- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.021
vala benim diyetisyenim öyle çorba ekmek yerine geçiyo falan demedi
akşam için:
2 dilim ekmek, 6 y.k. Sebze, 1 kepçe çorba ve yoğurt yazdı bana.
Eğer 3-4 kaşık makarna, pilav falan yersen ekmeğini yeme dedi sadece.
Ben de öyle yapıyorum
Kızzz, börülce neden ekmek olsun ki?Sebze ya o
kurufasulye börülce ne çorbası içersen iç çorba bir dilim ekmek yerine geçer diyordu benim diyetisyenim.birde mesela patates yemeği sebze sayılmıyor ekmek yerine geçiyormuş.ayça kayadan falanda dinledim bulabirsem yayınlayım sen bilirsin canım ama bu kilolar genelde yanlış beslendiğimiz için gelmedimi.et yada kıyma kattıysan çorbaya veya yemeğe et yerine geçiyor.birde et yemezsen yumurta yiyebiliyorsun.öptüm canım
Tamam Canimm bir bakayim ona...bende bıraktım canım ayça kayanın 5333 diyetine başladım .3 gün oldu gerçi bende 6333Oluyor ya neyse.
hımmm benimkisi öyle demedi bana, listemde ne yazdıysa onu uyguluyorum ben deöyle yazmışsa vardır elbet bi bildiği
Benim börülcem kurubörülce değildi ki, bildiğimiz yeşil taze börülceydi, sebze yemeği yani
Benim diyetimde hiç patates yok mesela, vermedi daha, yeme dedi
tamam canimm bir bakayim ona...
canm gidince diyetisyenine sor emin olalım doğru beslenmeyi öğreniyoruz neticede o doğruysa onu yaparz. Börlüceyi nasl pişirdin
Kızlar nasıl gidiyorrr benim diyet iyide spor yok maalesef...
nasıl pişirdin derkeeenBen pişirmedim valla babam pişirdi
Annem yazın koymuş buzluğa, babam da bugün soğan ve domates katıklayarak pişirmiş yağsız
merak etme yalnız değilsin:)
Kızlar ilk ben yazayım bu hafta. 1 kilo gidecek dedim tam bir kilo verdim.önümüzdeki haftada bir kilo diyorum.
missgamzeli canım adın neydi.babanın ellerine sağlık.benim babamda et yemeklerini çok güzel yapar.sebze sevmez.
Kızlar ilk ben yazayım bu hafta. 1 kilo gidecek dedim tam bir kilo verdim.önümüzdeki haftada bir kilo diyorum.
78.5 SEN YAZMAMIŞSIN
kizlar merhaba bahsettigim gibi gunluk actim kendime
ziyaretime gelen arkadaslara tekrar cok tesekkur ederim cok mutlu oldum sanki vime misafir gelmis gibi hissettim
burdan da eskisi gibi yazmaya devam edecegim kendi gunlugum oldugu icin ugramayi bir gorev gibi dusunecgim neler yediysem yazcagim oraya ve buraya da
simdi gelelim felaket haberime
bu hafta olan oldu
gecen hafta 72.2
hedefim 1 kilo
bu hafta 72.9
giden yok gelen 700 g
cezami hesaplayamadim
bi ceza dusunun bana
ortagim sesili cok uzgunum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?