- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #3.241
Selam kızlar hedefime ulaşamadım geçen hafta 88 dim
Hedefim 87 idi
Bugün 87.3 geldim
Haftaya hedefim 86 inşallah ulasicam bu kez...
ay senin adina cok sevindim ilkay.90 lardan 87 lere dustun. Tebrik ediyorum seni canim. Ben gecen hafta 92 olmustum.(((
bugun 89 olmusum. :)))))
cok mutluyum. Hepinizi seviyorum.
Cok sukur kilolar ustume oturmadan geri verdim. Ama 87, 5 a dusmustum.ah geri almasaydim. Neyse 89 da iyi simdilik.
merhaba kızlar bende 4 gün önce diyete başladım. boyun 1.65 kilom 69.9 du. şimdi kilom 67.4. elma diyeti yapıyorum
Elma diyeti nasıl yapılıyo
kahvaltı da 1 haşlanmış yumurta. günde 1 kilo elma yiyorum. 3 bardak yeşilçay, bolca su. 1 avuç fındık ya da fıstık
kahvaltı da 1 haşlanmış yumurta. günde 1 kilo elma yiyorum. 3 bardak yeşilçay, bolca su. 1 avuç fındık ya da fıstık
Ay senin adina cok sevindim ilkay.90 lardan 87 lere dustun. Tebrik ediyorum seni canim. Ben gecen hafta 92 olmustum.(((
Bugun 89 olmusum. :)))))
Cok mutluyum. Hepinizi seviyorum.
Cok sukur kilolar ustume oturmadan geri verdim. Ama 87, 5 a dusmustum.ah geri almasaydim. Neyse 89 da iyi simdilik.
Ama bu diyet çok sağlıksız hasta olmayasın :/ Sadece elma yiyerek neredeyse tamamen karbonhidrat alıyorsun ki karbonhidratı bol ama kalorisi düşük diyetlerde yağ yakılmaz... Yine düşük kalorili ve protein-sebze ağırlıklı beslensen daha iyi yakarsın diye düşünüyorum ama sen bilirsin :)
Başka hiç birşey yok muuu?
kalorisini hesaplayarak istediğin şeyi yiyebilirsin canım.
Canım belki kızıyorsun bize ama banada cok sağlıklı gelmedi evet çok kilo vermeyi hepimiz istiyoruz ama sağlığımızada dikkat etmeliyiz yanlış anlama bizi lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?