• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HADİ GELİN CALLANETİCS HAREKETLERİNE BİRLİKTE BAŞLAYALIM...BAŞLAYALIM, HIHI BAŞLAYALIM

Benim de yarın dinlenme günüm bugün 16 olucak yarın bakalım birlikte belki motive eden bir şeyler görürüz :KK49:
6 gun yapıp 1 gün dinlenerek her seferinde, nasıl oluyor da 16 bitimi ertesi gün dinlenme oluyor acaba hımmmm?
6 nın katları 6 - 12 - 18 değil mi . Bu nasıl hesap yahuuu :işsiz:

6 gun yapıp 1 gün dinlenerek her seferinde, nasıl oluyor da 16 bitimi ertesi gün dinlenme oluyor acaba hımmmm?
6 nın katları 6 - 12 - 18 değil mi . Bu nasıl hesap yahuuu :işsiz:
Hahahahh tatlıs mısın :) canım ben hiç ara vermeden 10 gün yaptım sonra pazar gününe denk geldi molamı verdim molayı saymayınca bugün 16.günüm oluyor :KK15: 23 ağustosta baslamısım baktım simdi :)

Hahahahh tatlıs mısın :) canım ben hiç ara vermeden 10 gün yaptım sonra pazar gününe denk geldi molamı verdim molayı saymayınca bugün 16.günüm oluyor :KK15: 23 ağustosta baslamısım baktım simdi :)
Cısssssss yanlış yapmışsın 6 gün sonunda 1 gün ara verecektin. Niye kafana göre takılıyorsun a benim güzel evladım? Kuralına uygun yap, daha çok faydasını görürsün :KK69:

Cısssssss yanlış yapmışsın 6 gün sonunda 1 gün ara verecektin. Niye kafana göre takılıyorsun a benim güzel evladım? Kuralına uygun yap, daha çok faydasını görürsün :KK69:
Ya bak etiket attığım topikte herkes öyle yapıyormus ondan öyle se ettim tabi bundan sonra 6 günde bir mola hala yapmadım yalnız :KK48:

Günaydın :KK200:

Purewow Purewow canım bu çevirdiğin ingilizce videoda hareketlerin sonunda dinlenme ile ilgili birsey demiş mi ? Bi 15 dakika diyolar, bi yarım saat diyolar..:işsiz:

Naptın canım aldın mı ölçü?
Haftasonu alerjim tuttu ilaç aldım.alerji ilacı bende ödem yapıyor.o yüzden ölçülerde pek fark çıkmadı.halbuki haftaiçi vardı:KK43:(neyse bi daha ki sefere artık
Canım biliyo musun ben dayanamadım dün ölçü aldım tam tamına 2 cm hem belden hem üst bacaktan incelme vardı dün ödül günümdü ve biraz kaçırdım ucunu bu sabah yine baktım 1 cm görünüyor

Canım biliyo musun ben dayanamadım dün ölçü aldım tam tamına 2 cm hem belden hem üst bacaktan incelme vardı dün ödül günümdü ve biraz kaçırdım ucunu bu sabah yine baktım 1 cm görünüyor

Çok nankör bu cm ler yaaa.dün benimde vardı bugün yok oldular:))

Back