- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
cok sagolun kizlar, bizi bizden baskasi anlamiyor insan basina gelmeden bilmiyor...ilk asilama yapmaya basladigimda bir gun tup bebek yaptiracagim ve negatif alacagim aklimdan gecmezdi...bazen insan hic anne olamayacagini dusunuyor, sonra devam edip pozitif alanlari duydukca umutlaniyor...zamani gelince insallah hepimiz anne olacaz, napalim rabbim bizi boyle yollardan gecirmeyi uygun gormus, sabrini da verir insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok üzüldüm canım eylül ayı bize pek uğurlu gelmedi nedense hep negatif sonuçlar duyduk,rabbim hakkımızda hayırlısını versin
kızlar merhaba internetim yoktu bu ara giremiodum transferimin bugun 9. günü değerim 275 ne dersiniz
kızlar merhaba internetim yoktu bu ara giremiodum transferimin bugun 9. günü değerim 275 ne dersiniz
kizlar bebislerim tutunmamis negatif sonuc aldim...1 embriyomuz kalmisti blast olunca donduracaktilar onu da bugun ogrendim yasamadigi icin dondurulmamis...adet olmamyi bekleyecem ondan sonraki cycle tekrar baslayacaz insallah...umarim eylul ayi diger sonuc bekleyen arkadaslara umut getirir, bana getirmedi...diyorlar ya yeni tedaviyi dusununce insan umutla doluyor dogru galiba en azindan teselli oluyor...
arkadaşlar bugün transferim yapıldı doktorum şanslı oldugumu söylüyor yumurta rezervim yok denecek kadar azdı ama vücudum tedaviye olumlu yanıt vermiş 3 emriyo oluştu onlarda şuan benimle beraber ama endişelenmemek elde degil tutmayan arkadaşları okuyunca çok üzülüyorum umarım herkesin gönlündeki gerçek olur.
arkadaşlar bugün transferim yapıldı doktorum şanslı oldugumu söylüyor yumurta rezervim yok denecek kadar azdı ama vücudum tedaviye olumlu yanıt vermiş 3 emriyo oluştu onlarda şuan benimle beraber ama endişelenmemek elde degil tutmayan arkadaşları okuyunca çok üzülüyorum umarım herkesin gönlündeki gerçek olur.
kızlar benim ilk denememdi ve çok şükür pozitif çıktı,inşallah benden sonraki tüm arkadaşlarında pozitif olur sonuçları:Saruboceq::Saruboceq:
cok sevindim canim senin adina, keske bu guzel haberler hep devam etse:Saruboceq:, saglikla alirsin bebisini kucagina insallah..
geronimo, canim seninki de hayirli olsun insallah ikizlerini ki buyuk ihtimalle oyle gorunuyor alirsin kucagina...ALLAH NAZARDAN KORUSUN HEPINIZI
nilnilcim hayirli olsun yavrularin, insallah simsiki tutunurlar annelerine sen de o mutlulugu tadarsin, umudunu kaybetme Allahim cok buyuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?