 61kg.yum. hedefim 55kg
Günaydınnnn canımmm:))Hosgeldin aramıza :))Bende 23 yaşındayım.evliyim 1.64 boyum kilom 60.200 benimde hedefim 54 inşallahhh[/
Hosbuldum canim benim. Insallah hedefimize ulasiriz. Kac yillik evlisin?
Günaydınnnn canımmm:))Hosgeldin aramıza :))Bende 23 yaşındayım.evliyim 1.64 boyum kilom 60.200 benimde hedefim 54 inşallahhh[/
Hosbuldum canim benim. Insallah hedefimize ulasiriz. Kac yillik evlisin?
Haziran da 5 bitecek inşallah tatlım:))Bi de 3 yaşında bi oğluşum var
Sen kaç yıllık evlisin?Çocuğun var mı:)))
Haziran da 5 bitecek inşallah tatlım:))Bi de 3 yaşında bi oğluşum var
Sen kaç yıllık evlisin?Çocuğun var mı:)))
Masallah canim ya. Benim eylulde 2 olacak insallah. Cocugum yok da. Oldu ama dustu daha sonra esim hastalandi diye erteledik bebek isini. Kismet allah ne zaman uygun gorurse verecek insallah
Masallah canim ya. Benim eylulde 2 olacak insallah. Cocugum yok da. Oldu ama dustu daha sonra esim hastalandi diye erteledik bebek isini. Kismet allah ne zaman uygun gorurse verecek insallah
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım:))daha yeni evli sayılırsınız istediğin kiloya inince olur inşallah
günaydın kızlar disiplin haftam tüm disiplinliyle sürüyor
Bugün menümü kıstım
sabah:
Maydonozlu naneli bir haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmm zayıflamaya devammmmmmmm kilolara zulüm eder ezer geçerimmmmmmmmmmmmmmmmm
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım:))daha yeni evli sayılırsınız istediğin kiloya inince olur inşallah
Insallah canim
Hos buldummmm. Sizin boy kac kilonuz kac bilgi vere bilirmisiniz?
sağolsun canım hep beraberrr zayıflamayı iyice kafama koydum daha doğrusu tamamen ruh halimi değiştirmeyemaşallah canım bu azimle inşallah kısa sürede isteğin kiloya düşersin
günaydın kızlaaarrrrrr
sağolsun canım hep beraberrr zayıflamayı iyice kafama koydum daha doğrusu tamamen ruh halimi değiştirmeye
biraz hoş kız olduğumu söylerler zayıflama yanına cilt bakımı saç bakımına da başladım evde kendimce yaza farklı bir kız olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hep beraber zayıflayacağımmmmmmmmmmmmmm
canım boy:1.62
kilo: en son 65.6 idi
ama şuan kilomu bilmiyorum cumartesi tartılacağım senin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?