- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #3.281
canim benim fikrim bole iyi bence yeni arkadaslar katilabiliyor aramiza bide herkes faceye girmek istemeyebilir
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazen fen bilgisi öğretmenleride hata yapıyor demek ki.sen bilirsin senin bedenin senin kararın bence elma diyeti yapanlar diye bir topik açmalısın çünki biz yaşam biçimimizi değiştiriyoruz diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz.sıkılırsın eleştirilirsin burada.daha öncede farklı diyetler yapan arkadaşlarımızı kabul edemedik üzgünüm.çoğunluğumuz diyetisyen gözetiminde ilerliyoruz.sporlarımız ömür boyu yapmayı kabul ettiğimiz sporlardan seçildi.biz belli bir kaloriden başladık ve azaltarak gidiyoruz.umarım istediğin kiloya inebilirsin
BEN DAHA ÖNCEDE ZAYIFLADIM SENİN DİYETİN TARZI BİR DİYETLE AMA DAHA FAZLASIYLA GERİ ALDIM.NORMAL YEMEYE BAŞLADIĞIN ANDA ALMAYA BAŞLIYORSUN.O YÜZDEN HAFTADA 1 KİLO ORTALAMAYLA GİDİYORUM.YAĞDANMI KASDAN MI GİDİYOR TAKİP EDİYORUM.ZUMBA YAPIYORUM FAYDASINI GÖRDÜM.ŞUAN 8 KİLO VERDİM BU SAYFAYI AÇTIĞIMDAN BUYANA.ben bu diyetle biraz zayıfladıktan sonra yaşam biçimimi değiştireceğim. daha sağlıklı besleneceğim yazdıklarınızdan da bilgiler alıyorum. diyestisyenin yazdıklarını uygulayınca istenilen kiloya düşebildiniz mi?
evet canım 93 lerde başladım çok şükür yavaş gidiyor ama olsun 90 larin altına dusebildimya cok şükür bundan sonrası daha güzel olacak bu hafta daha umutluyum melike yarışıyoruz di mi? Senlwde yarışalım var misin mızıkçılık yok ama:)) sende hızlı veriyorsun aslında bir dikkat etsen kimse tutamaz seni. ..
aynen canım şuan seninle de yarıştığım için acayip gaza geldim.:128:
aynen canım şuan seninle de yarıştığım için acayip gaza geldim.:128:
BEN DAHA ÖNCEDE ZAYIFLADIM SENİN DİYETİN TARZI BİR DİYETLE AMA DAHA FAZLASIYLA GERİ ALDIM.NORMAL YEMEYE BAŞLADIĞIN ANDA ALMAYA BAŞLIYORSUN.O YÜZDEN HAFTADA 1 KİLO ORTALAMAYLA GİDİYORUM.YAĞDANMI KASDAN MI GİDİYOR TAKİP EDİYORUM.ZUMBA YAPIYORUM FAYDASINI GÖRDÜM.ŞUAN 8 KİLO VERDİM BU SAYFAYI AÇTIĞIMDAN BUYANA.
canim benim fikrim bole iyi bence yeni arkadaslar katilabiliyor aramiza bide herkes faceye girmek istemeyebilir
günaydın canım 59.400 ile başladım hedef 1 kilo idi 58.400 olmuşum vermişim
hedefini de yaz betücüm
Tamam canim. Varim. Yarisalim. Seni yakalarmiyim bilmem ama bende cok pis gaza geldim vallah :)))))Evet canım 93 lerde başladım çok şükür yavaş gidiyor ama olsun 90 larin altına dusebildimya cok şükür bundan sonrası daha güzel olacak bu hafta daha umutluyum melike yarışıyoruz di mi? Senlwde yarışalım var misin mızıkçılık yok ama:)) sende hızlı veriyorsun aslında bir dikkat etsen kimse tutamaz seni. ..
tebrikler fatmacım gayet güzel kilon, ben 58 olsam iskelet olurum heralde, kaç beden giyiyorsun 38 felandır
Tamam canim. Varim. Yarisalim. Seni yakalarmiyim bilmem ama bende cok pis gaza geldim vallah :)))))
tebrikler fatmacım gayet güzel kilon, ben 58 olsam iskelet olurum heralde, kaç beden giyiyorsun 38 felandır