- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
- 113
- Konu Sahibi Kulis tiyatro
Ben sadece callanetics yapmıyorum. Tibetin 5 Gençlik hafeketini de yapıyorum 13\21 ikisinin sonucu 6 cm belimde incelme oldu. Sabah Tibet akşam callan yapıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sadece callanetics yapmıyorum. Tibetin 5 Gençlik hafeketini de yapıyorum 13\21 ikisinin sonucu 6 cm belimde incelme oldu. Sabah Tibet akşam callan yapıyorum.
Canım bu müthiş bi etki keske ben de görebilsem aynı etkiyi bugün 1 cm üst bacaktan 1 cm belden incelme olduğunu farkettim Tibet’i biliyorum ablamlar yapıyordu kitabı vardı acaba bende mi başlasam diye düşünüyorum şu an6 günün sonunda ölçüler kilo aynı fakat bel 6 cm incelmiş bu harika bir şeyyyyy ben şok!!
Merak edenler için; Tibet ' in 5 Gençlik hareketi. 3 tekrarla başlıyor. Her hafta 2 sayı artırıyoruz. 21 e ulaşınca sürekli 21 yapıyoruz. Kesinlikle 21 den fazla yapmıyoruz. Artırmaları mutlaka 2 sayı yapıyoruz. 2 günden fazla ara verdiğimiz zaman ya 2-3 sayı aşağıdan ya da 3 den devam ediyoruz. Diyafram nefesi alıyoruz, yani ağızdan nefes alıp burundan yavaşça veriyoruz.
Hayır canım öyle değil. 5 ayrı hsreket var. ilk hafta her hareketi ayrı ayrı 3 kere yaparak başlıyoruz.( 1.hareket 3 kere, 2.hareket 3 kere, 4. hareket 3 kere, 5. hsreket 3 kere ) yani hareketlere 3 tekrsrla başlıyoruz ilk hafta. 2. hafta 2 sayı artıyoruz her hateketi 5 tekrar yapıyoruz. 3. hafta 2 artırıp 7 tekrar yspıyoruz her hareketi. 4. hafta 2 artıtıp 9 yapıyoruz her hareketi... böyle her hafta 2 sayı artırarak 21 e geldiğimizde artık hep 21 sayı yapıyoruz her 5 hareketi. 2 gunden fazla ara verdik mi ya 2-3 sayı düşüyoruz olduğumuz tekrardan ya da bastan 3 tekrardan başlıyoruz.Canım ben bu 3 tekrarı anlamadım 3 set 12 tane yapıyoruz 21 e ulaşınca 3 set 21 tane mi yapıyoruz her hareketi ?
anladım canım çok iyi o zaman rahatlıkla başlanabilir. sen ara veriyor musun canım yoksa hergün devam ediyor musun?Hayır canım öyle değil. 5 ayrı hsreket var. ilk hafta her hareketi ayrı ayrı 3 kere yaparak başlıyoruz.( 1.hareket 3 kere, 2.hareket 3 kere, 4. hareket 3 kere, 5. hsreket 3 kere ) yani hareketlere 3 tekrsrla başlıyoruz ilk hafta. 2. hafta 2 sayı artıyoruz her hateketi 5 tekrar yapıyoruz. 3. hafta 2 artırıp 7 tekrar yspıyoruz her hareketi. 4. hafta 2 artıtıp 9 yapıyoruz her hareketi... böyle her hafta 2 sayı artırarak 21 e geldiğimizde artık hep 21 sayı yapıyoruz her 5 hareketi. 2 gunden fazla ara verdik mi ya 2-3 sayı düşüyoruz olduğumuz tekrardan ya da bastan 3 tekrardan başlıyoruz.
Çok da kesmedim aslında ekmek yemiyorum ama makarna ve pilav yiyorum az da olsa, şekeri de tam kesemedim kahveye şeker atmıyorum ama yanında çikolata yiyorum, çok da sıkı bi diyet uygulsmıyorum yani sadece ekmeği tamamen kestim diğerlerini azalttım sadece bi kaşık pilav, ince bir dilim tatlı gibi.. tadımlık yiyorum yaniKarbonhidratı kesmeninde etkisi var bence
anladım canım çok iyi o zaman rahatlıkla başlanabilir. sen ara veriyor musun canım yoksa hergün devam ediyor musun?[
mecbur kalmazsam vermiyorum ara. ama oluyor bazen. sabah yapamazsam gün içerisinde yemek yedikten en az 1 saat sonra yapıyorum. (aç yapmak gerekiyor ya hareketleri)anladım canım çok iyi o zaman rahatlıkla başlanabilir. sen ara veriyor musun canım yoksa hergün devam ediyor musun?
anladım canım ben de bugün başlayabilirim callenden önce veya sonra teşekkürler cevaplar için :)mecbur kalmazsam vermiyorum ara. ama oluyor bazen. sabah yapamazsam gün içerisinde yemek yedikten en az 1 saat sonra yapıyorum. (aç yapmak gerekiyor ya hareketleri)
Ben sabah tibet akşam callan yapıyorum.
anladım canım ben de bugün başlayabilirim callenden önce veya sonra teşekkürler cevaplar için :)
tamam canım söylediğin iyi oldu callenden sonra yaparım zaten bu ara calleni çabuk bitiriyorum 30 dk falan sürüyor çok hızlandımRica ederim canım. Tibet sonrası başka hareket yapılması önerilmiyor. En son tibeti yap. Bir de tibetin sayısını 2 den fazla artırma her hafta 2 artır ve 21 den fazla yapmakta zararlıymış en fazla 21 yapıyoruz.
Neden ya akşam yemekten 1 saat sonra yapamaz mısın? Yarın başla hemenBir ben başlayamadım calla teyzeye
Tibeti zor yapıyorum desem . Çok tembelim ne iş yapabiliyorum ne de spor sadece uyumak istiyorumNeden ya akşam yemekten 1 saat sonra yapamaz mısın? Yarın başla hemen
Canım calleni bitirdim simdi video için girdim tibeti yapıcamPurewow ne yaptın başladın mı tibet e ?
kıyamam ya valla b n de rahata alışınca öyle oluyor yerimden kalkmak istemiyorum ama bi baslasan İnan bırakmak istemiyceksin canımm benimm görürsün bakTibeti zor yapıyorum desem . Çok tembelim ne iş yapabiliyorum ne de spor sadece uyumak istiyorum