- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.061
4 5gun sıkı yada duzenli diet yapinca 2 kilo veriyorum. Ama dietlerim uzun surmuyor. 2 3 gun diet yapip sonraki gun kaciriyorum. Ama 2 kilo vermede baslangicta oldugum icin verdim. Simdi veremem bence. Yalniz şunu biliyorum . Duzenli diet yapsan iyi kilo verecem. Off offff. Bugun izin verdim kendime. Diet falan yoktu hayatimda. Istedigim herseyide yedim. Ama yarin diete devam. Bu sefer sabirli olucam ve bozmicam. Bir hafta kacamak yok. Deneyecegim bakalim. Sabah tartilicam. ( kesin 2 3 kilo aldim.) Ve bir daha pazar gunu tartilicam. Yarisalim canim. Ayni kiloyuz zaten. Bu arada melike ustamsin!Aynıyiz canım inşallah haftaya güzel vericez yarisalimmi gerçi ben seni çözemedim kaçamaklarıni yapıyorsun nasıl veriyorsun 2 kilo falan sporda yapmıyorsun di mi bir sırrın varsa bizde yapalım:))
merhaba kızlar bu hafta gurur tablosu yok çünki topiğimizin gurur duyacak bir şeyi yok.ceza listesi yok.bunun yerine herkesin kendine ceza vermesini istiyorum.listede yazan kiloyu veren pazar günü bir kaçamak hakkı kazanacak.abartmadan tabi.farkındaysanız herkes salmış kendini böyle mi gidecek bu yağlar vücutlarınızdan.lütfen hatalarınızı bulun ve artık yapmayın.herkesin bir arkadaşıyla grup olmasını ve ilgilenmesini istiyorum.ilkay80 ile ben diyelimki grup olduk ilkaya soracağım girince: ne yaptın ne yedin kaçamak yaptın mı o da aynı şekil birbirimizi denetleyeceğiz.başarılar dilerim ....
merhaba kızlar bu hafta gurur tablosu yok çünki topiğimizin gurur duyacak bir şeyi yok.ceza listesi yok.bunun yerine herkesin kendine ceza vermesini istiyorum.listede yazan kiloyu veren pazar günü bir kaçamak hakkı kazanacak.abartmadan tabi.farkındaysanız herkes salmış kendini böyle mi gidecek bu yağlar vücutlarınızdan.lütfen hatalarınızı bulun ve artık yapmayın.herkesin bir arkadaşıyla grup olmasını ve ilgilenmesini istiyorum.ilkay80 ile ben diyelimki grup olduk ilkaya soracağım girince: ne yaptın ne yedin kaçamak yaptın mı o da aynı şekil birbirimizi denetleyeceğiz.başarılar dilerim ....
günaydıııın:))Geçen hafta hepimiz için kötü geçti sanırım.Bu hafta hepbirlikte yeni bi başlangıç yapalım.Grup işi iyi aslında en azından birbirimizi uyarmış oluruz.Sevinç yine ortak mıyız tatlım?İnşallah iyileşmişsindir bu hafta güzel kilolar veririz)
Melikeee tebrikler canım.Maaşallah ne güzel kilo vermişsin.İnşallah böyle devam edersin.Böyle giderse sen bizi yakalarsın.Ben çakıldım kaldım burda(
çok sevindim,sen ne zamandır kullanıyorsun?
kızlar ilk ben yazayım bu hafta. 1 kilo gidecek dedim tam bir kilo verdim.önümüzdeki haftada bir kilo diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?