- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #3.221
Canım çok geçmiş olsun onlar iyi olunca bizde iyi oluyoruz Allah acil sifalar versin sende kendini bırakma herşey çok güzel olacak:))
Hoşgeldin canım yaaaa nerelerdesinnn
Vallh dediğim gibi kactim :) ya cok sıkılmıştim. Motivasyon dustu. Moral bozuklugundan yedim durdum. Tekrar devam. Crsbdan beri basladim bakalim. Sen naptin. Diyetisyene gitmissin. Kac kilo vermissin. Kac kilosunn
Kızlar büyük oğlum yine sinüzit iğne verdiler+ antibiyotik. Kayınbabam da geldi bugün giremeyebilirim.öptüm
Kızlar büyük oğlum yine sinüzit iğne verdiler+ antibiyotik. Kayınbabam da geldi bugün giremeyebilirim.öptüm
Kızlar bugünkü sinirimle yemeklere saldırmadım ya, bi daha saldırmam herhalde.Oğlumu öğle uykusuna yatırayım dedim tam iki saat uyutmak için uğraştım sinir krizi geçirecektim neredeyse .Önce mutfağa gittim yiyecek bişeyler aradım sonra dün ayça kayanın dedikleri geldi aklıma yemekten vazgeçtim bi yeşil çay yaptım kendime hem rahatlamış oldum)
Beni de kızım çok uğraştırıyor gece uykusu sırasında. En az 1 saat yanında yatmak zorunda kalıyorum uyuması için. Sinir krizi geçirdiğim zamanlarda ja kendimi buzdolabın önünde buluyorm ve canım özellikle yüksek kalorili şeyler çekiyor. Özellikle de bisküvi, ekmek arası gibi şeyler. Ben de kendimi kontrol etmeyi bi öğrensem
Valla ne yalan söyliyeyim bugün ben bile kendime şaşırdım.Normalde benim de yapacağım ilk iş yemek olurdu)Oğlum nisanda üç yaşına girecek.Normalde ayağımda sallayıp ninni söyleyerek uyutuyordum bi aydır falan beşiğine yatırıp kendi uyumasını bekliyorum.Ama bugün baya zorladı
Bu arada senin kızın kaç yaşında canım?
Valla ne yalan söyliyeyim bugün ben bile kendime şaşırdım.Normalde benim de yapacağım ilk iş yemek olurdu)Oğlum nisanda üç yaşına girecek.Normalde ayağımda sallayıp ninni söyleyerek uyutuyordum bi aydır falan beşiğine yatırıp kendi uyumasını bekliyorum.Ama bugün baya zorladı
Bu arada senin kızın kaç yaşında canım?
bu kadar az yemek yemek iyi değil günlük 1000 kcal fazla altına düşmeyin diyor uzmanlar belli süre sonra vücut alışıyo metabolizma yavaşlıyo kilo almaya başlıyosun sonra dikkatli olmak lazım
bende 150 falan sandım.
Biz henüz o kilolara inmeye çalışıyoruz pazar günü 82 idim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?