- 12 Mart 2019
- 5
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Kulis tiyatro
videoyu nerden bulabilirim?Yarın akşam Callanetics e tekrar başlamak istiyorum ve inşallah bu sefer 42 günü tamamlayabilirim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
videoyu nerden bulabilirim?Yarın akşam Callanetics e tekrar başlamak istiyorum ve inşallah bu sefer 42 günü tamamlayabilirim.![]()
hangi vedeo üzerinden yapıyorsunuz link atabilirmisin?6 günlük Callanetics hareketlerinin ve seker, un diyetinin sonucuuuuuuuuu
Kg: 61 (aynı)
Bel: 82-79 (-3)
Karın : 94-92 (-2)
Kalça: 99-96 (-3)![]()
videoyu nerden hulabilirim daha yeni üye oldum cok bilmiyorumTelimin şarjı bittiği için hareketlerin olduğu Türkçe seslendirmeli orijinal başlangıç videsunu yarın yükleyeceğim. Bu hareketleri 21 gün yapacağız. Hadi bakalım kolay gele![]()
Maalesef video telif hakları nedeniyle internetten kaldırılmış..bende de yok, aklımda kaldığı kadariyla yapıyorum..videoyu nerden hulabilirim daha yeni üye oldum cok bilmiyorum![]()
çok teşekkürler bu hareketlerle başladım ama başlangıc olarak bana biraz fazla gelfdi galiba her tarafım tutuldu başlangıç için daha hafif hareketlerin olduğu videosu varmı bildiğiniz?https://m.ok.ru/video/17852074642
link için teşekkürlerha_mim
G Gizemelekfatih umarım işine yarar türkce değil anlayamadigin yerlerde yardimci olabilirim
Rica ederim, bu başlangıç diye biliyorum, hareketleri yaparken ayaklarını kesinlikle dimdik gergin tutmuyorsun, dizler hep hafif kırık olacak (her harekette) ve kesinlikle zorlamadan yapacaksın, gidebildigin yere kadar ve hafif hafif yapacaksın, açılma zamanla olacak, ben bunlara dikkat ettim tutulma hiç olmadı bende, bence vazgeçme, biraz dinlen, ağrıların geçsin, zorlamadan tekrar başla...çok teşekkürler bu hareketlerle başladım ama başlangıc olarak bana biraz fazla gelfdi galiba her tarafım tutuldu başlangıç için daha hafif hareketlerin olduğu videosu varmı bildiğiniz?