Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Telimin şarjı bittiği için hareketlerin olduğu Türkçe seslendirmeli orijinal başlangıç videsunu yarın yükleyeceğim. Bu hareketleri 21 gün yapacağız. Hadi bakalım kolay gele
çok teşekkürler bu hareketlerle başladım ama başlangıc olarak bana biraz fazla gelfdi galiba her tarafım tutuldu başlangıç için daha hafif hareketlerin olduğu videosu varmı bildiğiniz?
çok teşekkürler bu hareketlerle başladım ama başlangıc olarak bana biraz fazla gelfdi galiba her tarafım tutuldu başlangıç için daha hafif hareketlerin olduğu videosu varmı bildiğiniz?
Rica ederim, bu başlangıç diye biliyorum, hareketleri yaparken ayaklarını kesinlikle dimdik gergin tutmuyorsun, dizler hep hafif kırık olacak (her harekette) ve kesinlikle zorlamadan yapacaksın, gidebildigin yere kadar ve hafif hafif yapacaksın, açılma zamanla olacak, ben bunlara dikkat ettim tutulma hiç olmadı bende, bence vazgeçme, biraz dinlen, ağrıların geçsin, zorlamadan tekrar başla...