- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #4.361
afiyet olsun canım biraz roka tere maydanoz dometes eklersen dahada muthiş olur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun canım biraz roka tere maydanoz dometes eklersen dahada muthiş olur bence
ben sabah yeşillik yiyemiyorum.7.30 da zaten canım birşey istemiyor.:44:
ne kadar erken yapıyorsun kahvaltını
Krep77 yok diyeti bırakmamıştır inşallah:44:
Gunes yuzunu gostermeye basladi bile artik daha dikkatli olalim yaza citir hanimlar topigini kurariz
merhaba kızlar güzel bir gün ve güzel bir beslenme:
yediklerim aşağıya sunulmuştur herkesin dikkatine:
sabah:
1 domates
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tutam maydonoz
1 kk. beyaz peynir
2 dilim çavdar ekmeği
yeşil çay
ara ögün :
bir adet armut
bu hafta disiplin haftam beni yani gayet dikkat etmem gerek yemeklerimi buhar yöntemiyle hazırlayacağım yağ ve tuzzzzzzzzzzzzzz
daha çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk çalışmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada burdakiler ortak bahsediyor:18: pek anlayamadımmmmmmm bol zayıflamalı günler yaz kendini yavaştan mersinden gösterdi bir an önce kilolar gitmeliiiiiiiiiiii
ben sabah yeşillik yiyemiyorum.7.30 da zaten canım birşey istemiyor.:44:
ben şanslı gillerdenim yeşilliği her satte yiyebiliyorum roka favorim hamileyken yemeye alışmıştım folik asit yoğun olduğu için hala zevkle yiyorum
bende yeşilliği çok severim ama sabah çok zor.maşallah senin için sevindim.
ilkay ortagim nerdesin
bu hafta cok azmettim demedi deme bak ssaat 4 ten sonra bisey yemiyorum
uzerine 1-2 damla limon sıkıp deneyebilirsin
ne yazık ki vermeyi bırak almışım gene 89 oldum.yazıklar olsun bana.
İnşallah canım,benim dileğimde o.slm canım bu hafta çekilişte ikimiz ortak olduk birbirimizi destekleyip 1. Olalım inşallah yediklerimizi yaptığımız sporları yazalım gitsin kilolar kurtulalım bu yüklerden
Kızar neredesizzzzzzzz:13: