- 27 Ağustos 2012
- 368
- 611
- 103
- Konu Sahibi Kulis tiyatro
Vee callende 14/28 Tibet’te 1/21 Harika Tibet’i sevdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bari Tibet’i yap cok rahat callene göreTibeti zor yapıyorum desem . Çok tembelim ne iş yapabiliyorum ne de spor sadece uyumak istiyorum
Canım calleni bitirdim simdi video için girdim tibeti yapıcam
kıyamam ya valla b n de rahata alışınca öyle oluyor yerimden kalkmak istemiyorum ama bi baslasan İnan bırakmak istemiyceksin canımm benimm görürsün bak
Spora aşık biriyim ama paslandım patlamam lazım sırt bel ağrılarım da var ondan yanaşmıyorum. Kulis tiyatro biliyor kaç zamandır çektiğimi.Canım bari Tibet’i yap cok rahat callene göre
Canım Tibet topiğine hiç bakmadım daha önce 2 ablam yapıyodu ikisi de 10 kilonun üzerinde vermisti sanırım iştahı da dengeliyor onlar kitapla yapıyodu bugün ablamla konustugumuzda sordum 21 olunca sayılar zorluyormus ama her gün 3er tane de yapabilirsin arttırmadan dedi ben ilk etapta arttırarak yapiyim diyorum 2 3 aydır yapıyor olman Harika ben de kulis tiyatro 6 cm deyince allah basliyim hemen dedim :) ablamlar da çok faydasını görmüştü yaptım iste demin:)Spora aşık biriyim ama paslandım patlamam lazım sırt bel ağrılarım da var ondan yanaşmıyorum. Kulis tiyatro biliyor kaç zamandır çektiğimi.
Tibeti ortalama 2 3 aydır yapıyorum şuan 5 tekrardayım yarın 7 tekrara geçecem sendeki belirtileri merak ediyorum topigi inceledin mi
Bir de çok geçmis olsun callen ağrıları geçiriyor diyorlar ama ağrı zor gerçekten de allahım yardımcın olsun canımmSpora aşık biriyim ama paslandım patlamam lazım sırt bel ağrılarım da var ondan yanaşmıyorum. Kulis tiyatro biliyor kaç zamandır çektiğimi.
Tibeti ortalama 2 3 aydır yapıyorum şuan 5 tekrardayım yarın 7 tekrara geçecem sendeki belirtileri merak ediyorum topigi inceledin mi
Tibeti yapıyor zaten, ben callan a da başlasın istiyorum.Canım bari Tibet’i yap cok rahat callene göre
hosbuldum bakıyorum hemen :)Purewow tibeti sevmene sevindim canım, hoşgeldin aramıza,Tibet Kızları adlı topige üye olabilirsin, biz ordayiz canım
evet öyleymis baslasa süper olur ısrara devam :)Tibeti yapıyor zaten, ben callan a da başlasın istiyorum.
Tibeti 1/21 diye yazmıyoruz canım, önce tekrar sayını sonra o tekrarın kaçıncı gününde olduğunu yazıyoruz. Yani sen 3/1 oldun.Vee callende 14/28 Tibet’te 1/21 Harika Tibet’i sevdim
hahahah doğru ah ya saol canım :) bu arada dün gece epeyi bi araştırdım kitabına ulaşamadım pdf olarak sadece 1 sitede satısı var belki alırım bu arada topiğe de baktım epeyce senin su göbek incelten japon hareketini merak ediyorum :)Tibeti 1/21 diye yazmıyoruz canım, önce tekrar sayını sonra o tekrarın kaçıncı gününde olduğunu yazıyoruz. Yani sen 3/1 oldun.
Atarım komşu var kahve yapıcam şimdi canımhahahah doğru ah ya saol canım :) bu arada dün gece epeyi bi araştırdım kitabına ulaşamadım pdf olarak sadece 1 sitede satısı var belki alırım bu arada topiğe de baktım epeyce senin su göbek incelten japon hareketini merak ediyorum :)
Benim hepsi birbirine karıştı canım callan dan sonra bunu bıraktım, ben callan + tibet le 6 cm inceldim beldenCanım benim çok saol komşu gidince etkilerinden de bahşeder misin merak içindeyim :) o 6 cm beni epeyi heveslendirdi:)
O zaman b n hiç bulasmıyım ona Tibet zaten 5. Egzersizim oldu ancak bu kaburgaları kapatmayı öğrenmek istiyorumBenim hepsi birbirine karıştı canım callan dan sonra bunu bıraktım, ben callan + tibet le 6 cm inceldim belden
Müjde var mı bu akşamBir ben başlayamadım calla teyzeye
Herkeste farklı etkiler gösteriyor. Ben de 13 e başladığım ilk gün tokluk hissi olmuştu 12 de bile hala acikmamiştım.Kulis tiyatro benim bugün inanılmaz istahım açıldı Tibet’ten sanırım ve demin bile bir şeyler yedim normal bi durum mu bu ?