- 13 Şubat 2014
- 381
- 24
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #3.261
Haftanın 1.si kim :) merak eden yok mu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 kg nasıl yiyosun :) haşlanmış yumurta yağ yakımını kolaylaştrıyomuş ama 1 kg elma çok bu diyet bana göre değil :)
uyguladığım diyeti daha önce de denedim. ve elma diyetiyle 70 kilodan 50 kiloya kadar düştüm. ayrıca hemen de almadım 10 yıl sonra kilo aldım. ve elma diyeti yapıpda sağlığı bozulan kimse gördüyseniz yada duyduysanız paylaşın. çünkü uygulamadan bilemezsiniz. ben hep olumlu sonuçlar duydum...
Ben tıp fakültesini bitirmek üzereyim, elma diyeti yapıp da 3 gün sonra sağlık bozulmaz zaten. Yaptığı harabiyet yıllar sonra çıkar. Üstelik sadece elma yiyerek 20 kilo verip, üstüne tekrar aynı diyeti yapınca daha da bir çıkar. Yine de sen bilirsin, ben sağlıksız diyorum. Ama seçim senin :)
Kilo vermek enerji girişini azaltıp (sağlıklı bir diyet), çıkışını azaltarak (egzersiz) yapılır. Ama bu diyette de almanız gereken bazı besin ögeleri var onları ihmal etmemek lazım. Yağ yakmak için yapılması gereken şey basit şekerleri (un, beyaz-kahverengi şeker ve bunlarla yapılan ürünler, sınırlı meyve) olabildiğince azaltıp, her gün mutlaka belli bir miktar protein, sınırlı bitkisel yağ ve bolca sebze almaktır. Aynı zamanda ara öğünler yapmak aç kalmamamızı ve abur cubura saldırmamamızı sağlar. Ben böyle öğreniyorum en azından.
Tüm arkadaşları tebrik ediyorum kilo alan yok çoğunluk hedefine ulaşmış hep böyle devam eder inşallah seviyorum sizi iyiki varsınız
kahvaltı da 1 haşlanmış yumurta. Günde 1 kilo elma yiyorum. 3 bardak yeşilçay, bolca su. 1 avuç fındık ya da fıstık
vücudun karbonhidrata ihtiyacı var.yoksa verdiğin kilolar kaslarından ve sudan gidiyor.çok sağlıksız bir beslenme vücuduna yazık
arkadaşlar yazılanlara bakar mısınız? Kimisi elma diyetiyle karbonhitrat yüklüyorsun diyor. Kimisi karbonhidrat almıyorsun diyor :d bu arada bende bir fen bilgisi öğretmeniyim. Hayatta herşey teorikteki gibi olmuyor maalesef. Bazen teorikteki bilgilerle uygulamalar birbirini tutmuyor. Benim diyetimi eleştirecekseniz bu diyeti yapmış ve zararını görmüş birini örnek verin ki bende bir düşüneyim. Anlaşıldı mı acaba...
melike diyet listeni gönderecektin acele ettirmeyeyim ama bekliyorum haberin olsun:))