- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #3.961
Günaydın kızlar:)))Ortağım sevinç İYİ Kİ DOĞDUN Rabbim evladınla eşinle sevdiklerinle uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah:))
Hayırlı Cumalar
Ooo hayırlı olsun canım Hem diyet hem spor kilolar korksun artık senden)
Hayırlı olsun canım sağlıklı kilo vermeler bu arada benimde annem 70 kilo:))
Teşekkür ederim canım arkadaşım :) sana da iradeli günler diliyorum:))
vallh pazara az kaldi. Bakalim kilo vermismiyim. Genel itibariyle diet yaptim ama ben kacamaksiz durabilirmiyim. Evet ara sira yaptim. 86,5 kilo olabilecekmiyim acaba .son 2 gun.
Jemi cim hayırlı olsun spor aletleri almışsın
teşekkür ederim.eliptik bisiklet aldım.diğerleri önceden vardı.
eliptik gerçekten işe yarıyor
hoşgeldınız arkadaşlar kılolarinizi görünce derın bır ahhh çekıyorum... Hepımıze kolay gelsın:))
inşallah veririz 56 olmayı hedefliyorum ama adetim başlayacak yarın acayip şiş vucudum
Çok teşekkürler canım benim:) hatırlanmak güzel tüm sevenlerim arıyor sağolsunlar . Bu sabah boğazımda kötü oldu . Sana layık ortak olamadım kusura bakma eşim ve kızım ve telefonla konuştuklarım sakın diyet yapma iyileş yaparsın diyorlar açıkcası benim de pek isteğîm yok bu akşam ve sabah kahvaltı programı var kardeşlerimle diyetmiyet istemiyoruz keyif yapalım diyorlar sen bireysel olarak yarışırsın kusuruma bakma aslında hırslıyım bunu sana kanıtlıycam inşallah Allah nasîp ederse canım benim öpüyorum senî herkese hayırlı cumalar:)
Çok teşekkürler canım benim:) hatırlanmak güzel tüm sevenlerim arıyor sağolsunlar . Bu sabah boğazımda kötü oldu . Sana layık ortak olamadım kusura bakma eşim ve kızım ve telefonla konuştuklarım sakın diyet yapma iyileş yaparsın diyorlar açıkcası benim de pek isteğîm yok bu akşam ve sabah kahvaltı programı var kardeşlerimle diyetmiyet istemiyoruz keyif yapalım diyorlar sen bireysel olarak yarışırsın kusuruma bakma aslında hırslıyım bunu sana kanıtlıycam inşallah Allah nasîp ederse canım benim öpüyorum senî herkese hayırlı cumalar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?