- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.041
nasıl oldun canım iyileştin mi biraz.
78.5 SEN YAZMAMIŞSIN
Slm kızlar:))Bu hafta sonuç berbat.Geçen hafta çok mutluydum 59ları göreceğim için ama moralim bozuk(Böyle olacağı belliydi zaten bu hafta spor yok yemek çok (Geçen hafta 60.100 düm bir kilo veririm diyordum ama bir kilo almışım.61.100 çıktım bu sabah resmen kilo vermek için değil de kilo almak için yarıştım sanki.Gerçi dün adet oldum onun da etkisi var sanırım (Neyse bakalım baya cezam var bu hafta hadi bana kolay gelsin:))
87 olmusum. 500 gr gitti.ilkay naptin cabim benim. Guzel veriyodun. Haftaya sıkı diet yapalim. Kac kilo oldun ilkay?78.5 SEN YAZMAMIŞSIN
Aynıyiz canım inşallah haftaya güzel vericez yarisalimmi gerçi ben seni çözemedim kaçamaklarıni yapıyorsun nasıl veriyorsun 2 kilo falan sporda yapmıyorsun di mi bir sırrın varsa bizde yapalım:))87 olmusum. 500 gr gitti.ilkay naptin cabim benim. Guzel veriyodun. Haftaya sıkı diet yapalim. Kac kilo oldun ilkay?
Moral bozmak yok yola devam.benim gibi ayça kayanın 5333 diyetine başlayabilirsiniz.bir ajandam var birgün önceden ne yiyeceğime karar veriyorum çarşambadan beri.hep aynı sporu yapmak metabolizmayı yavaşlatıyormuş zumbaya ara verdim sabah 30 dk yürüyüş ve arkasından 7 otlu çay içiyorum böyle deneyeceğim birde.değişiklik yapıp vücudu şaşırtmak gerekiyor.
Canım oluyor arada.Moral bozma sporu artır.Yol uzun arada tekleniyor.Önemli olan bırakmamak.
7 otlu çay işe yariyormu melike
melike 89 dan 78 e dustun ne mutlu sana tebrikler canim supersin
kizlar merhaba bahsettigim gibi gunluk actim kendime
ziyaretime gelen arkadaslara tekrar cok tesekkur ederim cok mutlu oldum sanki vime misafir gelmis gibi hissettim
burdan da eskisi gibi yazmaya devam edecegim kendi gunlugum oldugu icin ugramayi bir gorev gibi dusunecgim neler yediysem yazcagim oraya ve buraya da
simdi gelelim felaket haberime
bu hafta olan oldu
gecen hafta 72.2
hedefim 1 kilo
bu hafta 72.9
giden yok gelen 700 g
cezami hesaplayamadim
bi ceza dusunun bana
ortagim sesili cok uzgunum :18:
kızlar kayınvalidemi dün gönderdim.bugün annem bir arkadaşım oradan geçerken sana uğrayacak birşeyler yolladım dedi.kapı çaldı bir açtım annemle babam,süpriz yapmışlar.çok sevindim.bayağı moral oldu.
cok tebrik ediyorum canim cok guzel gitmis bendecanım canın sağolsun haftaya verirsin, ben 1,100 gr. vermişim ama bizi kurtarmaya yeter mi bilmem. 74,9 oldum. haftaya 74 olacağım Allahın izniyle. Bugün eski kotumu giydim, o kaddar mesudumki, hadi pes etmek yok bu hafta 1 kilo gidecek ikimizdende, kilo veren tüm arkadaşları kutlarım.
senin adina cok sevindim ne guzel supriz olmusKızlar kayınvalidemi dün gönderdim.Bugün annem bir arkadaşım oradan geçerken sana uğrayacak birşeyler yolladım dedi.Kapı çaldı bir açtım annemle babam,süpriz yapmışlar.Çok sevindim.Bayağı moral oldu.
Kızlar kayınvalidemi dün gönderdim.Bugün annem bir arkadaşım oradan geçerken sana uğrayacak birşeyler yolladım dedi.Kapı çaldı bir açtım annemle babam,süpriz yapmışlar.Çok sevindim.Bayağı moral oldu.
süper olmuş
cok tebrik ediyorum canim cok guzel gitmis bende
kendimi ancak toparladim haftaya bakicaz artik
senin adina cok sevindim ne guzel supriz olmus
Gözün aydınnnnn.Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?