Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

dragonlily canım hemen moral bozmak idrarda cıkmamıs olabılır allahım bebişlerini nasip eder inşallah

dragonlily güzelim insallah pozitif sonucunla bizleride sevindirirsin burda hepimiz merakla seni bekliyoruz ona göre :)

bu belirtiler cogunda olmus, benimde bugün 6.günüm ve dün gece resmen adet olucam sandim o kadar cok benziyorduki sancilari, bence simdiden kendini yipratma test gününü bekle bakalim, rabbim neyler neylerse güzel eyler

Benim transferim 15 Eylülde oldu, bugün 4. gün..( Bu bilgiler Günay için)
6. günde adet olmaz imkansız, adet olacaksan da 10. günden sonra olursun, merak etme..
ama beklemek gerçekten de çok zor..
bizi ancak bizler anlarız..
bence tedavinin en zor kısmı bu bekleme dönemi..

transferim 15'inde yapıldı, 26 Eylülde test yaptıracağım, toplam üç embryo sağlıklı idi, üçü de kondu. İki tanesi 1. bir tanesi de 2. kalitede..
bakalım hayırlısı..

bir sürü kormon alıyoruz, göğüs ağrısı çok normal, merak etme. Bence transfer sonrası alınan östrojen nedeni ile oluyor.

kizlar bebislerim tutunmamis negatif sonuc aldim...1 embriyomuz kalmisti blast olunca donduracaktilar onu da bugun ogrendim yasamadigi icin dondurulmamis...adet olmamyi bekleyecem ondan sonraki cycle tekrar baslayacaz insallah...umarim eylul ayi diger sonuc bekleyen arkadaslara umut getirir, bana getirmedi...diyorlar ya yeni tedaviyi dusununce insan umutla doluyor dogru galiba en azindan teselli oluyor...

canım nasip değilmiş,hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor malesef elden....inşallah birdahaki tedavinde bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar:Saruboceq::Saruboceq:

canım ya üzülme lütfen hakkında hayırlısı ne ise o olsun en azından tekrar deneyebileceksın umudunu asla yitirme olurmu opuyorumnanaktan

canım hakkımızda hayırlısı buymus demekten baska bırsey gelmıor elımızden ne desek bos ne kadar uzulme desekde insan aklına geldıkçe kahroluyor allah buyuk inşallah ıkıncı denemede kucaklarımız dolar allahım sabır versın

vardir bununda bir hikmeti, sen zaten cok umutlanmamistin yani kendini cok fazla odaklamamistin, aslinda bir yandan senin yaptigin gibi yapmak lazim, cok kabulenince üzüntüsü daha cok oluyor, duadan baska elden bisey gelmez, bizde onu yapmaliyiz, insallah daha cabuk toparlanirsin, bak hemen ikinci tedaviyi düsünmeye baslamissin bence bu cok önemli bir adim, daha cabuk toparlanman acisindan,

dragonlily çok çok geçmiş olsun,inşallah bir dahaki tedavinde pozitif sonuç alırsın,üzülme demicem çünkü bunu en iyi bizler biliriz ki çok çok üzülüyor insan elde değil açıkçası,kim ne derse desin elde olmuyor.ama allah sağlık sıhhat versin ve maddi imkan versin yine deneyin inşallah.allah sabır versin,hoşçakal.....

Dragonliliycim cok uzgunum arkadasim... ama seninde dedigin gibi umudumuz hala var...

Drgunaycim beni listeden cikartabilirsin. cunku bugun asilamam oldu. tup bebek olmadi.
eger bu tutmazsa ozaman micro deniyecegiz kismet artik beklicem..

Allah herkesin gonlune gore versin... Amin..

ya kızlar benimde transferin 6. günü adet günüme geldim karnım adet olacak gibi çok ağrıyo adet sancısı 6.gün adet olmaz demeyin benim adet günüme 6gün varken transfer yaptılar çooook korkuyorum kızlar bişeyler söyleyin ne olur.....bazı arkadaşların tutmamış çok üzüldüm tutmayan birilerini görünce umudum kırılıyo herkese geçmiş olsun diyorum hayırlısı diyorum ama beklemede olan biri olarak bunu atlatmanın çok zor olduğunun farkındayım

cok sagolun kizlar, bizi bizden baskasi anlamiyor insan basina gelmeden bilmiyor...ilk asilama yapmaya basladigimda bir gun tup bebek yaptiracagim ve negatif alacagim aklimdan gecmezdi...bazen insan hic anne olamayacagini dusunuyor, sonra devam edip pozitif alanlari duydukca umutlaniyor...zamani gelince insallah hepimiz anne olacaz, napalim rabbim bizi boyle yollardan gecirmeyi uygun gormus, sabrini da verir insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kabullenmek çok zor oluyor ama eldende bişey gelmiyor
canınız sağ olsun ilerleyen zamanlarda nazlı bebeklerimize kıymetlimize kavuşacağız opuyorumnanaktan

çok üzüldüm canım eylül ayı bize pek uğurlu gelmedi nedense hep negatif sonuçlar duyduk,rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…