• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HADİ GELİN CALLANETİCS HAREKETLERİNE BİRLİKTE BAŞLAYALIM...BAŞLAYALIM, HIHI BAŞLAYALIM

Harika ben eski bi tpikte günlük tutuyordum burayı görünce çok sevindim motive olmamız açısından harika olcak :KK76:
Tekrar hoş geldin o zaman. Umarım hayalimizden çok daha fazla değişime uğrarız. Ben çok mutluyum Callanetics e başladığım için, boyum 1,55 kilo 63 :skandal:Bir an önce incelmek ve sevdiğim giyemediğim kıyafetlerime kavuşmak istiyorum :KK68:

Tekrar hoş geldin o zaman. Umarım hayalimizden çok daha fazla değişime uğrarız. Ben çok mutluyum Callanetics e başladığım için, boyum 1,55 kilo 63 :skandal:Bir an önce incelmek ve sevdiğim giyemediğim kıyafetlerime kavuşmak istiyorum :KK68:
Ben de öyle dolapta giyilmeyi bekleyen kıyafetlerime bakıyorum sürekli benim vücudum çok yumuşak bazen işe yaramıycak gibi hissediyorum hiçbir şeyin sadece o anlarda yapmak istemiyorum burası iyi gelicek :KK200:

dagci dagci canım hala callene devam ediyor musun ? Ediyorsan etkilerinden bahsedebilir misin rica etsem :dua: Ben 12 gündür devam ediyorum ancak ciddi bi değisim ne zaman gözlenir merak içindeyim.

dagci dagci canım hala callene devam ediyor musun ? Ediyorsan etkilerinden bahsedebilir misin rica etsem :dua: Ben 12 gündür devam ediyorum ancak ciddi bi değisim ne zaman gözlenir merak içindeyim.
evet canım sürekli olmasa da yapıyorum.
genelde ara verdiğimde kilo almış oluyorum.diyete de dikkat etmeyince.
ama sürekli yaptığında katlanarak etkisi artıyor.
kesinlikle devam et.
kasların da baya güçleniyor.
inceliyorsun da.

evet canım sürekli olmasa da yapıyorum.
genelde ara verdiğimde kilo almış oluyorum.diyete de dikkat etmeyince.
ama sürekli yaptığında katlanarak etkisi artıyor.
kesinlikle devam et.
kasların da baya güçleniyor.
inceliyorsun da.
Canım benim ya çok sağol cevap için bazen sıkılıyorum ise yaramıycağı umutsuzluğuna kapılıyorum gerçekten harika geldi bu yazdıkların ben de senin gibi yıllarca devam etmek isterim :KK200:

Canım benim ya çok sağol cevap için bazen sıkılıyorum ise yaramıycağı umutsuzluğuna kapılıyorum gerçekten harika geldi bu yazdıkların ben de senin gibi yıllarca devam etmek isterim :KK200:
etkili olmama sevindim senin adına.:)
kesinlikle insan hem bedenen,hem ruhen çok iyi hissediyor.

yaparken çok zorlamıyor ve sonuç verdiğini görmek ayrı mutlu ediyor.
kesinlikle devam et.kolumdaki kasları bazen evdekilere gösterip hava atıyorum.:)))

etkili olmama sevindim senin adına.:)
kesinlikle insan hem bedenen,hem ruhen çok iyi hissediyor.

yaparken çok zorlamıyor ve sonuç verdiğini görmek ayrı mutlu ediyor.
kesinlikle devam et.kolumdaki kasları bazen evdekilere gösterip hava atıyorum.:)))
Hahahahah çok tatlısın çok tesekkür ederim canım devam edicem mutlaka :KK200::KK15:

Back