- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.381
Selammmm ben burdayım nasılsın
9 kişi olduğu için kimsenin kalbi kırılmasın dedim grup çekilişine katılmadım.dedim ki nasıl olsa biri gelir ama gelen yok yaf yanlız kaldım ben şimdi:85:
canım sen hiç üzülme biz seni destekleriz.Zaten senin maaşallahın var valla bizim grup olarak verdiğimiz kiloyu eminim ki sen tek başına da verebilirsiniz
Canimmm burdayım ancak gelebildim himmmm sıkı baslamisiz bu hafta güzelllll:)) 4 ten Sonra birşey yememekmi?? Nasil duracaksin hadi bakalım bende sıkıyorum kendimi gösterelim kendimizi artık:))
ne guzel ben hic yiyemiyorum tere roka felan hemde bahcemizde var taze taze yiyebilsemben şanslı gillerdenim yeşilliği her satte yiyebiliyorum roka favorim hamileyken yemeye alışmıştım folik asit yoğun olduğu için hala zevkle yiyorum
ne kadar incesin9 kişi olduğu için kimsenin kalbi kırılmasın dedim grup çekilişine katılmadım.dedim ki nasıl olsa biri gelir ama gelen yok yaf yanlız kaldım ben şimdi:85:
merhaba kızlar güzel bir gün ve güzel bir beslenme:
yediklerim aşağıya sunulmuştur herkesin dikkatine:
sabah:
1 domates
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tutam maydonoz
1 kk. beyaz peynir
2 dilim çavdar ekmeği
yeşil çay
ara ögün :
bir adet armut
bu hafta disiplin haftam beni yani gayet dikkat etmem gerek yemeklerimi buhar yöntemiyle hazırlayacağım yağ ve tuzzzzzzzzzzzzzz
daha çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk çalışmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada burdakiler ortak bahsediyor:18: pek anlayamadımmmmmmm bol zayıflamalı günler yaz kendini yavaştan mersinden gösterdi bir an önce kilolar gitmeliiiiiiiiiiii
9 kişi olduğu için kimsenin kalbi kırılmasın dedim grup çekilişine katılmadım.dedim ki nasıl olsa biri gelir ama gelen yok yaf yanlız kaldım ben şimdi:85:
iyiyim canım sen naslsn bugün diyete tekrar sarılmak istiyorum.ama spor olmayınca çok yediğimi anladım zumba yapmak istiyorum vakit bulamıyorum tavsiyen var mı
canım üçerli olalım daha iyi olur
tum gun yedıklerımı yazıyım : 2 orta boy kabagı dılımledım cok az yagda ızgara yaptım ve yogurt yanında 1 haslanmıs yumurta :))) bir kupa cay :))) aksama da dayanacagım ..bır de bayaa bı yurudum. bır suru kez markete gıttım bır de:) hıc oturmadım kısaca:)))
esraesraesra
İnşallah canım,benim dileğimde o.
merhaba canımmmsenin ortağın benimmm
yani bu hafta çokça gayret edip, toplamda en çok kilo veren grup olalım ki grup bazında 1. olalım
birbirimiz takip edeceğiz, ne yiyoruz ne içiyoruz falan, birbirimizi motive edip gaza getireeğiz
3 gundur o sekilde yapiyorum bence faydasini gorecem 1 hafta tam yaparsam
ne guzel ben hic yiyemiyorum tere roka felan hemde bahcemizde var taze taze yiyebilsem
ne kadar incesin
eminim sen aldigin kilyuda verirsin ustune fazla bile verirsin
neeeeee mersin mi
canim memleketim sen nerelisin
merhaba canımmmsenin ortağın benimmm
yani bu hafta çokça gayret edip, toplamda en çok kilo veren grup olalım ki grup bazında 1. olalım
birbirimiz takip edeceğiz, ne yiyoruz ne içiyoruz falan, birbirimizi motive edip gaza getireeğiz
kozlar dün tartıldım ama yazmaya fırsat olmadı kusura bakmayın . 69.5 kgyim 50 dakika cezam var haftaya hedef 68.5 kg
cok az salata ( mor lahana ,kıvırcık ,havuc ve salatalık) ve cok az yagsız peynır yedım ıkı uc catal :) bır de lıght cola ıctımbagımlıyım colaya kızlar herneyse 68 kg yım suan...boyum 1.75
esraesraesra
cok saolun ama 72 ıdım...ıkı haftada ındım.benım sorunum şu; ben 5 gun cok yıyım 7 kg alıyorum..bu nasıl oluyor anlamıs deılım..hayat boyu boyleydı.sureklı dıkkat etmek zorundayım.hanı su ıcsem yarıyor derler ya o mısal...ve boyum uzun oldugu icin ırılesıyorum cok cırkın oluyor bu da.nısanlım cok zayıf ben onun yanında iri kalınca cok cırkın oluyor.benım sorunum bu en cok aslında.yanımda hafıf gobeklı bırı olsa daha rahat olurdum.nıkahta "bu yarmayı nerden bulmus" dedırtmek ıstemıyorum.ablam 68 kg hamıle kaldı 100 kg dogum yaptı.bız aılecek asırı kılo almaya megıllıyız bunun bır caresı olsa keskeCanım boyuna göre kilon gayet güzel ve sen zayiflamak istiyorsun ne diyeyim maşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?