• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi gelin biz de ''Eylul ayında tüp bebek yaptıracak olanlar'' başlığında toplanalım

merhaba arkadaslar, ben bugün üye oldum, uzun süreden beri takip ediyordum cogunun sevincinede üzüntüenede ortak oldum inanin cok zor bir durum rabbim bu mübarek günde hepimizi sevindirsin, benim ilk denemem esimin spermiogramiyla alakali ve bir problemden dolayi tüp bebek yaptirdik, 10 eylülde yumurta toplandi, 11 eylüldede transfer yapildi, normalde 3. günü yapiyorlar en azindan cogu yerden öyle okudum ama benimkini hemen ertesi günü yaptilar ve cok moaril bozuldu cünkü sadece 6 tane yumurtam olmustu ve 4 tanesi döllenmisti, ama sadece 2 tanesi iyi oldugu icin digerleri transfer edilecek seviyede olmadigi icin ertesi günü transferi yaptilar, icimde hic umut yok transferin oldugu günde kanamam oldu ve cok siddetli karin agriindan hastaneye gittim hastaneye yatirdilar 4 gün hastanede kaldim ,kanamamin sebebi o kadar önemli degilmis, ama karnimda su birikmeye baslamis o yüzden hastaneye yatirdilar, simdi ciktim hataneden ve sonucu bekliyorum bu ilk deneyimim oldugu icin cok heyecanliyim ama bazen hic umudumda olmuyor cünkü yumurta sayisi cok azdi ve sadece 2 tane olustu (güclü olarak) ve hemen ertesi günü transfer yapilinca cok moralim bozuldu, sanki söyle hisettim aman biz transferi yapalimda yasarsada ölürsede icinde olsun gibi hissettim, aranizda hemen yumurta toplanmasinin ertesi günü transferi olan varmi ?
ve olumlu sonuc alan varmi kizlar lütfen cok dua edin, cok negatif bir sekilde baladim insllah pozitif bir sonuc alirim, bu gece hepinizden özel dua bekliyorum bende sizler icin edicem sevgilerimle

hoşgeldin arkadaşım üzülme benim durumumda pek içaçıcı degil bugün çatlatma iğnemi vurucam toplam 4 tane folekül oluştu perşembe günü opu günü bende çok endişeliyim benim tek yumurtalıgım var ve kist ameliyatı geçirdim bunlara ragmen vücudum azda olsa tedaviye cevap veriyor ama sonucu ne olur bilmiyorum endişeliyimpozitif düşünmeye calışıyorum hep sende öyle yap çünkü beynimiz bir makine ve biz hangi emri verirsek onu yapıyor pozitif düşün pozitif olsun elimizden gelen bu kadar gerisi taktiri ilahiopuyorumnanaktan

arkadaşlar çatlatma iğnesi kalçadan vuruluyor diye duymuştum ama benim iğnem göbekte adı ovıtrelle bir farkı varmı bu iğneyi kullanan varmı? birazdan vurucam

arkadaşlar çatlatma iğnesi kalçadan vuruluyor diye duymuştum ama benim iğnem göbekte adı ovıtrelle bir farkı varmı bu iğneyi kullanan varmı? birazdan vurucam

yok canım normalı bu :)
bazı dr lar kalçadan ve koldand vurdurabiliyor ama en etkili göbekten diye bir inanıs var. bende gecen ay gobekten vurdurdum . zaten ovitrelle direk enjektörün içinde satılıyor. alıp vurdurmak için hastaneye gıttığımde hemsireye dedim sakın acıtma :) oda hemen insilün iğnesine geçirdi içindeki iğneyi. ek para ödedim tabi enjektör için ama olsun fazla acıyacağını sanmıyorum bebişler için değer dimi. gerçi tutmadı geçen ay sağlık olsun :)

yok canım normalı bu :)
bazı dr lar kalçadan ve koldand vurdurabiliyor ama en etkili göbekten diye bir inanıs var. bende gecen ay gobekten vurdurdum . zaten ovitrelle direk enjektörün içinde satılıyor. alıp vurdurmak için hastaneye gıttığımde hemsireye dedim sakın acıtma :) oda hemen insilün iğnesine geçirdi içindeki iğneyi. ek para ödedim tabi enjektör için ama olsun fazla acıyacağını sanmıyorum bebişler için değer dimi. gerçi tutmadı geçen ay sağlık olsun :)

sen hastaneye gitmişsin ben şimdi kendim vurucam zaten 10 gündür vurup duruyorum berbat bir his kendine iğne yapmak allah şeker hastalarına sabır versin üzülme yeniden denersin en azından sen saglıklısın benimde ilk denemem cok gerginim tek yumurtalıgım var rezervim az ameliyat geçiirdim pek içaçı degil anlayacagın

sen hastaneye gitmişsin ben şimdi kendim vurucam zaten 10 gündür vurup duruyorum berbat bir his kendine iğne yapmak allah şeker hastalarına sabır versin üzülme yeniden denersin en azından sen saglıklısın benimde ilk denemem cok gerginim tek yumurtalıgım var rezervim az ameliyat geçiirdim pek içaçı degil anlayacagın

merhaba güzelim, bende laparoskopi ile kistimi aldirdim ve sol yumurtaligim calismiyor yani sadece sag yumurtaligim calisiyor, ve sol yumurtalik tüpüm kapali, laparoskopidede acilmadi,
canini sikma herseye ragmen yukarda Allah var su mübarek gecede hepimizin duasina cevap verecek buna inaniyorum yeterki biraz ona dönüp dua edelim duadan daha güclü bir merkez yok bunu unutmayalim, simdiden kolay gelsin sevgiler

merhaba arkadaşlar tek yumurtalığı olanlar için umut olsun diye yazıyorum tüp bebek yaptırdığım zaman hastanede transfer yapılacak 4 kişiydik üçümüzün yumurtalıklarında problem yoktu birinin yumurtalıklarından biri alınmıştı ve 2. denemesiydi 1.sinde de hamile kalmış ama düşük olmuş 2. denemesinde de hamile kaldı şuan durumu ne bilmiyorum ama suçda bebekler tutuyor ikisinde de ikiz tutmuş ama bizim olmadı Allah izin verdimi tek taraflada oluyor dilerim herkesin olur

merhaba güzelim, bende laparoskopi ile kistimi aldirdim ve sol yumurtaligim calismiyor yani sadece sag yumurtaligim calisiyor, ve sol yumurtalik tüpüm kapali, laparoskopidede acilmadi,
canini sikma herseye ragmen yukarda Allah var su mübarek gecede hepimizin duasina cevap verecek buna inaniyorum yeterki biraz ona dönüp dua edelim duadan daha güclü bir merkez yok bunu unutmayalim, simdiden kolay gelsin sevgiler

benimde sag yumurtalıgım yok sol yumrtalıgımdaki kistin çapı 13cm di artı yanında 4.5 cmlik birtane daha vardı laparoskopi oldum kistin içi boşaltıldı tamamı alınmadı ameliyattan sonra hemen tüp bebek tedavisine başladık doktoruma cok güveniyorum umarım herkesin gönlündeki gerçekleşir sanada geçmiş olsun

Merhaba arkadaslar. Uzun zamandir KK kullaniyorum ama ilk defa kendimi sizlerin araniza atiyorum :lepi:

7 yillik evliyim, ve bu zamana kadar hic korunmamistim sadece dogum kontrol haplarina pek güvenim olmadigi icindi yani cocuk olsun diye degildi. Ama aradan 1½ sene sonra baktim cocukta olmuyor vardir bunda bir is diyerekten maceramizi 2004 yilinda baslattik ve halada devam etmekteyiz. Esimde bu arada sorun yok. Kisaca özetleyim belki baska arkadaslarinda isine yarar

-yumurta takibi 6 ay--> kalcaya doktorum pregnyl vuruyordu sonra evde is basa düsüyordu
bu olmayinca devlet hastanesine basladik tam 3 yilim burda gecti 6 asilama 6 tüp bebek sonuc 0.

bu arada cikolata kistim oldugu ortaya cikti. 6 ay beklemeye aldim bu böyle devam etmez dedim laparoskopi oldum. Ardindan histeroskopi, rahim filmi ve bütün gerekli vitaminlere bakildi. Kan tahlillerimde chlamydia, seker, kan pihtilasmasi, hiv vs gibi bakildi ama bisey yok. Alerjik testi bisey yok.
1 sene böyle gecti. Bu seferde özelde basladik tedaviye 2 asilama oldum ama malesef ikincide Ohss oldum cok yumurtamiz oldu, hastalandim tam 3 hafta karin agrilari yasadim. Ara vermeden artik umudumuzu Türkiyede aramaya calistik 2 kez Istanbula geldik ICSI tedavisi gördük sonuc negatif. Bu arada bagisiklik sistemimi kuvvetlestirmeye calistilar. Yine olmadi.

Simdide tekrar kaldigim ülkede baska hastanede 2 eylülde ultra long protokole baslamis durumundayiz. Ha bu arada cikolata kistimin tekrar geldigini ögrendim o günde tüp bebek randevumuz vardi bu vesileyle yeni doktorum bu cok uzun protokolu önerdi. Cikolata kisti olanlarda ise yariyormus. 3 ay burun spreyi kullandiktan sonra yumurta gelistiricelere gececegiz. Insallah 9.denememde basarili olurum.

Anne olmak isteyen bütün kardeslerime allah yardim etsin. Sirtimizdaki bu agir yükü en yakin zamanda kaldirsin bizde yavrularimiza kavusalim. Kandiliniz mübarek olsun.

isin acikcasi ben kendimi birden tüp bebekte buldum, aslinda asilama olacakti laparoskopiden önce adetlerim düzensizdi 2 ayda bir hatta 3 ayda bir oluyordum, laparokopi sonrasinda tüpü acamadilar ama ara ara sol yumurtaligim calismaya baslamisti, hatta 3 ay önce sol yumurtaligimda ovulasyon oldu, ama doktorum asilama icin sag tarafta olmasi geekiyordu dedi cünkü sol tüplerin kapali dedi, eger gelecek ayda ayni sey olura direk tüp bebege baslariz dedi ben asilama olacak derken birden tüp bebek icinde buldum kendimi ve bu ite sayesinde tüp bebekle ilgili cogu seyi ögrendim,
cevremden artik yeter 5 yillik evlisin bi bebiin olsun diyorlardi bende hep okulumu bahane ediyordum okulum bitsin sonra diyordum ama cidden cok bunaliyordum hele esimin annesi beni her görüsünde tree sokuyordu, artik bunaldim simdi tedavi oldugumu benim ailem dahil hic kimse bilmiyor birtek ben ve esim birde duasinin gücüne inandigim cok sevdigim bir arkadasim biliyor, onada lütfen bana soru sorma ben gelismeleri sana bildiridim dedim, simdi kimseyle paylasmadigim icin rahatim, ama ohss oldugunda hastaneye yattim ve sordular neden yatiyorsun diye yalan söylmek zorunda kaldim, üsütmüsüm dedim yumurtaliklarim üsütmüs, buda beni cok üzdü, keske o yalani hic söyleme geregi hic duymasaydim bana etrafimdan sürekli su doktor iyi bu doktor söyle su tedaviyle cocuk oluyor denilmesinden biktigim icin tüp bebege baslarken kendi kendime söz verdim kimseye söylemiycem diye, rabbim affetsin o yalani söylemek zorunda kaldgim icin, ama baska bir neden bulamyiorum, esimi cokkkk seviyorum sirf onun hatiri icin annesine bisey diyemiyorum sorunun birtek benden kaynaklanamadigini oglununda sorunu oldugunu defalarca kez söylemek istedim ama malesef sirf esim icin sustum,
simdide pozitif sonuc almadan kendi aileme bile söylemiycem bu sekilde daha az düsünüyorum, simdi onlar bilse beni sürekli strese sokacaklar gittinmi doktora ne dedi belirtileri nedir diye, o yüzden yeterince stres dolu günler yasadim tüp bebek hazirligi bile stresli, bari sonucu ögrenene kadar sakin kalayim,

ama bu siteye üye oldum en azindan simdi sizinle paylasiyorum :) iyiki varsiniz

Rabbim ol derse olur, o isterse tek yumurtaylada tek kanallada en kötü embiryo ilede hamile kaliriz, topraga can veren Allah degilmi o istedikten sonra kimse birsey yapamaz bu gecenin dua kapilari dilek kapilari acik bol bol dua edelim, ben hayirli evlat icin dua ediyorum eger hayirsiz evlat yetistireceksem rabbim nasip etmesin, cünkü insani insan yapan kulu kul yapan evladin hayirlisidir, Rabbim bu gecede dualarimizi kabul eylesin

Son düzenleme:
kızlar olmadı ben bebişlerime kavusamadım tutunamadılar annelerıne dilerim rabbımden son negatıf haberını alan ben olayım bundan sonra hep pozitif haberler olsun

beryucum çok üzüldüm inan bana niyeyse olacakmıs gibi hissetmiştim ama hayırlısı olsun kısmet herşey iyi dileklerin için teşekkürler ama sende üzülme olurmu:teselli:

beryucum, bspcim inanin cok uzuldum negatif sonucunuza, oyleki kendimden de umudumu kestim...bir kac gun ne guzel hamile haberleri aliyorduk seviniyordum umut oluyordu bize..sanki hevesim kalmadi gibi, kendimi pozitife cok da yogunlastirmak istemiyorum her sey olabilir...insallah hamis olan kisilerden biri de bir gun biz oluruz..bizim de siramiz gelir insallah AMINNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Lutfen boyle konusma hayatim yaa :((( simdiden teslim olmussun sanki... bak bebislerin hala seninle mucadele veriyor... onlara moral vermelisin.. annisleri boyle uzgun olursa onlar neyapsin bitanem yaa... cumaya daha var vakit sen moralini yuksek tut lutfen... hersey yolunda gidecek.. bebislerini uzme bakimmm kisariz sonra sana ama :) hersey guzel olacak... ben umutsuz oldugumda beni nasil umutlandirdin... simdi sira sende inan bana icinde o minikler annisss yaaa neyapiyorsun diyorlardir...
sen guclu bir kissin bak kac defa asilama yaptirmissin ve yilmamissin seni cok taktir ediyorum..
Cuma gunu ozel bir gun olsun insallah.. Allahim insallah dualarimiz kabul olur.. Rabbim cok buyuk...

kizlarr, baska bir forumda okudugum bir cumle cok hosuma gitti...tam da umutsuzlasmisken, sizinle paylasmak istedim: (test sonucunu bekleyenler) aksi kanitlanmadikca hamilesiniz...

Lutfen boyle konusma hayatim yaa :((( simdiden teslim olmussun sanki... bak bebislerin hala seninle mucadele veriyor... onlara moral vermelisin.. annisleri boyle uzgun olursa onlar neyapsin bitanem yaa... cumaya daha var vakit sen moralini yuksek tut lutfen... hersey yolunda gidecek.. bebislerini uzme bakimmm kisariz sonra sana ama :) hersey guzel olacak... ben umutsuz oldugumda beni nasil umutlandirdin... simdi sira sende inan bana icinde o minikler annisss yaaa neyapiyorsun diyorlardir...
sen guclu bir kissin bak kac defa asilama yaptirmissin ve yilmamissin seni cok taktir ediyorum..
Cuma gunu ozel bir gun olsun insallah.. Allahim insallah dualarimiz kabul olur.. Rabbim cok buyuk...

canim arkadasim, iyiki varsin inan cok moral verdin bana...Allah gonlune gore versin, hamis olsan kendime gibi sevinirim inan...insallah sen de bebislerini alacaksin, bedeninde hissedeksin Allahin izniyle kucagina da alacaksin...INSALLAH Allahim bana da Cuma gibi hayirli bir gunde hayirli sonuc almayi nasip eder...sonucunu bekleyen ve bebek isteyen herkese rabbim mujdelerini tez zamanda gondersin AMINNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar çok saolun yanımızdasınız ama öyle zormus yasamadan anlaşaılmıyo allahım kımseye yasatmasın inşallah bızlerınde bırgun kucakları dolar

nilniliğim benimde aşılamamda göbekten yapılmıştı çatlatma iğnem tüp bebekte kalçadan yapıldı hormoların seviyesine göre veriyorlar doktorlar yanılmıyorsam iğneyi

Kızlarım benim uzun süredir buralardan ayrıydım.Neler olup bitti kaç tane hamişimiz var yazalım listemizeeee...

liste en basta bence arada bir güncellenmeli, ve pozitif negatifte yazilsa, cünkü cogununki belli oldu digerlerine motive olur, bilmiyorum bu benim düsüncem

Son düzenleme:
Back